Θρήνος στην Κυπαρισσία για τους τρεις 15χρονους-Η μοιραία κοπάνα

Τρία νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στο τρομακτικό τροχαίο που συνέβη εχτές τη Δευτέρα στην Κυπαρισσία. Η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος. Τι ακριβώς συνέβη.

SHARE THIS
0
SHARES

Τρία νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στο τρομακτικό τροχαίο που συνέβη εχτές τη Δευτέρα στην Κυπαρισσία. Η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος. Τι ακριβώς συνέβη.

“Όταν χτύπησε το κουδούνι τα παιδιά ήταν ήδη στο σχολείο”, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Δημήτρης Δράκος και επισημαίνει ότι οι 15χρονοι έφυγαν χωρίς άδεια.

«Τρεις μαθητές της πρώτης τάξης, 15 χρονών, ήρθαν την πρώτη ώρα για μάθημα και έφυγαν μετά. Πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός και βγαίνοντας στην Εθνική Κυπαρισσίας – Φιλιατρών ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και έγινε το δυστύχημα. Ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα ούτε τίποτα. Κάθε άλλο. Και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύξουν τέτοια ταχύτητα χωρίς δίπλωμα… Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά, ήταν τόσο δυνατή η σύγκρουση που από ό,τι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά».

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι τρεις φίλοι αφού πρώτα πήγαν στο σχολείο τους το πρωί της Δευτέρας, έφυγαν μετά την πρώτη ώρα με σκοπό να πάνε βόλτα. Ο ένας από αυτούς πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και όλοι μαζί πια ξεκίνησαν για μια βόλτα προς τα Φιλιατρά.

Όμως, στην εθνική οδό Πύργου - Μεθώνης, έξω από την Κυπαρισσία, συγκρούστηκαν με ημιφορτηγό που οδηγούσε 48χρονος Ρουμάνος.

 

Το ΙΧ μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Επιτόπου σκοτώθηκαν οι δύο συνεπιβάτες του 15χρονου οδηγού, ενώ λίγο αργότερα στο νοσοκομείο του Ρίου εξέπνευσε και ο οδηγός. 

Πρόκειται για ένα παιδάκι ελληνικής, ένα αλβανικής και ένα βουλγαρικής καταγωγής. 

Ένας τέταρτος μαθητής γλίτωσε την τελευταία στιγμή, καθώς δεν ακολούθησε τους φίλους του στη βόλτα επειδή είχε πολλές απουσίες.

Τα τρία αγόρια είχαν γνωριστεί στον Αθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας, ο οποίος αποχαιρέτισε με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media τους μικρούς αθλητές του.

Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα του ενός από τα παιδιά βρισκόταν στο νοσοκομείο την ώρα που μεταφέρθηκε εκεί το παιδί της, καθώς δούλευε. Ωστόσο το μυαλό της δεν πήγε στον γιο της, αφού νόμιζε ότι βρισκόταν στο σχολείο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook