Follow us

Το Bacoban θα σας αλλάξει τη ζωή! Σας προστατεύει από ιούς και μικρόβια έως και 10 ημέρες

Για μια stress-free καθημερινότητα χωρίς φόβο για μικρόβια δοκιμάστε το Bacoban, ένα προϊόν νοσοκομειακού επιπέδου, που σκοτώνει μικρόβια και ιούς και δημιουργεί προστασία από αυτά που διαρκεί έως 10 ημέρες.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Bacoban

Όλοι έχουμε ευαισθητοποιηθεί τα τελευταία χρόνια σε σχέση με την καθαριότητα και την απολύμανση. Όλοι θυμόμαστε πώς προσπαθούσαμε το 2020 μανιωδώς να απολυμάνουμε τα ψώνια του σούπερμαρκετ ή πώς τρίβαμε τα νύχια μας μετρώντας 60 δευτερόλεπτα ακριβώς για να έχουμε πλύνει σωστά τα χέρια, ενώ ταυτόχρονα είχαμε αγκαλιά 100 διαφορετικά απολυμαντικά και καθαρίζαμε όλο το σπίτι και τα αντικείμενά του με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να μας σώσουν.

Τα ανεπιθύμητα μικρόβια ήταν και είναι παντού και τα συμβατικά απολυμαντικά δεν αντιμετωπίζουν σε βάθος χρόνου τους επικίνδυνους μικροοργανισμούς. Το αποτέλεσμα της συμβατικής απολύμανσης, δε διατηρείται μιας και στο επόμενο ακούμπημα και επαφή με οτιδήποτε μη απολυμασμένο τα μικρόβια επανέρχονται και πρέπει να επαναληφθεί εκ νέου η διαδικασία απολύμανσης για να είμαστε πραγματικά ασφαλείς. Κάτι τέτοιες στιγμές, όλοι ευχόμαστε να είχαμε στο σπίτι ένα καθαριστικό που σκοτώνει μικρόβια και ιούς, όχι μόνο εκείνη τη στιγμή, αλλά και μέσα στον χρόνο, διατηρώντας την επιφάνεια καθαρή και ασφαλή για μέρες. Αν σας λέγαμε, λοιπόν, ότι μπορείτε να το αποκτήσετε, θα μας πιστεύατε; Κι, όμως!

Η λύση λέγεται Bacoban και θα μας αλλάξει τη ζωή, όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα! Το Bacoban είναι ένα προϊόν νοσοκομειακού επιπέδου, που σκοτώνει μικρόβια και ιούς και δημιουργεί προστασία από αυτά που διαρκεί έως 10 ημέρες.

Βρείτε όλα τα προϊόντα Bacoban εδώ

Το Bacoban θα σας αλλάξει τη ζωή! Σας προστατεύει από ιούς και μικρόβια έως και 10 ημέρες

Επανάσταση στην απολύμανση

Ουσιαστικά, αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν, (κυριολεκτικά μοναδικό αφού δεν υπάρχει όμοιό του στην αγορά) το οποίο δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ, που αποδεδειγμένα καταπολεμά τα μικρόβια και διατηρεί τις επιφάνειες καθαρές για μεγαλύτερο διάστημα.

Σκοτώνει βακτήρια, ακάρεα, μύκητες και ιούς, ΟΛΑ τα μικρόβια, ενώ παράλληλα έχει δοκιμαστεί και κατά των ιών της οικογένειας των κορονοϊών και της γρίπης, γεγονός που υποδηλώνει την αποτελεσματικότητά του ενάντια στον Covid-19. Χρησιμοποιώντας το ξέρουμε ότι από εκείνη τη στιγμή μέχρι και για 10 ημέρες, έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, καθώς ό,τι επικίνδυνος παθογόνος οργανισμός έρχεται σε επαφή με αυτό το φιλμ, εξοντώνεται! Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά αποτελεί πραγματικότητα, χάρη στο χλωριούχο βενζαλκόνιο και στην πυριθιόνη νατρίου που περιέχει (ουσίες γνωστές και ιδιαίτερα αποτελεσματικές κατά των παθογόνων οργανισμών).

Επίσης, ο λόγος που καταφέρνει να παραμένει αποτελεσματικό για μεγάλο διάστημα οφείλεται στο ότι οι ενεργοί παράγοντές του βρίσκονται σε μια ειδικά σχεδιασμένη στρώση SiO2. Όλα αυτά δεν είναι απλά λόγια του αέρα, το προϊόν έχει εγγυημένη αποτελεσματικότητα, καθώς διαθέτει πιστοποίηση από Γερμανικά εργαστήρια, όπως η DermaTest, Hygcen & SGS, αλλά και πιστοποίηση ISO10993.

Bacoban

Ανακαλύψτε όλα τα bacoban προϊόντα εδώ

(ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ- ΠΑΝΤΟΥ…)

Το Bacoban μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω σε πλακάκι, ξύλο, δάπεδα, πάγκους και γρανίτη, πλακάκια, μπανιέρες, νεροχύτες, ντους, κεραμικά, πορσελάνη, γυαλί, καθρέφτες, παράθυρα, βρύσες, φούρνους, ξύλο, δάπεδα, σκληρά ξύλα, ντουλάπια, laminate και ανοξείδωτο ατσάλι. Εφαρμόζεται ακόμα και σε υφάσματα, μαλακά επιπλώματα και στρώματα.

Bacoban

Βρείτε το Bacoban εδώ

Dream come true?

Γιατί να το προτιμήσετε;

Φανταστείτε μια πραγματικότητα στην οποία, η κουζίνα, το μπάνιο, το γραφείο ή ακόμα και τα ρούχα σας θα έχουν απολυμανθεί με διάρκεια έως 10 ημέρες. Μιλάμε, εν τοις πράγμασι, για μια stress-free καθημερινότητα χωρίς φόβο για μικρόβια αφού το Bacoban σας δίνει λύση για κάθε ανάγκη και μάλιστα σε διάφορες μορφές:

Έχετε στρες για τα συνεχόμενα πλυντήρια που πρέπει να βάζετε επειδή χρησιμοποιείτε το μετρό και τα ρούχα σας μολύνονται;

*Βαθιά ανάσα ανακούφισης*

Πλέον, υπάρχει το flairosol με το οποίο μπορείτε να απολυμάνετε τα ρούχα σας με το που βρεθείτε σπίτι χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιείται επανειλλημένα το πλυντήριο - είναι και πολυέξοδο σπορ πια το πλυντήριο λόγω ρεύματος.

Bacoban

Για μια stress-free καθημερινότητα χωρίς φόβο για μικρόβια δοκιμάστε το Bacoban

Αν πάλι, αντιμετωπίζετε άγχος όταν πάτε διακοπές για το δωμάτιο του ξενοδοχείου και το κατά πόσον θα είναι επαρκώς καθαρισμένο, γιατί να σας χαλάσουν οι διακοπές και να γκρινιάζετε στους φίλους ή το σύντροφο σας;

Έχετε τη δυνατότητα να κουβαλάτε μαζί σας ένα "μαγικό” μαντηλάκι, με το οποίο μπορείτε να διασφαλίσετε εσείς την καθαριότητα του χώρου.

Σε κάθε περίπτωση, είτε για το μετά το μετρό, είτε για την καθαριότητα του σπιτιού ή για κάποια πιο ειδική περίπτωση, όπως η παραπάνω, το Bacoban, διασφαλίζει την ασφάλεια και προστασία που χρειάζεστε τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού!

Bacoban

Διασφαλίσετε εσείς την καθαριότητα του χώρου σας χάρη στο Bacoban. Βρείτε το εδώ!

Τα προϊόντα και οι χρήσεις τους

Για να εξασφαλίσετε την απόλυτη καθαριότητα και προστασία στον χώρο σας χρειάζεστε το combo πακέτο των προϊόντων Bacoban.

Αυτό το starter pack, περιλαμβάνει:

x1 Μπουκάλι Flairosol με Υγρό Bacoban 500ml DL1%

x8 Push Υγρά Μαντηλάκια καθαρισμού DL

x1 Υγρό Bacoban σε Doypack 500ml DL1%

x1 Συσκευασία με Υγρά Μαντηλάκια DL

x10 δόσεις συμπυκνωμένο Bacoban για σφουγγάρισμα WB

Είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει κάθε ανάγκη απολύμανσης. Θα μπορέσετε να εύκολα να διασφαλίσετε έναν πλήρως καθαρό και ασφαλή χώρο, με την αποτελεσματικότητα που προσφέρει ένα από τα πιο τοπ προϊόντα στον τομέα της υγιεινής!

Πιο αναλυτικά τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο combo:

BacobanWB Single Dose: Ταμπλέτα με συμπυκνωμένο bacoban που αραιώνεται - για το σφουγγάρισμα

Bacoban

Βρείτε το Bacoban combo εδώ

Flairosol: μορφή σπρέι, με την οποία ψεκάζεις επιφάνειες, ρούχα, καναπέδες, κουρτίνες σε απόσταση 20 cm

Bacoban

Ανακαλύψτε το Bacoban combo εδώ

Doypack: με αυτή τη συσκευασία μπορείς να ρίχνεις απευθείας στη σφουγγαρίστρα ή να γεμίζεις το σπρέι.

Bacoban

Βρείτε το Bacoban combo εδώ

Υγρά μαντηλάκια: 50 υγρά μαντηλάκια ιδανικά για να καθαρίσεις γρήγορα το κινητό, το λάπτοπ και μικρές επιφάνειες - μπορείς να τα έχεις και στο αμάξι σας. Προσοχή! Θέλουν καλό κλείσιμο για να μη χάσουν το υγρό τους.

Bacoban

Ανακαλύψτε το Bacoban combo εδώ

Bacoban DL Push Single: μια μικρή συσκευασία με 10 μαντηλάκια, ιδανική για να υπάρχει στη τσάντα. Είναι τόσο για επιφάνειες, όσο και για τα χέρια σας. Να σημειωθεί ότι χάρη στη συσκευασία, τα μαντηλάκια "βρέχονται” κάθε φορά που το πατάς, δεν είναι από πριν σε υγρή κατάσταση. Συνεπώς, διασφαλίζεται πιο εύκολα το να μην εξατμιστεί η σύσταση.

Bacoban

Βρείτε το Bacoban combo εδώ

Το τέλος των μικροβίων

Η σύνθεσή του έχει δοκιμαστεί αυστηρά και έχει αποδειχθεί ότι σκοτώνει βακτήρια, ακάρεα, μύκητες και ιούς, ΟΛΑ τα μικρόβια, ενώ παράλληλα έχει δοκιμαστεί και κατά των ιών της οικογένειας των κορονοϊών και της γρίπης, γεγονός που υποδηλώνει την αποτελεσματικότητά του ενάντια στον Covid-19. Τα αντισηπτικά που είναι αποτελεσματικά κατά αυτής της οικογένειας ιών απενεργοποιούν επίσης τους ιούς Sars, Mers και Covid-19. Επίσης, έχει δοκιμαστεί κατά των Sars-CoV-2 και Human coronavirus 229E.

Bacoban

Σε ποιους απευθύνεται

Είτε είστε ανήσυχοι για τα μικρόβια, είτε απλώς θέλετε το καλύτερο για το σπίτι σας, το Bacoban προσφέρει μια ασφαλή, εύκολη και αποτελεσματική λύση. Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν τον απόλυτο συνδυασμό καθαριότητας και ασφάλειας, μειώνοντας την ανάγκη για συχνή επανάληψη καθαρισμού.

Bacoban

Όλα τα προϊόντα Bacoban εδώ

Για τις Μόνικα Γκέλερ της παρέας, που σίγουρα επιζητάτε και μια πιο τεχνική περιγραφή του πώς λειτουργεί το φιλμ και εξοντώνει τα μικρόβια, σας έχουμε την απάντηση. Όταν η επίστρωση (φιλμ) του Bacoban είναι σε ισχύ, οι παθογόνοι που έρχονται σε επαφή με την ενεργή στρώση εξοντώνονται αποτελεσματικά, αλλά με λιγότερο άμεσο τρόπο. Σύμφωνα με τη δοκιμή ASTM 2180, το >99.9% των ιών, βακτηρίων και μυκήτων εξοντώνεται μέσα σε 5 λεπτά.

Bacoban

Όλα τα προϊόντα Bacoban εδώ

Πλέον, μπορείτε και εσείς να ζήσετε το απόλυτο grey’s anatomy, cleaning, fantasy σας τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού σπίτι χάρη στο Bacoban.

Bacoban

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα Bacoban εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ 05 Σεπ 2025 | 19:48

Ξάνθη: Συγκλονίζει η 79χρονη από τη Σουηδία για τον 30χρονο - "Τρελάθηκε που δεν είχα χρήματα και με χτυπούσε" [βίντεο]

Η 79χρονη βίωσε, όπως είπε η ίδια, έναν εφιάλτη και κάποια στιγμή κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές - "Μου έριχνε νερά, μου πετούσε πράγματα" - "Ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά" λέει ο πατέρας του

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 19:14

Μαφία Κρήτης: Πρώτα αφέθηκαν ελεύθεροι και μετά προφυλακίστηκαν τα δύο αδέρφια-αρχηγοί της οργάνωσης

Αρχικά τα δύο αδέρφια αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους για την πρώτη δικογραφία σχετικά με ναρκωτικά, όπλα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όμως προφυλακίστηκαν για την υπόθεση της απόκτησης εκκλησιαστικής περιουσίας

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 18:41

Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ: Γνωρίζω τον κατηγορούμενο γιατί ερχόταν στην ενορία μου - Δεν είμαι εγώ στα ροζ βίντεο

"Μέσα σε αυτή τη μεγάλη δικογραφία βρίσκονται αρκετά ονόματα. Δυστυχώς όμως μόνο το δικό μου όνομα έχει δοθεί στη δημοσιότητα", είπε ο Μελχισεδέκ

39 ΚΑΙ 42 ΕΤΩΝ 05 Σεπ 2025 | 18:14

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν οι ληστές με τις σύριγγες - "Τρύπωσαν" στο σπίτι 26χρονης, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Στη θέα των αστυνομικών, επιχείρησαν να διαφύγουν, ενώ κρατώντας σύριγγες κινήθηκαν εναντίον τους χωρίς όμως να τους τραυματίσουν

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 05 Σεπ 2025 | 17:47

Το προφίλ του 17χρονου: Άρπαζε μωρά Ρομά, έκανε τον ελεγκτή σε λεωφορεία, έβγαινε στην Κουτσελίνη ως "αδικημένος"

Ο πατέρας του 17χρονου είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος του έχει διαγνωστεί με μία νευροαναπτυξιακή διαταραχή

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ 05 Σεπ 2025 | 17:04

Πέθανε ο γενικός διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος", Νικόλαος Παπαδάκης

Ο εκλιπών πορεύτηκε αφήνοντας σπουδαίο έργο για τους ερευνητές και επιστήμονες σχετικά με τον Ελευθέριο Βενιζέλο - Τα συλλυπητήρια του Κωνσταντίνου Τασούλα

ΠΡΟΣΟΧΗ 05 Σεπ 2025 | 16:36

Προειδοποίηση από τον ΕΟΠΥΥ για εξαπάτηση μέσω phishing: Πώς να αναγνωρίσετε τα παραπλανητικά e-mails

Τα εν λόγω μηνύματα εμφανίζονται ως ειδοποιήσεις που φαινομενικά προέρχονται από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και υπόσχονται επιστροφή χρημάτων στους παραλήπτες.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 16:16

Ηράκλειο: Μπλόκα από τους αγροτοκτηνοτρόφους σε κόμβο αεροδρομίου και ΒΟΑΚ [εικόνες - βίντεο]

Η οδός Σενετάκη είναι κλειστή, ενώ στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στον ΒΟΑΚ, όπου επίσης βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι

ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΙ 05 Σεπ 2025 | 16:15

Νεκρή στη χαράδρα του Βίκου η Ολλανδή τουρίστρια που είχε εξαφανιστεί - Βρέθηκε σε βάθος 300 μέτρων

Αναμένεται να κατέβει στη χαράδρα η 5η ΕΜΑΚ για να ανασύρει το πτώμα της άτυχης τουρίστριας.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ "ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΥΣ" 05 Σεπ 2025 | 15:56

Θεσσαλονίκη: Σάλος μετά την καταγγελία για νυχτερινά δρομολόγια μόνο για αλλοδαπούς - Τι απαντούν ΚΤΕΛ και ΕΛΑΣ

Τι δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:30

Καμίνια: Ποινική δίωξη στον 17χρονο για την αρπαγή βρέφους - Συνελήφθη και ο πατέρας του

Ο 17χρονος παραπέμφθηκε σε ανακρίτρια ανηλίκων, ενώ μαζί του συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου - Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ 05 Σεπ 2025 | 15:28

Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση μέχρι να δικαστούν οι γονείς των μωρών που έκοβαν βόλτες μόνα τους στον δρόμο

Τα μωρά εντόπισε διερχόμενος οδηγός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση

ΣΤΗΝ DAILY MAIL 05 Σεπ 2025 | 15:12

Οργισμένος ο σύζυγος της Βρετανίδας που πνίγηκε στην Καβάλα: "Το Λιμενικό είναι άχρηστο"

Το Λιμενικό ξεκίνησε την αναζήτηση της συζύγου του – η οποία έπασχε από κατάθλιψη και άγχος – αργά το βράδυ μετά την εξαφάνισή της.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:06

Ειρήνη Μουρτζούκου: Ανατροπή με τον θάνατο του Παναγιωτάκη - Από ασφυξία πέθανε και όχι από παθολογικά αίτια

Το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής ιατροδικαστών κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο μικρός Παναγιώτης κατέληξε λόγω ασφυξίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 14:47

Αθήνα: Λουκέτα σε καταστήματα εστίασης για παράνομα τραπεζοκαθίσματα βάζει από σήμερα ο Δήμος [βίντεο]

"Καμπάνες" σε 102 καταστήματα εστίασης - "Απόδοση δικαιοσύνης για τους πολίτες που στερούνται δημόσιο χώρο"

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 14:36

"Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες;": Τα... παράπονα και οι διάλογοι που "έκαψαν" το κύκλωμα νοθευμένων καυσίμων

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι "φωτιά" των μελών της εγκληματικής οργάνωσης με τη νοθεία και το λαθρεμπόριο των καυσίμων

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 14:10

Νέες αποκαλύψεις για τον στρατιωτικό γιατρό που κακοποίησε τρεις γυναίκες – Πρόσφατα πήρε μετάθεση για Λάρισα

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο στρατιωτικός γιατρός καταφέρνει να αναβάλλει τις δίκες που εκκρεμούν εις βάρος του, λαμβάνοντας φύλλα πορείας.

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 13:53

"Πάγωσε" η Ξάνθη: Αδίστακτος ο 30χρονος που "φυλάκισε" για 40 μέρες την 79χρονη - Την χτυπούσε και της έπαιρνε χρήματα

Ο 30χρονος κατηγορείται ότι κρατούσε την 79χρονη από τη Σουηδία χωρίς τη θέλησή της στην Ξάνθη - Παλιός γνώριμος των αρχών

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ 05 Σεπ 2025 | 12:49

"Χάρος" στον ΒΟΑΚ: Η στιγμή που οδηγός κάνει τριπλή προσπέραση σε διαχωριστική γραμμή [βίντεο]

Άκρως επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά με επικίνδυνη προσπέραση στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη.

05 Σεπ 2025 | 12:42

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρός τουρίστας που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

Τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, καθώς ένας 60χρονος Πολωνός τουρίστας παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ 05 Σεπ 2025 | 12:36

Σοκάρει υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: 14χρονος έκανε σεξ με την αδελφή του και έστελνε τα βίντεο σε φίλους του

Εξετάζεται διακίνηση βίντεο στα social media, που δείχνουν ένα αγόρι 14 ετών να έχει σεξουαλικές συνευρέσεις με την ανήλικη αδελφή του.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ 05 Σεπ 2025 | 12:29

Κηφισός: Λήξη συναγερμού για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από γέφυρα

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στις αρχές καθώς άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Παλαιό Φάληρο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 05 Σεπ 2025 | 12:25

Σοβαρό τροχαίο στη Συγγρού: Εκτροπή σχολικού λεωφορείου, αισθάνθηκε αδιαθεσία ο οδηγός [βίντεο]

Τροχαίο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς την παραλιακή.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΕΛΛΑΣ 05 Σεπ 2025 | 12:17

Πώς θα γίνει η επιστροφή των κλεμμένων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Τι είπε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστος Κέλλας

05 Σεπ 2025 | 11:57

Αναπληρωτές: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στην περιοχή τοποθέτησης

Κατά το σχολικό έτος 2025-2026, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα μπορούν να μετακινηθούν προς τον τόπο τοποθέτησής τους με έκπτωση σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια.

ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 05 Σεπ 2025 | 11:30

Aιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες στη Λάρισα - Τραυματίστηκε άνδρας που μπήκε στη μέση

Aιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στη Λάρισα.

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 11:12

Νεκρό ζευγάρι στον Ν. Κόσμο: "Ηταν πολύ άρρωστη κι αυτός ήταν πολύ στενοχωρημένος" - Υποψίες για φόνο και αυτοκτονία

Φόνο και αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το νεκρό ζευγάρι που βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 10:47

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για το τραγικό δυστύχημα στην Κωνσταντινουπόλεως

Τραγικό δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στις γραμμές του προαστιακού, στο ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 05 Σεπ 2025 | 10:36

Καρυστιανού: "Εκλεισε ατιμωτικά και ανήθικα η δικογραφία για τα Τέμπη - 6 Σεπτεμβρίου κατεβαίνουμε στις πλατείες"

Το κλείσιμο της δικογραφίας για την τραγωδία των Τεμπών, καταγγέλλει με ανάρτησή της στα social media η Μαρία Καρυστιανού.

ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ 05 Σεπ 2025 | 10:21

Ξάνθη: 19χρονος άρπαξε 15χρονη και επιχείρησε να φύγει για Τουρκία - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Συνελήφθη ενώ επιχειρούσε να εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψει για Τουρκία με 15χρονη, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση τα προηγούμενα 24ωρα από την οικογένεια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 05 Σεπ 2025 | 10:10

Πρόγραμμα για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις τον Σεπτέμβριο στον δήμο Αθηναίων - Οι μέρες και οι ώρες

Ένα πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για τους δημότες για τον μήνα Σεπτέμβριο έχει ετοιμάσει ο δήμος Αθηναίων.

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ 05 Σεπ 2025 | 09:55

Τροχαίο σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας – Ένας νεκρός

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Δερβενίου Θεσσαλονίκη, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

05 Σεπ 2025 | 09:43

Θεσσαλονίκη: Δύο αδελφάκια 1 και 2 ετών εντοπίστηκαν να μπουσουλάνε σε δρόμο - Συνελήφθησαν οι γονείς

Δύο μωρά, 1 και 2 ετών, εντοπίστηκαν χθες, στις 9.50 το βράδυ, να κινούνται μόνα τους στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, εκτεθειμένα σε δρόμο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 05 Σεπ 2025 | 09:23

Φρίκη για 79χρονη στην Ξάνθη: 30χρονος που γνώρισε μέσω Facebook την κρατούσε αιχμάλωτη για 40 μέρες

Η 79χρονη νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης και αναμένεται να επιστρέψει στη Σουηδία, ενώ 30χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 09:14

Πάτρα: Στον ανακριτή ο 39χρονος οδηγός για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 27χρονο Δημήτρη

Στον ανακριτή αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο 39χρονος οδηγός που κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση με συνέπεια το σοκαριστικό τροχαίο και τον θάνατο του 27χρονου Δημήτρη.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 05 Σεπ 2025 | 09:02

Τροχαίο στην Πάτρα: Πήρε εξιτήριο η 8χρονη Μαρία – Νοσηλεία κατ’ οίκον σε ειδικό κρεβάτι

Η "ηρωίδα γιαγιά", που συγκίνησε με την αυτοθυσία της όλη την Ελλάδα, έσωσε την μικρή Μαρία βάζοντας το σώμα της μπροστά από την μηχανή.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 05 Σεπ 2025 | 08:28

Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως - Προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη γραμμή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας πήγε να διασχίσει κάθετα τη σιδηροδρομική γραμμή στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και τον παρέσυρε το τρένο.

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 05 Σεπ 2025 | 08:11

Καμίνια: Ο 17χρονος που άρπαζε μωρά είναι ο ίδιος που παρίστανε τον ελεγκτή λεωφορείων και εισέπραττε πρόστιμα

Χειροπέδες σε έναν 17χρονο, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του, πέρασαν αστυνομικοί για την υπόθεση αρπαγής βρέφους στον Πειραιά.

ΚΥΚΛΩΜΑ 05 Σεπ 2025 | 07:58

Αρωμα Greek Mafia στους λαθρέμπορους καυσίμων: Με "πασιέντζα" στον υπολογιστή πείραζαν την αντλία και έκλεβαν το 25%

Οι χειριστές του με ένα ειδικό συνδυασμό μέσα από την πασιέντζα, κατέληγαν στο σύστημα εισροών-εκροών και πραγματοποιούσαν ελλειμματικές παραδόσεις.

"ΠΑΚΕΤΟ" 05 Σεπ 2025 | 07:52

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ένα δώρο ψυχής για την κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον άντρα της

Την πρόθεσή του να στηρίξει την 18χρονη κόρη της 36χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του 40χρονου συζύγου της στον Βόλο, έδειξε ένας καταξιωμένος επιστήμονας, που ζει στην Ελλάδα.

ΝΕΦΩΣΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 07:00
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:30

Πατήσια: Ξεσπά ο σύζυγος της 34χρονης που πέθανε - "Τα άλλα μας παιδιά γεννήθηκαν σε νοσοκομείο"

Όπως είπε ο σύζυγος της 34χρονης στα Πατήσια., δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πώς η γυναίκα του κατέληξε να γεννήσει στο σπίτι, καθώς έλειπε.

ΔΕΙΤΕ 05 Σεπ 2025 | 06:00
ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ 04 Σεπ 2025 | 22:12

Κρήτη: Το σκάνδαλο με τα 175 στρέμματα της Μονής που χαρίστηκαν στη μαφία, ο εκβιαζόμενος ηγούμενος και ο ρόλος του Μελχισεδέκ

Πώς ο ηγούμενος της Μονής της Αγίας Τριάδας χάρισε την έκταση στους μαφιόζους, οι οποίοι την πούλησαν σε Ισραηλινούς για 1,5 εκατ. ευρώ - Η "καραμπόλα" των αρχιμανδριτών και η εμπλοκή του Μελχισεδέκ

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 22:01

Μυτιλήνη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή της Βρισάς και του Πολυχνίτου

Η άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων πυρόσβεσης και των τοπικών αρχών, με την καθοριστική συνδρομή 11 εναέριων μέσων που έκαναν συνεχείς ρίψεις νερού, είχε σαν αποτέλεσμα να περιοριστεί σημαντικά η πυρκαγιά

ΕΝΑΣ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ 04 Σεπ 2025 | 20:43

Μαφία Κρήτης: Έξι άτομα προφυλακίστηκαν, εννιά αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους

Ανάμεσα στους 17 κατηγορούμενους που θα κληθούν να δώσουν αύριο εξηγήσεις στην αρμόδια ανακριτική αρχή είναι και τα δύο αδέρφια, στα οποία αποδίδονται από την αστυνομία αρχηγικοί ρόλοι.

ΤΙ ΕΙΠΕ 04 Σεπ 2025 | 20:31

Καμίνια: "Το έκανα γιατί δεν χωνεύω τους γύφτους" λέει ο 17χρονος που άρπαζε μωρά Ρομά [βίντεο]

Ο 17χρονος ομολόγησε την αρπαγή του μωρού στα Καμίνια, όπως και ενός άλλου βρέφους, τον περασμένο Μάιο στην Ομόνοια, αφήνοντάς το σε κάδο σκουπιδιών στον Άλιμο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 04 Σεπ 2025 | 20:23

Πυρκαγιά σε αποθήκη ελαιτριβείου στην Ορμύλια Χαλκιδικής - Μήνυμα από το 112 για τους καπνούς

Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 15 οχήματα καθώς και 2 ειδικά βραχιονοφόρα οχήματα

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 04 Σεπ 2025 | 20:13

Σοκ στον Νέο Κόσμο: Νεκρό ζευγάρι μέσα σε διαμέρισμα - Σε προχωρημένη αποσύνθεση η γυναίκα, βρέθηκε καραμπίνα

Ο νεκρός άνδρας φέρει τραύμα στο κεφάλι, ενώ η γυναίκα είναι σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης και δεν μπορεί να εντοπιστεί το τραύμα.

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ 04 Σεπ 2025 | 19:28

Κέρκυρα: Συνελήφθη γιατρός για βιασμό 18χρονης - Είναι πατέρας 2 παιδιών

Στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του παθολόγου, η 18χρονη υποστήριξε ότι, όταν επισκέφθηκε το ιατρείο του για εξετάσεις, εκείνος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 04 Σεπ 2025 | 19:17

Καστοριά: Μινκ επιτέθηκε σε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της - Της ακρωτηρίασε το χέρι [βίντεο]

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζώο εισέβαλε από την ανοιχτή πόρτα του σπιτιού της και έφτασε στο κρεβάτι όπου βρισκόταν η γυναίκα, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο χέρι

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΛΕΤΗ 04 Σεπ 2025 | 19:14

Μόλις το 54% οδηγών και συνοδηγών στην Ελλάδα φοράει ζώνη - Στο 75% η χρήση κράνους

Η Ελλάδα εξακολουθεί να κατατάσσεται πρώτη στην Ε.Ε. σε θανάτους οδηγών μοτοσικλετών - Τα στοιχεία από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA)

ΕΛΑΣ 04 Σεπ 2025 | 19:05

Ν. Φάληρο: Συνελήφθη 46χρονος μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα - Έκλεβε GPS και βυθόμετρα από πολυτελή σκάφη στη Γαλλία

Οι έρευνες ξεκίνησαν στις αρχές του 2022 και οδήγησαν στη σύλληψη μελών της εγκληματικής οργάνωσης στη Γαλλία

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2025-26 04 Σεπ 2025 | 18:41

Υπουργείο Παιδείας: Οι προσλήψεις αναπληρωτών καθηγητών - Δείτε όλα τα ονόματα

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την πρόσληψη 18.566 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

04 Σεπ 2025 | 18:00

Ημέρες Καριέρας: Επιστρέφουν στην Αθήνα στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου - Περισσότερες από 140 εταιρείες σε περιμένουν

Έλα όπως είσαι στις Ημέρες Καριέρας του kariera.gr! Για 26η χρονιά, το μεγαλύτερο career event της Ελλάδας επιστρέφει

ΣΤΟ MEGA 04 Σεπ 2025 | 17:51

Πατήσια: Αυτή είναι η 34χρονη που πέθανε μόλις γέννησε μόνη της στο σπίτι - "Την παρακαλούσε να πάει σε γιατρό"

Η 34χρονη είχε επιλέξει να μην παρακολουθείται από γυναικολόγο κατά την εγκυμοσύνη της - Τι λένε συγγενείς και γείτονες

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 04 Σεπ 2025 | 17:48

Καμίνια: Συνελήφθη 17χρονος για την αρπαγή του μωρού - Είχε πάρει και το βρέφος στην Ομόνοια [βίντεο ντοκουμέντο]

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 17χρονου για την αρπαγή του μωρού - Ο ίδιος τον περασμένο Μάιο είχε αρπάξει βρέφος από την Ομόνοια και το παράτησε στον Άλιμο

5 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ 04 Σεπ 2025 | 17:42

Γιάννενα: Σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό - Τραυματίστηκαν τρία παιδιά και δύο ενήλικες

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 17:35

Σοβαρό τροχαίο στην Ποσειδώνος: Συγκρούστηκαν φορτηγό, ΙΧ και δύο μηχανές - Κλειστή η μία λωρίδα [βίντεο]

Το ατύχημα έγινε στο δεύτερο τούνελ, με ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του Νέου Φαλήρου. Τουλάχιστον ένα άτομο έχει τραυματιστεί.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 04 Σεπ 2025 | 17:34

Πρόστιμα σε πραγματικό χρόνο: Το πληροφοριακό σύστημα και οι 2.000 κάμερες που αλλάζουν τον τρόπο ελέγχου στους δρόμους

Το έργο, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 116 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ, περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και διαμόρφωση 2.000 σταθερών συστημάτων καμερών

ΝΕΑ ΕΣΤΙΑ 04 Σεπ 2025 | 16:57

Φωτιά στα Πετράλωνα Μεσσηνίας: Σηκώθηκαν 3 εναέρια

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 43 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ 04 Σεπ 2025 | 16:20

Πεύκη: Οργή για άνδρα που εκπαιδεύει κυνηγόσκυλα για να σκοτώνουν γατάκια σε πάρκο - Βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο άνδρας αφήνει ελεύθερα τα σκυλιά του για να πνίξουν αδέσποτες γάτες σε κεντρικό πάρκο της Πεύκης, μετά από δικές του προτροπές.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 04 Σεπ 2025 | 15:58

Ξυπόλητος άνδρας παρενόχλησε δύο κοπέλες σε Περιστέρι και Εξάρχεια [βίντεο]

Το χαρακτηριστικό του δράστη είναι πως κυκλοφορεί ξυπόλητος ενώ εικάζεται πως μετακινείται με τα ΜΜΜ.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΣΥΧΑΙΝΑ 04 Σεπ 2025 | 15:36
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 04 Σεπ 2025 | 15:00

Τραγωδία στα Πατήσια: Η 34χρονη είχε φοβία με τους γιατρούς - "Τη βρήκα πεσμένη με το νεογέννητο στην αγκαλιά της"

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 34χρονη πέθανε πιθανότατα από μητρορραγία - Φοβόταν τους γιατρούς και γι’ αυτό δεν την παρακολουθούσε γυναικολόγος

ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 14:52

Θεσσαλονίκη: Μάχη με φωτιά σε δασική έκταση στην Πυλαία - Ήχησε το 112 - Σηκώθηκαν 7 εναέρια μέσα

Ισχυρή επίγεια και εναέρια δύναμη κινητοποιήθηκε άμεσα για την κατάσβεση της φωτιάς στη Θεσσαλονίκη

GREAT SEA INTERCONNECTOR 04 Σεπ 2025 | 14:44

Reuters: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία επιβεβαιώνει ότι αρχίζει έρευνα για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ

Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε αργά την Τετάρτη σε δημοσιογράφους ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για "πιθανά ποινικά αδικήματα".

ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 04 Σεπ 2025 | 14:38

Κρητικοί μαφιόζοι: Ελεύθερος ο αστυνομικός που συνελήφθη - Ο όρος που του επιβλήθηκε

Με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός από τη Ρέθυμνο που συνελήφθη για την εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση της Κρήτης.

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 04 Σεπ 2025 | 14:16

Φωτιά στη Λέσβο, στην περιοχή Βρίσα - Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν εναέρια μέσα, επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, Δήμος και εθελοντές, για να μην επεκταθεί η φωτιά στο δάσος.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 13:20

Πιο ασφαλείς οι μετακινήσεις στον ΒΟΑΚ: Προχωρούν οι παρεμβάσεις με βάση το μοντέλο Πάτρας-Πύργου για μείωση των τροχαίων

Στόχος των παρεμβάσεων είναι να περιοριστούν τα τροχαία ατυχήματα στα αυξημένης επικινδυνότητας τμήματα του υπάρχοντος δρόμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΝ 04 Σεπ 2025 | 13:16

ΥΠΕΝ για Πολύαιγο: Αυστηρά προστατευμένος θησαυρός των Κυκλάδων - Καμία δυνατότητα για ξενοδοχεία ή σπίτια

"Αυστηρά προστατευμένος φυσικός τόπος, καμία δυνατότητα δόμησης νέων κατοικιών ή ξενοδοχείων", λέει η ανακοίνωση του ΥΠΕΝ για την Πολύαιγο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 04 Σεπ 2025 | 12:53

Εξελίξεις στη Μονή Σινά: Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός ανακοίνωσε ότι ξεκινά τις διαδικασίες για τη διαδοχή του

Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός της Ιερά Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει πως ξεκινά η διαδικασία για τη διαδοχή του.

22 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 12:48

Πώς δρούσε το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων: Πάνω από 30.000 οχήματα εφοδιάστηκαν - Πού βρίσκονται τα επίμαχα πρατήρια

Η οργάνωση εξαρθρώθηκε με απολογισμό 22 συλληφθέντες, ενώ άλλοι οκτώ αναζητούνται.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 12:37

Κύθηρα: Κάμπινγκ προσφέρει διαμονή με 1€ σε αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές μέχρι να βρουν σπίτι [βίντεο]

Διαμονή στο συμβολικό ποσό του 1 ευρώ προσφέρει το κάμπινγκ στα Κύθηρα, σε αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές μέχρι να βρουν σπίτι.

ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ 04 Σεπ 2025 | 12:24

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο με τη νεκρή 25χρονη στο Κιάτο - Αμορφη μάζα το αυτοκίνητό της [εικόνες]

Το τελευταίο θύμα που προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο είναι μια 25χρονη γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της το πρωί της Πέμπτης, σε τροχαίο στην περιοχή του Κιάτου Κορινθίας.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 04 Σεπ 2025 | 11:56

Η μαφία της Κρήτης είχε "συνεργάτες" και δημοσιογράφους - Τους χρησιμοποιούσαν για εκβιασμούς

Τι προκύπτει από τη δικογραφία για τη μαφία της Κρήτης και τις σχέσεις της με τοπικούς δημοσιογράφους.

ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ 04 Σεπ 2025 | 11:45

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 27χρονου Δημήτρη που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον 27χρονο Δημήτρη που "έφυγε" από τη ζωή μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

ΜΥΣΤΗΡΙΟ 04 Σεπ 2025 | 11:36

Συνελήφθη γυναίκα για την εγκατάλειψη του βρέφους κοντά στην Ακρόπολη – Τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση

Στη σύλληψη της φερόμενης ως μητέρας του βρέφους ηλικίας 30 ημερών που εντοπίστηκε μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ κοντά στην Ακρόπολη προχώρησε η ΕΛΑΣ.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 04 Σεπ 2025 | 11:30

Αθάνατη Ελλάδα: Γονείς έφτιαξαν μόνοι τους τα κουφώματα του σχολείου και ο εργολάβος τα... ξήλωσε

Γονείς συγκέντρωσαν το ποσό των 3.700 ευρώ προκειμένου να τοποθετήσουν νέα κουφώματα στο σχολείο και παράθυρα στις τουαλέτες των παιδιών τον περασμένο Απρίλιο.

ΥΠΠΟ 04 Σεπ 2025 | 10:45

Μόνιμη έκθεση για τους "Δεσμώτες του Φαλήρου" - Πώς αναδεικνύεται το εντυπωσιακό εύρημα [εικόνες]

Το εύρημα χρονολογείται στην ταραχώδη περίοδο του β’ μισού του 7ου αιώνα π.Χ. αποτελώντας εξέχον αρχαιολογικό εύρημα παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ 04 Σεπ 2025 | 10:25

Επεκτείνεται απόψε το ωράριο λειτουργίας Μετρό και Τραμ λόγω της συναυλίας του "Όλοι μαζί μπορούμε"

Επεκτείνεται σήμερα, Πέμπτη, η λειτουργία του Μετρό (Γραμμές 1, 2, 3) για την εξυπηρέτηση των θεατών της συναυλίας του "Όλοι μαζί μπορούμε" στο Καλλιμάρμαρο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΨΑΡΑ 04 Σεπ 2025 | 10:12

Πυροβολισμοί στη Σαμοθράκη με Τούρκους ψαράδες: "Μας κυνηγούσαν και έλεγαν "βουλιάξτε τους""

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Θρακικό Πέλαγος, όταν Έλληνες ψαράδες βρέθηκαν αντιμέτωποι με τουρκικά σκάφη, τα οποία εισήλθαν σε ελληνικά χωρικά ύδατα.

04 Σεπ 2025 | 09:31

Το σύμπλεγμα ελληνικών νησιών στα 10 πιο αγαπημένα "μικροσκοπικά νησιά" για τους Γάλλους

Η Ελλάδα διαθέτει νησάκια πανέμορφα σαν μικρά κομμάτια του παραδείσου. Οι μη τετριμμένοι αυτοί προορισμοί προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες που δεν συγκρίνονται με τα μεγαλύτερα νησιά της Μεσογείου.

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΙΑΤΟ-ΣΟΥΛΙ 04 Σεπ 2025 | 09:17

Τραγωδία στην Κορινθία: Νεκρή 25χρονη σε τροχαίο - Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονη συγκρούστηκε με ΙΧ το οποίο οδηγούσε ζευγάρι, ηλικίας 70 ετών ο άνδρας και 61 ετών η γυναίκα.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΕΛΑΣ 04 Σεπ 2025 | 09:11

Δημογλίδου για του Κρητικούς μαφιόζους: "Έρχονται και άλλες συλλήψεις" - Πότε ξεκίνησαν οι έρευνες

Σήμερα απολογούνται οι πρώτοι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη μεγάλη εγκληματική οργάνωση της Κρήτης.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ 04 Σεπ 2025 | 08:40

Πάτρα: Συγκλονίζει η μητέρα του 27χρονου Δημήτρη που σκοτώθηκε σε τροχαίο: "Χάσαμε έναν άγγελο" - Σήμερα η κηδεία του

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την Πάτρα μετά τον θάνατο του 27χρονου Δημήτρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο 39χρονος οδηγός του ΙΧ είχε μαζί του τα δύο ανήλικα παιδιά του.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΥΓΓΕΝΗΣ 04 Σεπ 2025 | 08:31

Τρεις γυναίκες καταγγέλλουν στρατιωτικό γιατρό για ενδοοικογενειακή βία - "Είχε μαυρισμένο μάτι και χτυπημένα χείλη"

Τρεις γυναίκες καταγγέλλουν στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων για ενδοοικογενειακή βία. "Παίρνει συνέχεια αναβολές", λέει αυτόπτης μάρτυρας.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 08:23

Νίκος Πλακιάς για την τραγωδία στα Τέμπη: "Παραπλανητικός ο τίτλος του δημοσιεύματος για το ξυλόλιο"

Ο Νίκος Πλακιάς αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο δημοσίευμα, σχετικά με την εύρεση ιχνών ξυλολίου σε 12 από 28 δείγματα από διάφορα συντρίμμια των αμαξοστοιχιών στο Κουλούρι Λάρισας, τον Μάρτιο.

04 Σεπ 2025 | 08:00
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣΑ 04 Σεπ 2025 | 07:57

Oι δικηγόροι της Αθήνας κλείνουν τα δικαστήρια με την έναρξη του δικαστικού έτους

"Λουκέτο" στα δικαστήρια με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους βάζουν οι δικηγόροι της Αθήνας στις 16/9.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 07:44

Κρητική μαφία: "Η προεδρίνα Εφετών μου ζήτησε μια χάρη και της την έφτιαξα", έλεγε ο 57χρονος αρχηγός

Σήμερα οι 48 συλληφθέντες της κρητικής μαφίας, αναμένεται να περάσουν σταδιακά το κατώφλι του ανακριτή, με τις απολογίες να ολοκληρώνονται πιθανότατα την Παρασκευή.

ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ 04 Σεπ 2025 | 07:34

"Επαθε εγκεφαλικό στα χέρια μου": Συγκλονίζει η κόρη της 57χρονης από την Πάτρα που πέθανε μετά τη λιποαναρρόφηση

Τον Μάιο του 2024, η 57χρονη Χαρά, κομμώτρια στην Πάτρα, άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αφότου έκανε λιποαναρρόφηση στην Αθήνα.

ΣΟΚ 04 Σεπ 2025 | 07:25

Τραγωδία στα Πατήσια: Η 34χρονη που βρέθηκε νεκρή με το νεογνό είχε γεννήσει και τα άλλα δύο παιδιά στο σπίτι

Μια γυναίκα 34 ετών βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, λίγη ώρα αφού έφερε στον κόσμο το μωρό της χωρίς ιατρική βοήθεια - Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ 04 Σεπ 2025 | 07:00

Δήμαρχος Χανίων: "Δεν υπέκυψα ποτέ σε πιέσεις και ούτε πρόκειται" - Αρνείται κάθε εμπλοκή με τη μαφία της Κρήτης

Απαντά σε δημοσιεύματα, τα οποία τον εμφανίζουν να έχει επικοινωνία με άτομα της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στην Κρήτη.