Το ΓΕΣ για τον αλεξιπτωτιστή με το «Μακεδονία ξακουστή»

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε ανακοίνωση για την αποβολή από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου του στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη.

to-ges-gia-ton-aleksiptwtisti-me-to-makedonia-ksakousti
SHARE THIS
0
SHARES

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε ανακοίνωση για τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου. Πρόκειται για τον αλεξιπτωτιστή, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο που έχει τραβήξει ο ίδιος να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή» σε άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα όπου εξηγεί πως ο στρατιώτης φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ. Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων.

Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας. Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει.

Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ»

Ο συγκεκριμένος στρατιώτης, με καταγωγή από το χωριό Ασκύφου Σφακιών ετοιμαζόταν να ολοκληρώσει τη σχετική εκπαίδευση και να λάβει την πουλάδα του αλεξιπτωτιστή. Είχε βγει και η μετάθεση του για την 1η ΜΑΛ Χανίων. 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook