opap
Advertisement

Follow us

"Τώρα θα δεις τι θα γίνει": Το απειλητικό τηλεφώνημα του 38χρονου αστυνομικού της Βουλής στην πρώην σύζυγό του

Συγγενείς της συζύγου, περιγράφουν έναν επιθετικό άνδρα. Από την άλλη, η αδελφή του 38χρονου αστυνομικού στέκεται στο πλευρό του και υποστηρίζει ότι όλα είναι ψέματα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε χθες ο δεύτερος αστυνομικός της Βουλής που συνελήφθη για ενδοοικογενοιακή βία μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου του.

Το δικαστήριο αναβλήθηκε για την Πέμπτη, ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τότε με τον όρο να μην πλησιάζει την πρώην σύζυγο του σε απόσταση 50 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορία εναντίον του αστυνομικού για ενδοοικογενειακή βία κατ’ εξακολούθηση η οποία αφορά τις πρόσφατες απειλές που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε η πρώτη σύζυγος του. Για τις παλαιότερες απειλές διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση.

Συγγενείς της κοπέλας, περιγράφουν έναν επιθετικό άνδρα. Από την άλλη, η αδελφή του στέκεται στο πλευρό του και υποστηρίζει ότι όλα είναι ψέματα.

Οι απειλές του αστυνομικού στο τηλεφώνημα με την πρώην σύζυγό του

Το STAR αποκαλύπτει το περιεχόμενο του επίμαχου τηλεφωνήματος που έγινε το Σάββατο και ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για να απευθυνθεί η 33χρονη στην αστυνομία.

Πρόκειται για τον αστυνομικό με τα αρχικά Δ.Λ., 38 ετών. υπηρετεί στην ασφάλεια της Βουλής και έχει τον Βαθμό του υπαρχιφύλακα.

"Τώρα θα δεις τι θα γίνει, σε ηχογραφώ" είπε ο 38χρονος αστυνομικος.

"Τώρα θα δεις τι θα γίνει": Το απειλητικό τηλεφώνημα του 38χρονου αστυνομικού της Βουλής στην πρώην σύζυγό του

Υποστηρίζει την αθωότητά του η αδερφή του

"Είμαι σίγουρη ο αδερφός μου θα τα αποδείξει όλα ακριβώς ότι είναι αθώος τελείως ότι δεν έγινε τίποτα από αυτά. Πως τα σκέφτεται (η πρώην σύζυγος) πως ενεργεί έτσι δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί. Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει δεν μπορώ να καταλάβω".

Οι δύο πρώην σύζυγοι φαίνεται να είχαν διαφορές για το παιδί τους, μετά το διαζύγιο.

Διαβάστε Επίσης

"Ήταν επιθετικός, φώναζε και απειλούσε"

Συγγενής της 33χρονης, περιέγραψε στο STAR τη σχέση του πρώην ζευγαριού ως τοξική και άκρως επικίνδυνη.

"Δεν περνούσε καλά εδώ και πολλά χρόνια αλλά ελάχιστοι ξέραμε ότι δεν ήταν πια μαζί. Δεν ανοιγόταν το κορίτσι να μιλήσει, τυχαία το μάθαμε και εμείς. Ήταν επιθετικός όταν δεν γινόταν το δικό του, φώναζε, απειλούσε. Όταν μάθαμε ότι σήκωσε χέρι τότε πέσαμε όλοι πάνω της να τον αφήσει. Ήταν μικρούλα όταν τον γνώρισε, παιδί. Δεν της άξιζε", λέει συγγενής της 33χρονης.

Ο υπηρεσιακός του φάκελος ήταν "καθαρός", στα προσωπικά του όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά όπως ισχυρίζεται η πρώην σύζυγος του.

"Το 2021 ο πρώην σύζυγος μου μετά από διαπληκτισμό που είχαμε με έπιασε από το λαιμό και με έσφιγγε. Δεχόμουν απειλές για αρκετό διάστημα", είναι τα λόγια της 33χρονης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

"Ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας": Αποκλειστικές φωτογραφίες από την ιστορία αγάπης που επέστρεψε αλλιώς

Μια από τις πιο αγαπημένες ιστορίες της ελληνικής δραματουργίας ξαναζωντάνεψε στη σκηνή, αυτή τη φορά αλλιώς. Με νέα μουσική, νέα ματιά και αστείρευτη ενέργεια, ο "Αγαπητικός της βοσκοπούλας" των Θοδωρή Οικονόμου και Γιάννη Καλαβριανού παίζεται στο Θέατρο Ακροπόλ και είναι μια σύγχρονη, λαϊκή γιορτή που θα απολαύσετε.

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13 Φεβ 2026 | 08:48

Στα άκρα η κόντρα Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου: Οι φωνές, οι μηνύσεις, τα SMS και η...robe de chambre

Καθήκον στη Δημοκρατία να αντιμετωπίσω το bullying της Κωνσταντοπούλου, δήλωσε ο υπουργός Υγείας μιλώντας αργά το βράδυ της Πέμπτης σε τηλεοπτικό σταθμό.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 12 Φεβ 2026 | 20:26

Στο πένθος ξανά η ΕΛΑΣ: Πέθανε ξαφνικά 36χρονος αρχιφύλακας

Ο εκλιπών υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 12 Φεβ 2026 | 17:28

Κόντρα εκτός ελέγχου με Κωνσταντοπούλου και Γεωργιάδη: "Ελεεινό υποκείμενο" - "Θα σε βάλω φυλακή"

"Τη Δευτέρα καταθέτω μήνυση" προανήγγειλε ο Αδωνις Γεωργιάδης μετά την επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

O  ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 12 Φεβ 2026 | 15:23

Συνάντηση Τασούλα - Τσίπρα στο Προεδρικό: Τα είπαν για πολιτικές εξελίξεις και οικονομία

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης Τασούλα - Τσίπρα, συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ 11 Φεβ 2026 | 17:24

Χάος στην τουρκική Βουλή: Άγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών στην ορκωμοσία νέων υπουργών - Γιατί "άναψαν τα αίματα"

Η Βουλή μετατράπηκε σε ρινγκ, ενώ ο βουλευτής του AKP στην Άγκυρα, Οσμάν Γκιοκτσέκ, επιτέθηκε με γροθιά στον βουλευτή του CHP από τη Σανλιούρφα, Μαχμούτ Τανάλ

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ» 11 Φεβ 2026 | 10:10

Ελένη Καραγεωργοπούλου: Ολόκληρη η επιστολή ανεξαρτητοποίησης - Και επίσημα εκτός Πλεύσης Ελευθερίας

"Διαμορφώθηκαν πολιτικές διαφοροποιήσεις σε ζητήματα κατεύθυνσης, οι οποίες, με σεβασμό στον θεσμικό ρόλο της ηγεσίας, οδήγησαν στην παρούσα επιλογή μου", σημειώνει η Ελ. Καραγεωργοπούλου.

ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 10 Φεβ 2026 | 15:56

"Σπαρτιάτες": Εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή των 13 κατηγορουμένων - "Δεν προκύπτει καθοδήγηση Κασιδιάρη"

Η υπόθεση αφορά σε κατηγορίες για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος - "Δεν προκύπτει καθοδήγηση από τον Κασιδιάρη" - Οι κατηγορούμενοι σε πρώτο βαθμό είχαν αθωωθεί

ΘΛΙΨΗ 10 Φεβ 2026 | 15:33

Πένθος στη Λαμία για τον θάνατο του 43χρονου αστυνομικού Κώστα Ριρή - "Ηταν φοβερό παιδί"

Ο άτυχος αστυνομικός, που ήταν αρχιφύλακας στον βαθμό και πατέρας δύο παιδιών, υπηρετούσε στο Τμήμα Μεταγωγών στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 10 Φεβ 2026 | 11:55

Άρση ασυλίας Πολάκη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής - "Η πιο χυδαία που μου έχουν κάνει"

"Η πιο χυδαία άρση ασυλίας που μου έχουν κάνει" σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 09 Φεβ 2026 | 17:13

Θλίψη στην ΕΛΑΣ: 43χρονος αστυνομικός πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του - Πατέρας δύο παιδιών

Την ώρα που η σύζυγός του πήγε να τον ξυπνήσει, διαπίστωσε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ 06 Φεβ 2026 | 15:06

Καβγάς Αραμπατζή - Αναγνωστοπούλου για τη Χίο: Δεν θα κουνάτε το δάχτυλο – Να μάθετε πώς εκφασίζεται μια κοινωνία

Αφορμή για τον καβγά μεταξύ της Φωτεινής Αραμπατζή και της Σίας Αναγνωστοπούλου στάθηκε η τραγωδία στη Χίο

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ 06 Φεβ 2026 | 11:47

Κικίλιας για Χίο: Να αποφεύγουμε ανοίκειους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς - Δεν προδικάζω τις έρευνες

"Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα θαλάσσια σύνορά μας" ξεκαθάρισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας

"ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΩ" 06 Φεβ 2026 | 08:54

Κορωπί: Αστυνομικός διέσωσε ζευγάρι ηλικιωμένων από τα ορμητικά νερά με "σχοινί" από σεντόνια [βίντεο]

Ο αστυνομικός διέσχισε τον δρόμο στο Κορωπί που είχε μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο για φτάσει το ζευγάρι των ηλικιωμένων που αδυνατούσε να επιστρέψει στον οίκο ευγηρίας.