
Μία ακόμα τραγωδία με νεκρό ανήλικο παιδί, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο.
Ειδικότερα στην πόλη του Ηρακλείου το βράδυ της Πέμπτης ένα κοριτσάκι μόλις 18 μηνών πνίγηκε ενώ έτρωγε σουβλάκι.
Το κοριτσάκι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έτρωγε με την οικογένειά του όταν πνίγηκε από το κρέας και εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κώστα Δανδουλάκη, το κοριτσάκι έφτασε στο νοσοκομείο διασωληνωμένο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έγιναν, όπως και αναρρόφηση της τροφής, τελικά το παιδί δυστυχώς δεν επανήλθε. Όπως είπε, οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το σουβλάκι από τις αεροφόρες οδούς και του έκαναν ΚΑΡΠΑ για πάνω από μία ώρα, όμως δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.
"Έγινε από το προσωπικό του νοσοκομείου ότι ήταν δυνατό να γίνει, προκειμένου να σωθεί το κοριτσάκι, ωστόσο αυτό δεν επετεύχθη", ανέφερε ο κ. Δανδουλάκης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι πρόκειται για ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr