Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 23/8/2026, στη λεωφόρο Βεΐκου, στο ύψος της Νέας Ιωνίας, με θύμα έναν 60χρονο οδηγό μοτοσικλέτας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, όταν, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 60χρονος εξετράπη της πορείας της και στη συνέχεια ανατράπηκε στο οδόστρωμα.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε την εκτροπή της μοτοσικλέτας.
Από την πτώση ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να τον παραλαμβάνει.
Ο 60χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας "Κωνσταντοπούλειο - Αγία Όλγα", όπου παρά τις προσπάθειες διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
