
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με ταξί και απορριμματοφόρο, σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά.
Νεκρή είναι η 62χρονη δημοτική υπάλληλος που βρισκόταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου για την αποκομιδή των σκουπιδιών.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 23χρονος οδηγός του ταξί επιχείρησε να κάνει προσπέραση από τα αριστερά, με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να καρφωθεί στην πίσω αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου.
Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή της Ποσειδώνος με την Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Λόγω του τροχαίου η κίνηση των οχημάτων στο σημείο διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.



Στην περιοχή έσπευσαν ασθενοφόρο αλλά και όχημα της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της δημοτικής υπαλλήλου.
Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε μια γυναίκα και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου στη συμβολή της οδού Παναγή Τσαλδάρη και λεωφόρου Ποσειδώνος στον Άλιμο Αττικής. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 6, 2025
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr