Μετά από εντολή της Τροχαίας κλείνουν οι είσοδοι της Αττικής Οδού προς τα διόδια Κατεχάκη από Άλιμο και από κέντρο Αθήνας μετά το τροχαίο ατύχημα με τρία οχήματα στον Περιφερειακό Υμηττού.
Σύμφωνα με την Τροχαία το κλείσιμο στην Αττική Οδό είναι προσωρινό, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που σημειώθηκαν μετά το τροχαίο ατύχημα με το φορτηγό που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 28/5.
Συγκεκριμένα ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε ταμπέλες στην περιφερειακή Υμηττού προς την Αττική οδό στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.
Στο σημείο υπάρχει μποτιλιάρισμα και μεγάλες καθυστερήσεις πάνω από 60 λεπτά από τα διόδια Κατεχάκη έως την Αγία Παρασκευή.
Περιφερειακή Υμηττού προσωρινά κλειστή η είσοδος από Κατεχάκη και Λ. Καρέα-Αλίμου.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) May 28, 2025
Παραμένουν οι μεγάλες καθυστερήσεις άνω των 60΄ από Διόδια Κατεχάκη έως Αγ. Παρασκευή. https://t.co/KoiCGxXyom
Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν το φορτηγό προσέκρουσε σε πινακίδες σήμανσης. Η αναστάτωση έφερε αύξηση της κυκλοφορίας και το μποτιλιάρισμα ταλαιπωρεί τους οδηγούς μέχρι αυτή την ώρα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Περιφερειακή Υμηττού: Τροχαίο Ατύχημα ύψος Αγίας Παρασκευής, δεξιές λωρίδες κλειστές.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) May 28, 2025
Κυκλοφορία σε μονή λωρίδα.
Μεγάλες καθυστερήσεις. https://t.co/1tsYsa84uo
Δείτε live την κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr