Ερωτήματα προκαλεί ένα βίντεο που καταγράφει ένα αυτοκίνητο McLaren να κινείται στην Αττική Οδό με υπερβολική ταχύτητα. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου καταγράφουν το περιστατικό σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ και την εκπομπή "10 Παντού", που μετέδωσαν το συγκεκριμένο βίντεο, το αυτοκίνητο κινείτο με 25ο χιλιόμετρα την ώρα.
Κάποια στιγμή, τους σταματάνε από την Τροχαία για έλεγχο και ο οδηγός βγαίνει εκτός του οχήματος. Ωστόσο, τα όσα ακολούθησαν προκαλούν μεγάλη αίσθηση. Στο βίντεο που μεταδόθηκε ακούγεται ένας αστυνομικός να λέει στον οδηγό… "πάτα το" κι εκείνος ξαναμπαίνει στο αυτοκίνητο και… δεν του χαλάει το χατίρι.
Υπενθυμίζεται ότι, μόλις χθες έγινε γνωστή η είδηση ότι ταυτοποιήθηκαν οι δύο οδηγοί που απεικονίζονταν σε βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να οδηγούν με επικίνδυνο τρόπο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού στην Αττική Οδό.
Πρόκειται για 27χρονο και 21χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη οδήγηση κατ’ εξακολούθηση, καθώς με τις πράξεις τους έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια των συγκοινωνιών και τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των χρηστών του οδικού δικτύου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
