Για τρίτη μέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Metropolitan ο Αλέξης Κούγιας, με την κατάστασή του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.
Ο γνωστός ποινικολόγος, που δίνει μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο, βρίσκεται περίπου 10 ημέρες στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο εισήλθε στις 14 Φεβρουαρίου προκειμένου να υποβληθεί στην προγραμματισμένη θεραπεία του. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι εξαιρετικά αδύναμος και του πρότειναν να μείνει για νοσηλεία. Δυστυχώς, η υγεία του επιδεινώθηκε και κρίθηκε ότι πρέπει να μπει στην εντατική και από το Σάββατο χρειάστηκε να γίνει και διασωλήνωση.
Η fake ανάρτηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου
Στο μεταξύ, η οικογένεια του δικηγόρου διέψευσε μία fake ανάρτηση που δήθεν έκανε ο Αλέξης Κούγιας στο X, με την οποία έλεγε ότι παλεύει και δεν το βάζει κάτω.
"Παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις. Η υγεία μου δοκιμάζεται, αλλά δεν το βάζω κάτω. Ευχαριστώ όσους στέκονται δίπλα μου. Η δικαιοσύνη και η αλήθεια θα νικήσουν, όπως πάντα" υποτίθεται ότι είχε γράψει ο Αλέξης Κούγιας, με τους δικούς του ανθρώπους να διευκρινίζουν ότι ο 75χρονος ποινικολόγος δεν έχει social media.

Η μικροβιακή λοίμωξη που τον οδήγησε στο νοσοκομείο
Πριν τη νοσηλεία του, ο Αλέξης Κούγιας είχε μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα της υγείας του.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις που είχε κάνει στους δημοσιογράφους στις 9 Ιανουαρίου, λέγοντας ότι είναι 75 ετών και ότι παρά την ηλικία του έχει πάθος με τη δικηγορία.
Μάλιστα, εξηγούσε ότι η δικηγορία τον έχει κάνει πλούσιο εδώ και χρόνια αλλά εξακολουθεί να εργάζεται επειδή το επιθυμεί. Περιέγραφε δε, ότι το περασμένο καλοκαίρι έκανε επέμβαση καρκίνου χωρίς να το γνωρίζει κανείς: στην οικογένειά του είχε πει ότι είχε πάει διακοπές και στους συνεργάτες του ότι είχε μεταβεί στην Ελβετία για επαγγελματικούς λόγους.
"Ο καρκίνος είναι μεν μια αρρώστια που δεν θες να έρθει. Όταν έρθει όμως είσαι υποχρεωμένος να τον βάλεις στην καθημερινότητά σου. Εγώ τον έχω βάλει στη ζωή μου εδώ και τρία χρόνια και έχω πει ότι θα φύγω από τη ζωή ή μέσα από τα δικαστήρια ή μέσα από ένα γήπεδο" είχε αναφέρει.
Σύμφωνα με το Star, στις 17 Φεβρουαρίου ήταν η τελευταία φορά που ο Αλέξης Κούγιας έστειλε επιστολή ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου όπου αναφέρθηκε στη μικροβιακή λοίμωξη που είχε και η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο. "Δυστυχώς, λόγω σοβαρής μικροβιακής λοιμώξεως που υπέστην και η οποία οδήγησε σε ολιγοήμερη νοσηλεία, δεν μπόρεσα να εξοφλήσω εμπρόθεσμα τις μηνιαίες υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές" είχε σημειώσει.
Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του
Αξίζει να σημειωθεί οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Αλέξη Κούγια να ήταν αρκετά καταβεβλημένος τις ημέρες πριν τη νοσηλεία του. Ωστόσο, δέχτηκε με χαρά την έκπληξη που του έκαναν οι άνθρωποι από το καφέ των νοτίων προαστίων που επισκεπτόταν κάθε πρωί πριν πάει στο γραφείο του.
Οι φίλοι του από το καφέ πήγαν σπίτι του στις 23 Ιανουαρίου, ημέρα των γενεθλίων του και του έκαναν ένα πάρτι-έκπληξη. Του πήγαν μία τούρτα, έσβησε το κερί, έκατσαν για λίγο μαζί του και μετά έφυγαν, καθώς ήταν αρκετά κουρασμένος λόγω της κατάστασης και είχε σταματήσει να πηγαίνει στα δικαστήρια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr