
Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί από τα ξημερώματα της Τετάρτης, στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό με τους πιστούς να περιμένουν, όπως λένε, για να "σταυρωθούν" από τον ιερέα ανήμερα της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού, μετά τις ιστορίες που έχουν ακούσει για θαύματα, μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κόλπους της Εκκλησίας, και όχι μόνο.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αυτό που έχει παρακινήσει αρκετούς πιστούς είναι η ιστορία που θέλει τον πατέρα-Δημήτριο, ιερέα του ναού των Αγίων Ισιδώρων, ο οποίος σε ηλικία 14 ετών έπασχε από λευχαιμία, να "σταυρώνεται" από μια γυναίκα και να γίνεται καλά, με τον ίδιο πλέον να χρησιμοποιεί αυτόν τον σταυρό για να ευλογεί πιστούς.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekklisiaonline, στον ναό των Αγίων Ισιδώρων βρέθηκαν για να προσκυνήσουν και ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μαζί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου.
"Έχουμε ακούσε για τα θαύματα που γίνονται εδώ. Έχω φέρει τους γονείς μου και περιμένουμε να πάρουμε την ευλογία", "είπαμε να έρθουμε να σταυρώσουμε τους γονείς μας, να σταυρωθούμε και με τον αδερφό μου", είπαν από την πλευρά τους στον ΣΚΑΙ δύο αδέλφια που ήρθαν από την Αυστραλία για να προσκυνήσουν.
Οργή Τατσόπουλου για τα "θαύματα" στο ναό των Αγίων Ισιδώρων
Οι συγκεκριμένες εικόνες προκάλεσαν την οργή του γνωστού συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος και έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου καταδικάζει τα όσα συμβαίνουν στο ναό, αναφέροντας πως είναι μια ημέρα ντροπής για την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα γράφει:
"14 Σεπτεμβρίου 2022. Μια μέρα ντροπής για την Ελλάδα, όπως και για οποιαδήποτε άλλη κοσμική δημοκρατική πολιτεία θα ανεχόταν -πόσω μάλλον θα διαφήμιζε- κάτι ανάλογο. Τόσο η δημόσια όσο και η ιδιωτική τηλεόραση προμοτάρουν από το πρωί τα "θαύματα" του τσαρλατάνου στον Λυκαβηττό δίχως ίχνος αντιλόγου (και να πεις πως τους λείπει το αποδεικτικό υλικό!) ότι πρόκειται για καραμπινάτες απάτες, αποκηρυγμένες ακόμη και από υψηλόβαθμα μέλη της Ιεράς Συνόδου. Αντί για την επίσκεψη του εισαγγελέα, ο Λουπασάκης δέχεται την επίσκεψη τηλεοπτικών συνεργείων σε ρόλο "κραχτών" προς άγραν αφελών σε απόγνωση. Και εις κατώτερα".
Η καταγγελία από τον Μητροπολίτη Αργολίδας
Υπεθυμίζεται ότι, ο ιερός ναός των Αγίων Ισιδώρων είχε έρθει στην επικαιρότητα μετά τις καταγγελίες του Μητροπολίτη Αργολίδας, ο οποίος έκανε λόγο για "ψευδοθαύματα" και "απάτη ολκής" για τα όσα συμβαίνουν στον ναό.
Ο Μητροπολίτης είχε υποστηρίξει πως "υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι δήθεν γίνονται θαύματα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr