
Και επίσημα χωριστούς δρόμους τραβούν ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετά την αποφυλάκιση του γνωστού ποινικολόγου για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.
Η διαδικασία για την έκδοση του διαζυγίου τους προχωρά, με τον δικηγόρο να αποκαλύπτει στο Mega ότι και οι δύο πλευρές έχουν υποβάλλει αίτηση συναινετικού διαζυγίου, με την επιμέλεια της κόρης τους να την έχει η Σοφία Πολυζωγοπούλου.
Σύμφωνα με την εκπομπή Buongiorno, το πρώην ζευγάρι θα συνεννοηθεί και σε συμφωνία με το δικαστήριο θα καθοριστούν οι ώρες και μέρες που ο Απόστολος Λύτρας θα βλέπει το παιδί του.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι πλέον οι σχέσεις του με την εν διαστάσει σύζυγό του έχουν εξομαλυνθεί.
Σε νέα σχέση ο Λύτρας
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Απόστολ0ς Λύτρας έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του και βρίσκεται σε νέα σχέση.
Συγκεκριμένα, μιλώντας ο ίδιος στον Alpha, επιβεβαίωσε ότι τον τελευταίο μήνα είναι ζευγάρι με τη μεσίτρια, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, με την οποία διατηρούσαν φιλικές σχέσεις τα τελευταία 16 χρόνια (διαβάστε περισσότερα εδώ).
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr