Η διατροφολόγος Ειρήνη Σακέτου (@nutri_saketou) μάς προτείνει μια πρωτότυπη παραλλαγή για γεμιστά που απογειώνει τη γεύση και ταυτόχρονα ενισχύει τη διατροφική τους αξία. Αντί για το κλασικό ρύζι, επίλεξε να χρησιμοποιήσεις ένα συστατικό πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, που βοηθά στη διατήρηση του κορεσμού και στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα.
Η προσθήκη του κάνει τα γεμιστά μια θρεπτική και απολαυστική επιλογή. Έτσι, η αγαπημένη μας συνταγή δεν χάνει τίποτα από τη νοστιμιά της και αποκτά μια ξεχωριστή θέση στο τραπέζι σου.
Δες τη συνέχεια στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr