X

Δύο κέτο συνταγές με τυρί κότατζ για περισσότερη πρωτεΐνη: Γευστικές και εύκολες για κετογονική διατροφή

Μία αλμυρή και μία γλυκιά ιδέα για να αξιοποιήσεις το τυρί κότατζ σε κέτο συνταγές.

Γράφει: TheToc team

Κάνεις κέτο διατροφή; Βάλε αυτές τις δύο συνταγές με τυρί κότατζ στο πιάτο σου και απόλαυσέ τες. Το τυρί κότατζ χαρακτηρίζεται από την ελαφρώς αλμυρή γεύση και την κρεμώδη υφή του. Αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και θερμίδες, καθιστώντας το ιδανικό για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν ή να χάσουν βάρος.

Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, απαραίτητο για την υγεία των οστών και των δοντιών, και περιέχει επίσης σημαντικές ποσότητες φωσφόρου, σεληνίου και βιταμίνης Β12. Η υψηλή περιεκτικότητα του cottage σε καζεΐνη, μια αργής πέψης πρωτεΐνη, το καθιστά ιδανικό για την προώθηση της μυϊκής ανάπτυξης και αποκατάστασης, ειδικά όταν καταναλώνεται πριν τον ύπνο.

Επιπλέον, μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε διάφορες συνταγές, από σαλάτες και σάντουιτς έως γλυκά και smoothies, προσφέροντας γεύση και θρεπτική αξία. Δες δύο εύκολες κετογονικές συνταγές.

Η συνέχεια στο Shape.gr