Οι γιορτές είναι η εποχή των γλυκών και των παραδοσιακών γεύσεων που φέρνουν χαρά και νοσταλγία στο σπίτι. Οι κουραμπιέδες με την αρωματική βανίλια και τα τραγανά αμύγδαλα είναι αναμφισβήτητα πρωταγωνιστές σε κάθε γιορτινό τραπέζι. Η προετοιμασία τους όμως μπορεί να φαίνεται δύσκολη και χρονοβόρα, ειδικά αν θέλεις να κρατήσεις τα γλυκά πιο ελαφριά ή να αποφύγεις συστατικά που σου δημιουργούν προβλήματα.
Η γλουτένη είναι ένα συστατικό που πολλές φορές ενοχλεί και περιορίζει τις επιλογές σου. Αν θέλεις να απολαύσεις τους κουραμπιέδες χωρίς να στερηθείς τη γεύση και την παραδοσιακή υφή τους, υπάρχει τρόπος να φτιάξεις μια light εκδοχή χωρίς γλουτένη που δεν χάνει τίποτα από τη νοστιμιά και τη γιορτινή αίσθηση.
Δείτε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr