Αν λατρεύεις τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού αλλά πιστεύεις ότι το να το φτιάξεις μόνη σου είναι δύσκολο, αυτή η συνταγή από τη food blogger Έμιλυ Βάγια (@emilyvagia) θα σε εκπλήξει! Δεν χρειάζεται ούτε ζύμωμα, ούτε μίξερ, ούτε ειδικά εργαλεία - μόνο ένα μπολ και ένα κουτάλι. Μέσα σε λίγα λεπτά προετοιμασίας και με ελάχιστα υλικά, θα έχεις ένα ψωμί αφράτο μέσα και τραγανό απ’ έξω, έτοιμο να το απολαύσεις ζεστό, με το βούτυρο να λιώνει επάνω του. Είναι ιδανικό για το πρωινό σου, για συνοδευτικό στο φαγητό, ακόμα και για σνακ με λίγο τυρί ή μαρμελάδα.
Το καλύτερο μέρος; Η ζύμη "δουλεύει" μόνη της! Όσο εσύ χαλαρώνεις ή κάνεις τις δουλειές σου, εκείνη φουσκώνει και ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί σε ένα ψωμί που μοσχομυρίζει φρεσκάδα και σπιτική θαλπωρή. Αν προσθέσεις λίγους σπόρους ή λίγο αλεύρι ολικής, θα αποκτήσει ακόμη πιο πλούσια γεύση και υφή. Με λίγη αγάπη και αυτά τα απλά βήματα, θα έχεις το τέλειο ψωμί χωρίς κόπο!