Οι κολοκυθοανθοί, ή κολοκυθοκορφάδες όπως λέγονται, είναι τα ευαίσθητα λουλούδια που εμφανίζονται στα κολοκυθάκια τους καλοκαιρινούς μήνες. Στην παραδοσιακή μοναστηριακή κουζίνα, όπου "τίποτα δεν πάει χαμένο", αξιοποιούνται όλες οι διαθέσιμες πρώτες ύλες από τα περιβόλια, και τα άνθη αυτά μεταμορφώνονται σε γευστικά πιάτα. Ένα από τα πιο αγαπημένα είναι οι γεμιστοί κολοκυθοανθοί με ρύζι και αρωματικά – ένα κλασικό ελληνικό πιάτο στην πιο λιτή, αυθεντική εκδοχή του.
Γεμιστοί κολοκυθοκορφάδες με ρύζι
Συστατικά
Δείτε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr