Κάθε χρόνο, με το που πιάνει το κρύο, συμβαίνει κάτι σχεδόν αυτόματα: το γιαούρτι "εξορίζεται" στο μυαλό μας ως καλοκαιρινή επιλογή. Κι όμως, το πρόβλημα δεν είναι το γιαούρτι, αλλά ο τρόπος που το καταναλώνουμε. Τον χειμώνα δεν θες απλώς κάτι ελαφρύ. Θες κάτι που να σε πάει νοερά σε κουζίνα που μυρίζει κανέλα, σε ζεστό ρόφημα, σε comfort ρυθμό. Και αυτό ακριβώς μπορείς να το πετύχεις, χωρίς να το μετατρέψεις σε γλυκό - υπερπαραγωγή και χωρίς να κάνεις περίπλοκα πράγματα. Το μυστικό είναι απλό: δίνεις στο γιαούρτι ζεστά αρώματα, χειμωνιάτικες υφές και συνδυασμούς που θυμίζουν "σπιτικό". Ορίστε 7 τρόποι που δουλεύουν πάντα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr