Η μεγαλύτερη συνάντηση ταξιδιωτικών μπλόγκερ στην Αθήνα

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση ταξιδιωτικών μπλόγκερ και συγγραφέων, θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο στην Αθήνα - Μεγάλη ευκαιρία προβολής της πόλης ως τουριστικού προορισμού

Η Αθήνα επελέγη φέτος για να φιλοξενήσει την ετήσια διεθνή συνάντηση των ταξιδιωτικών μπλόγκερ, συγγραφέων, νέων δημιουργών περιεχομένου μέσων ενημέρωσης και κοινωνικών δικτύων.

Κάθε προορισμός που φιλοξενεί το TBEX, λαμβάνει άμεση και τεράστια διαφήμιση μέσα από όλες τις online πλατφόρμες και τα μέσα κοινωνικής και επαγγελματικής δικτύωσης

Το Travel Blog Exchange ή TBEX όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, είναι μια από τις πιο «περιζήτητες» εκδηλώσεις της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, που συγκεντρώνει περισσότερους από 1.000 μπλόγκερς, ταξιδιωτικούς συγγραφείς, δημιουργούς περιεχομένου, πράκτορες, επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας με έντονη δραστηριότητα στα κοινωνικά δίκτυα, απ’ όλο τον κόσμο.

Η επιλογή της Αθήνας για το συνέδριο, που θα γίνει τον Οκτώβριο του 2014, είναι πολύ σημαντική για τη θέση της πόλης και την εικόνα της στη διεθνή τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία. Κάθε προορισμός που φιλοξενεί το TBEX, λαμβάνει άμεση και τεράστια διαφήμιση μέσα από όλες τις online πλατφόρμες και τα μέσα κοινωνικής και επαγγελματικής δικτύωσης (blogs, podcasts, YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Flickr, Google+, κλπ), οι οποίες συγκεντρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές και δημοσιεύσεις, πριν κατά τη διάρκεια και μετά τη συνάντηση.

Το ΤΒΕΧ διαρκεί τρεις ημέρες, κατά τις οποίες πραγματοποιούνται μια σειρά συναντήσεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων με τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων προσωπικοτήτων του χώρου, με ειδικούς διαχειριστές γνώμης των κοινωνικών δικτύων και διασημοτήτων

«Με σοβαρό σχεδιασμό, στοχευμένες δράσεις και αφοσίωση, θα επανατοποθετήσουμε την Αθήνα στο διεθνή τουριστικό χάρτη. Η επιτυχής διοργάνωση εκδηλώσεων διεθνούς σημασίας και υψηλού επιπέδου επαγγελματικών απαιτήσεων, όπως το TBEX, αποδεικνύουν ότι η πόλη μας μπορεί να φιλοξενήσει τις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις. Επίσης, κορυφαίοι οργανισμοί και βασικοί φορείς της παγκόσμια αγοράς, αναγνωρίζουν την ικανότητα της πόλης να το πράξει. Η Αθήνα θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το ΤΒΕΧ 2014» δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.

«Για τρεις μέρες, η Αθήνα θα βρίσκεται στο επίκεντρο εκατοντάδων κορυφαίων διαμορφωτών της κοινής γνώμης, μέσω των μεγαλύτερων κοινωνικών δικτύων και ταξιδιωτικών μπλογκ, ενώ ο θετικός αντίκτυπος της εκδήλωσης για τον προορισμό μας θα αναπαράγεται σε διεθνές επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο κ. Γιώργος Μπρούλιας, Πρόεδρος της «Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών».

Το ΤΒΕΧ διαρκεί τρεις ημέρες, κατά τις οποίες πραγματοποιούνται μια σειρά συναντήσεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων με τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων προσωπικοτήτων του χώρου, με ειδικούς διαχειριστές γνώμης των κοινωνικών δικτύων και διασημοτήτων. Όλη η εκδήλωση συνοδεύεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων μέσα απ’ τις οποίες προβάλλεται η Αθήνα.

Η διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, είναι αποτέλεσμα των συντονισμένων προσπαθειών της «Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών» και του «Athens Conventional and Visitors Bureau», ενώ υποστηρίζεται από τον ΕΟΤ.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 28 Φεβ 2020 | 09:49

Ολα τα σχολεία που έχουν κλείσει στην Ελλάδα λόγω κοροναϊού

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι αρχές ώστε να εμποδιστεί η εξάπλωση του κοροναϊού.

ΣΤΙΣ ΗΠΑ 27 Φεβ 2020 | 21:15

Κοροναϊός: Το Facebook ακυρώνει το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών

Λόγω των ολοένα και μεγαλύτερων ανησυχιών σχετικά με την εξάπλωση της επιδημίας του νέου κοροναϊού

Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM 25 Φεβ 2020 | 10:38

Μπέλα Χαντίντ: Με μάσκα για τον κοροναϊό και μετά τόπλες

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που μοιράστηκε το μοντέλο με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

ΓΙΑ 7Η ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΛΑΦΥΡΗ ΠΟΜΠΗ 24 Φεβ 2020 | 11:22

Καρναβάλι στην Αθήνα με "Φαλληφόρια" στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου [εικόνες]

Τα Φαλληφόρια ζωντάνεψαν για έβδομη συνεχή χρονιά στην καρδιά της πρωτεύουσας.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ 21 Φεβ 2020 | 17:07
ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 20 Φεβ 2020 | 13:13

Απόκριες στην Αθήνα με πρωταγωνιστές τα παιδιά

Εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια, πρωτότυπες δράσεις αλλά και η Μεγάλη Αποκριάτικη Παιδική Γιορτή στο Ζάππειο.

ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ 19 Φεβ 2020 | 17:35

Fallstreak hole: Ένας σπάνιος σχηματισμός νεφών στην Αθήνα [βίντεο]

Yπέροχα χρώματα στα νέφη κατά το ηλιοβασίλεμα.

ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΟΡΕΜΑ 19 Φεβ 2020 | 16:37

Η Μισέλ στον χορό της αποφοίτησης: Με πόζα... Εμμανουέλας και βαθύ σκίσιμο

Η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα θέλησε να μοιραστεί μία φωτογραφία της στο προφίλ της.

31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 19 Φεβ 2020 | 12:57

Σελίν Ντιόν: Η σούπερ σταρ της μουσικής για πρώτη φορά στην Αθήνα

Η Σελίν Ντιόν είναι μία από τις πλέον αναγνωρισμένες σούπερ σταρ στην ιστορία της ποπ μουσικής και έρχεται για την ΕΛΠΙΔΑ στο ΟΑΚΑ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 Φεβ 2020 | 15:25

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα: Ποιους δρόμους να αποφύγετε

θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων