
Τώρα που διανύουμε ημέρες καύσωνα, το παγωτό σάντουιτς που είναι και θρεπτικό και υγιεινό πέρα από πολύ εύκολο και νόστιμο θα σας δροσίζει!
Άλλωστε το παγωτό το καλοκαίρι έχει την τιμητική του. Γιατί να μην το τρώμε στην πιο υγιεινή εκδοχή του στο σπίτι;
Βρήκαμε μια συνταγή για πανεύκολο παγωτό cheesecake σάντουιτς χωρίς ζάχαρη, από τη food blogger Emily Vagia και αξίζει να τη δοκιμάσετε. Η συνταγή είναι πολύ απλή και έχει ελάχιστα υλικά. Η προσθήκη των φρούτων δεν είναι υποχρεωτική.
Συνταγή: Πανεύκολο παγωτό cheesecake σάντουιτς - Χωρίς ζάχαρη
Υλικά
14 μπισκότα χωρίς ζάχαρης της επιλογής σας
1/4 φλ. κατεψυγμένα μούρα ή φράουλες ψιλοκομμένες
110 γρ. vegan τυρί κρέμα
180 γρ. vegan γιαούρτι καρύδας
3 κ.σ. maple syrup ή υποκατάστατο ζάχαρης της επιλογής σας
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι. Μόλις ενωθούν προσθέστε το maple syrup και στη συνέχεια τα μούρα. Ανακατέψτε καλά.
Πάρτε ένα μπισκότο digestive και βάλτε πάνω 2-3 κ.γ. από το cheesecake. Σκεπάστε με ένα ακόμα μπισκότο. Κάντε το ίδιο μέχρι να σας τελειώσει η γέμιση.
Βάλτε στην κατάψυξη για 4 ώρες τουλάχιστον πριν απολαύσετε. Όταν θελήσετε να φάτε ένα παγωτό σάντουιτς βγάλτε το από την κατάψυξη και αφήστε το έξω για 5-10 λεπτά πριν το φάτε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr