
Πεντανόστιμο γλυκό ψυγείου με μπισκότα και ακόμη τρία υλικά που θα λατρέψετε μικροί και μεγάλοι. Είναι πανεύκολο, δροσιστικό και απολύτως οικονομικό.
Υλικά
Μπισκότα
Άλειμμα σοκολάτας
200 γραμμάρια σοκολάτας γάλακτος
3 κουταλιές της σούπας λάδι.
Εκτέλεση
Τακτοποιούμε τα μπισκότα σε ένα ταψί, βάζουμε άλειμμα σοκολάτας στη μέση και κλείνουμε με ένα μπισκότο από πάνω.
Βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα ή μέχρι να παγώσει το άλειμμα.
Βάζουμε τη σοκολάτα και το λάδι σε ένα μπολ και ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Ανακατεύουμε τη λιωμένη σοκολάτα, ψιλοκόβουμε τα αμύγδαλα και τα προσθέτουμε μέσα σε αυτήν.
Βγάζετε το ταψί από την κατάψυξη, το ρίχνετε στο μπολ σοκολάτας και παρακολουθείτε προσεκτικά να περάσει από όλες τις πλευρές.
Τοποθετούμε σε χαρτί ψησίματος, το βάζουμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά ή μέχρι να παγώσει η επικάλυψη.
Βγάζουμε έξω και έτοιμο να σερβιριστεί.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr