Από τη Βαλεντίνη Ρίζου, κλινική διαιτολόγο, MSc, απόφοιτη Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
Το αβγό είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το καταναλώνουμε βαρετά! Δοκίμασε τρεις πρωτότυπες και θρεπτικές συνταγές με αβγά που θα κάνουν το μαγείρεμα πιο διασκεδαστικό και γευστικό από ποτέ!
Δείτε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr