Ασε παιδί μου τα γράμματα: Γίνε... fashion blogger

Με κέρδη που φτάνουν τα 50.000 δολάρια για μια τους εμφάνιση, ή 3.000 δολάρια για ένα ποστ στο instagram, οι fashion bloggers ζουν το απόλυτο αμερικανικό όνειρο.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Μάθε παιδί μου γράμματα, μας έλεγαν οι γονείς μας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που δεν σπούδασαν, ή ακόμα και αν σπούδασαν, δεν ήταν οι σπουδές τους που τους εξασφάλισαν ένα εισόδημα που θα ζήλευαν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο.

Το μυστικό της επιτυχίας τους είναι απλό: Εμαθαν να ντύνονται με στιλ και να ποζάρουν ως fashion icon. Ε, και σήμερα εισπράττουν αστρονομικά ποσά για κάθε τους εμφάνιση.

Το μυστικό της επιτυχίας τους είναι απλό: Εμαθαν να ντύνονται με στιλ και να ποζάρουν ως fashion icon. Ε, και σήμερα εισπράττουν αστρονομικά ποσά για κάθε τους εμφάνιση.

Μιλάμε για τους fashion blogger στην Αμερική, ένα επάγγελμα που μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε καν στον χάρτη, κι όμως τώρα, μπορεί να κερδίζουν μέχρι και 50.000 δολάρια για μία τους εμφάνιση, ή 3.000 δολάρια για ένα ποστ στο instagram (όπου έχουν εκατομμύρια followers).

Ο Bryan Boy και η Aimee Song είναι δύο από τους πιο γνωστούς fashion bloggers και τους πιο καλοπληρωμένους.

Όπως λέει ο Bryan Boy, έχει κερδίσει αρκετά χρήματα για να ζήσει άνετα σε όλη του τη ζωή. Μιλάμε για το απόλυτο αμερικανικό όνειρο.

Βέβαια δεν φτάνει μόνο το ιδιαίτερο στιλ, αυτό πρέπει να συνδυάζεται και με έντονη προσωπικότητα, γιατί οι fashion bloggers έχουν τη δυνατότητα να επηρεάζουν χιλιάδες ανθρώπους.

Βέβαια δεν φτάνει μόνο το ιδιαίτερο στιλ, αυτό πρέπει να συνδυάζεται με μια καλή εμφάνιση και με έντονη προσωπικότητα, αφού οι fashion bloggers έχουν τη δυνατότητα να επηρεάζουν χιλιάδες ανθρώπους. Μάλιστα, η γνώμη τους πολλές φορές βαραίνει εξίσου – για να μην πούμε περισσότερο – από τα editorial και τις προτάσεις μεγάλων περιοδικών μόδας.

Το παιχνίδι παίζεται κυρίως μέσα από τα social media, όπου τα άτομα αυτά έχουν μεγάλη επιρροή και εκατομμύρια followers, παραγκωνίζοντας πολλές παραδοσιακές διαφημιστικές μεθόδους. Υπάρχουν brand που προτιμούν να πληρώσουν έναν fashion blogger να φορέσει τα ρούχα τους, να βγει έξω και να ανεβάσει φωτογραφίες στο blog του, από όπου θα κοινοποιηθούν σε facebook, twitter, instagram και pinterest.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook