Follow us

5 χρόνια εταιρικής συνεργασίας ΒΙΚΟΣ με We4all – μια ιστορία με αποτύπωμα στο περιβάλλον & στις καρδιές των ανθρώπων

We4all x ΒΙΚΟΣ : 5 χρόνια συνεργασίας, χιλιάδες δέντρα & η περιβαλλοντική ευθύνη γίνεται πράξη

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΒΙΚΟΣ WE4ALL

Πώς μετριέται μια επιτυχημένη συνεργασία; Στο πλήθος των δέντρων που φυτεύτηκαν; Στα παιδικά χαμόγελα από τις δράσεις ευαισθητοποίησης στα σχολεία; Στην αίσθηση πως κάτι αλλάζει προς το καλύτερο; Ή, τελικά, στη διάρκεια και το αποτύπωμα που αφήνει πίσω της;

Η συνεργασία της We4all με το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με σταθερότητα, ουσία και βαθιά πίστη ότι η φροντίδα για το περιβάλλον δεν είναι υπόθεση ούτε ατομική, ούτε στιγμιαία, αλλά συλλογική και μακρόπνοη.

Για πέντε συνεχόμενα χρόνια, η We4all και το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ προχωρούν μαζί, αφήνοντας πίσω τους κάτι περισσότερο από ένα αποτύπωμα – αφήνουν ρίζες. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Με δράσεις δενδροφύτευσης, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και συλλογικής συμμετοχής, αυτή η στρατηγική συνεργασία αποτελεί ζωντανό παράδειγμα του πώς η εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα μπορεί και γίνεται πράξη με διάρκεια, συνέπεια και ανθρωπιά.

"Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας εμπιστεύτηκε από τα πρώτα μας βήματα και στήριξε έμπρακτα το όραμά μας για έναν πιο πράσινο κόσμο. Πέντε χρόνια μετά, η συνεργασία αυτή συνεχίζεται με συνέπεια, την ώρα που η We4All έχει εξελιχθεί σε έναν διεθνή οργανισμό με πιστοποιήσεις από ΟΗΕ και Ε.Ε., παρουσία σε 14 χώρες και περισσότερα από 3,8 εκατομμύρια δέντρα φυτεμένα σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο", λέει ο Γιάννης Ηλιόπουλος, ιδρυτής και CEO της We4All.

5 χρόνια εταιρικής συνεργασίας ΒΙΚΟΣ με We4all – μια ιστορία με αποτύπωμα στο περιβάλλον & στις καρδιές των ανθρώπων

Διάβασε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Από τις φλόγες στις ρίζες: Πώς ξεκίνησε η συνεργασία;

Το 2021, όταν η We4all έκανε τα πρώτα της βήματα, το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ αποφάσισε να πιστέψει σε κάτι που τότε έμοιαζε απλώς ελπιδοφόρο. Πέντε χρόνια μετά, η εμπιστοσύνη αυτή έχει μετατραπεί σε μια σχέση που έχει αφήσει ήδη χιλιάδες ίχνη στο έδαφος: 9.000 δέντρα σε περιοχές, όπως η Βόρεια Εύβοια και η Μάνη που έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές από τις πυρκαγιές του 2021 και 2023, εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, εθελοντικές δράσεις με τη συμμετοχή των εργαζομένων, και μια κοινή γλώσσα που έχει ως βάση τη συνέπεια και τη φροντίδα.

"Από την πρώτη μας συνάντηση με τη We4all, είχαμε την αίσθηση ότι πρόκειται για μια συνεργασία που θα έχει διάρκεια – και δεν πέσαμε έξω. Η κοινή μας δέσμευση για τη βιωσιμότητα, την κοινωνική προσφορά και την ουσιαστική δράση μας ένωσε από την αρχή. Στο πλαίσιο του προγράμματος "Ο Β-οίκος της Ζωής μας”, έχουμε ήδη φυτέψει πάνω από 9.000 δέντρα, με στόχο να πρασινίσουμε ξανά τις περιοχές που επλήγησαν, αλλά και να υποστηρίξουμε δράσεις εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης για τη νέα γενιά". λέει ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, CMO της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε.

Και αυτή είναι μόλις η αρχή. Γιατί αυτή η συνεργασία δεν βασίστηκε μόνο σε αριθμούς, αλλά κυρίως στις στιγμές που μένουν – από τα παιδικά χαμόγελα στις δράσεις ευαισθητοποίησης, μέχρι τον ενθουσιασμό των εθελοντών που φύτεψαν κάθε νέο δέντρο.

ΒΙΚΟΣ WE4ALL

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Πέντε χρόνια εμπιστοσύνης και κοινών στόχων

Δενδροφυτεύσεις, δράσεις με σχολεία, αναβάσεις και ειδικά projects με περιβαλλοντικό χαρακτήρα. Οι πρωτοβουλίες που υλοποιήθηκαν αυτά τα πέντε χρόνια είναι πολλές και αποτέλεσαν μέρος ενός μακροχρόνιου, εξελισσόμενου πλάνου.

"Για εμάς, περιβαλλοντική δράση σημαίνει σύνδεση με τις αξίες της μάρκας. Και αυτό δεν χτίζεται από τη μία μέρα στην άλλη. Η συνεργασία μας με τη We4all είχε από την αρχή στρατηγικό χαρακτήρα. Δεν επρόκειτο για απλές ενέργειες, επρόκειτο για χτίσιμο σχέσης", εξηγεί ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, CMO της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε.

Η We4all δεν στάθηκε μόνο ως περιβαλλοντικός οργανισμός – λειτούργησε ως B2B συνεργάτης, σχεδιάζοντας από κοινού δράσεις που είχαν αντίκτυπο και στην κοινωνία και στην εσωτερική κουλτούρα της εταιρείας.

Όταν η εμπειρία γίνεται προσωπική υπόθεση

"Η δράση που με άγγιξε περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο", αναφέρει ο κ. Σεπετάς, "ήταν η εθελοντική δενδροφύτευση που πραγματοποιήσαμε σε περιοχές που είχαν υποστεί μεγάλες καταστροφές από πυρκαγιές, όπως η Βόρεια Εύβοια και η Μάνη. Το να βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια πώς ένα μικρό δέντρο που φυτεύεις συμβάλλει στην αναγέννηση και την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και πώς φέρνει ελπίδα και αισιοδοξία σε ολόκληρη την κοινότητα, είναι κάτι συγκινητικό και ουσιαστικό.

Ανάμεσα στα δέντρα που φυτεύτηκαν ήταν και αγροτικά φυτά, ελαιόδεντρα, αμυγδαλιές, αμπέλια, με σκοπό να αποκατασταθούν τόσο το πράσινο της φύσης, όσο και μέρος της βιοποριστικής παραγωγής και του εισοδήματος που έχασαν οι κάτοικοι στις πυρκαγιές".

ΒΙΚΟΣ WE4ALL

Γίνε κι εσύ μέρος της αλλαγής με ένα κλικ εδώ!

Το μέλλον μέσα από τα μάτια των παιδιών

"Το συναίσθημα όταν βλέπει κανείς παιδιά να συμμετέχουν σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης είναι η αισιοδοξία για το μέλλον. Αυτή η εικόνα δίνει ελπίδα ότι η νέα γενιά μεγαλώνει με αξίες σεβασμού στη φύση, αίσθημα συλλογικής προσφοράς και πραγματική οικολογική συνείδηση. Έτσι δημιουργείται μια ισχυρή παρακαταθήκη προόδου για τις μελλοντικές κοινωνίες. Η πρακτική συμμετοχή των παιδιών όχι μόνο αλλάζει το παρόν, αλλά χτίζει υπεύθυνους ενεργούς πολίτες, τους "Ήρωες του Αύριο” που μπορούν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια για έναν πιο βιώσιμο κόσμο", σημειώνει ο Κ. Σεπετάς.

Στο ίδιο πνεύμα, ο Γιάννης Ηλιόπουλος από τη We4all προσθέτει: "Φέτος για 1η χρονιά ξεκινήσαμε πιλοτικά το Σχολικό Πρωτάθλημα Καλών Πράξεων, το οποίο και πάλι στήριξε το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ πρώτο από όλους. Πάνω από 250 σχολεία πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, πάνω από 480 πρωτοβουλίες για το περιβάλλον και την περιοχή τους, με αποτέλεσμα οι 3 πρώτοι νικητές από κάθε κατηγορία να βραβευτούν. Είναι σημαντικό να επενδύουμε στα παιδιά όχι θεωρητικά, αλλά έμπρακτα. Αυτές οι δράσεις είναι το "σχολείο του αύριο” – γιατί δεν μαθαίνουν μόνο για τη φύση, μαθαίνουν να τη φροντίζουν".

https://www.instagram.com/p/DE4fZ6LIh8r/

6η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση: Ραντεβού στις 16 Νοεμβρίου

"Μαζί με το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και τη στήριξή του, καταφέραμε εδώ και 5 χρόνια να κάνουμε θεσμό την Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση που συμβαίνει κάθε Νοέμβρη.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, φυτεύονται σε όλη την Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες δέντρα και φυτά – πολλά από τα οποία παρέχουμε εμείς σε δήμους, κοινότητες και σχολεία σε όλη τη χώρα", λέει ο Γιάννης Ηλιόπουλος.

Η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Η 6η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου, αποτελεί μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους: να συμμετέχουν ενεργά, είτε φυτεύοντας μαζί με τη We4all στην Αττική, είτε συμβάλλοντας τοπικά, εκεί που επιτρέπεται και με τον σωστό τρόπο. Η ομάδα της We4all θα δώσει οδηγίες και καθοδήγηση, γιατί ο στόχος δεν είναι απλώς να μιλήσουμε για τη φύση, αλλά να φυτέψουμε – κυριολεκτικά και μεταφορικά – συλλογικές ρίζες για το αύριο.

Η αξία μιας συνεργασίας με τη We4all για την ίδια την εταιρεία

Η περιβαλλοντική δράση δεν περιορίζεται μόνο στο εξωτερικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης. Συχνά, έχει βαθύ αντίκτυπο και στο εσωτερικό της. Μέσα από πρωτοβουλίες όπως οι δενδροφυτεύσεις, οι εθελοντικές εξορμήσεις ή τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά των εργαζομένων, ενισχύεται η ομαδικότητα, καλλιεργείται συνείδηση ευθύνης και δημιουργείται μια κουλτούρα με κοινό σκοπό.

ΒΙΚΟΣ

Μάθε περισσότερα εδώ!

Για πολλές εταιρείες, τέτοιου είδους συνεργασίες αποτελούν έμπρακτο τρόπο ενίσχυσης του employer branding τους, καθώς ενδυναμώνουν τη σύνδεση με τους ανθρώπους της ομάδας και ταυτόχρονα ενισχύουν το αίσθημα υπερηφάνειας για την κοινωνική στάση του οργανισμού. Σε μια εποχή που η αυθεντικότητα και η δράση μετράνε περισσότερο από τις υποσχέσεις, η συμμετοχή σε περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες προσθέτει ουσιαστική αξία και ενισχύει την εταιρική ταυτότητα με βάση τις αξίες.

Για εταιρείες που επιδιώκουν να ξεχωρίζουν όχι μόνο για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, αλλά και για τη στάση τους απέναντι στον κόσμο, η συνεργασία με φορείς όπως η We4all γίνεται εργαλείο σύνδεσης της στρατηγικής με την ουσία.

Η αλλαγή δεν έχει ένα μόνο πρόσωπο. Μπορεί να ξεκινά από έναν πολίτη που νοιάζεται, έναν εργαζόμενο που θέλει να προσφέρει, ή μια επιχείρηση που επιλέγει να αφήσει θετικό αποτύπωμα στον κόσμο. Όποια κι αν είναι η αφετηρία, η πρόσκληση είναι ανοιχτή: να γίνουμε μέρος μιας κοινότητας που δεν περιορίζεται από γεωγραφικά ή επιχειρηματικά όρια. Μια παγκόσμια οικογένεια που επιλέγει τη δράση αντί για την αδράνεια.

https://www.instagram.com/p/DCMnLstIW8I/?img_index=3

Γιατί οι πράξεις μιλούν περισσότερο από τις προθέσεις. Και όταν η οικολογική συνείδηση γίνεται εμπειρία – τότε μεταδίδεται, ριζώνει και μεγαλώνει. Αν θέλεις να γίνεις μέρος της αλλαγής μάθε περισσότερα στο site της WeaAll, στο Instagram και στο Facebook.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Γίνε κι εσύ μέλος του Κέντρου Τεχνών Πλάκα

Παράδοση, καινοτομία και προσωπική καθοδήγηση σε ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα εκπαίδευσης της Αθήνας.

17 Σεπ 2025 | 18:21

Scientiffic Nutrition: Αυτό είναι το brand με supplements που αξίζει κάθε αθλητής & μόλις έφτασε στην Ελλάδα

Είσαι pilates girl ή gym freak; Η Scientiffic Nutrition ορίζει τη νέα εποχή της διατροφής με supplements που ξέρουν τις ανάγκες σου

17 Σεπ 2025 | 13:57

Ένα διαμέρισμα στην Πάτρα που εμπνεύστηκε από ολλανδικό πίνακα

Το διαμέρισμα μεταμορφώνεται γύρω από μια υπερμεγέθη κουζίνα: αυτή είναι η αρχιτεκτονική υπόσχεση του "A Jonathan Leaman Kitchen" της αρχιτέκτονος και Διδάκτορος του ΕΜΠ Μυρτώς Κιούρτη.

17 Σεπ 2025 | 13:33

Η VITEX Α.Ε. στηρίζει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με χορηγία υλικών

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη δωρεάν διάθεση χρωμάτων για τη συντήρηση και αναβάθμιση των τοιχοποιιών της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών.

17 Σεπ 2025 | 12:09

Γιατί τα πιλοτικά προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης αποτυγχάνουν;

Η ΑΙ δεν είναι εργαλείο ερωταπαντήσεων. Είναι πλατφόρμα επίλυσης σύνθετων προβλημάτων.

17 Σεπ 2025 | 00:01

Accelleron: Η περιβαλλοντική βιωσιµότητα καθοδηγεί την τεχνολογική καινοτοµία

Η εκτεταμένη παρουσία της Accelleron εξασφαλίζει άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη στους πελάτες της παγκοσμίως,

16 Σεπ 2025 | 13:48

Το Πλαίσιο δίπλα στους μαθητές των Ιωαννίνων: Τεχνολογικός εξοπλισμός και γραφική ύλη σε 22 σχολεία του Δήμου

Σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών, η Πλαίσιο προχώρησε στην κάλυψη των τεχνολογικών αναγκών 22 σχολείων

26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2025 16 Σεπ 2025 | 12:48

Μια Ανεπανάληπτη Θεατρική Εμπειρία: Τα "Ελευσίνια Μυστήρια" στη Σκηνή του Κατράκειου

Η παράσταση θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2025, στις 20:00, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 ετών από την ίδρυση της UNESCO

16 Σεπ 2025 | 00:01

ABS - Βeyond the horizon: Η ψηφιοποίηση της ναυτιλίας αλλάζει επίπεδο

Ο ABS στηρίζει τους πλοιοκτήτες στην υιοθέτηση έξυπνων τεχνολογιών και στην κατανόηση του αντίκτυπου των αποφάσεών τους

15 Σεπ 2025 | 14:43

Instahealth.gr: Η νέα πλατφόρμα που φέρνει την υγεία στο σπίτι σας

Το instahealth.gr δημιουργήθηκε για να προσφέρει σε κάθε ασθενή τη δυνατότητα να βρει άμεσα και εύκολα πιστοποιημένους επαγγελματίες υγείας

15 Σεπ 2025 | 13:29

To "πράσινο" Energy Observer στον "πράσινο" Πρίνο για την αποθήκευση CO2

Η αποστολή αυτή, η οποία αποτελεί το πρώτο μέρος ενός ταξιδιού 9 ετών, ξεκινά από τον Πρίνο και τη χώρα μας

15 Σεπ 2025 | 11:21

Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου: Το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα για τα Κρυπτονομίσματα και τα Οικονομικά του Blockchain στην Ελλάδα

Το Πρόγραμμα διανύει ήδη τον 5ο χρόνο λειτουργίας του και το εμπιστεύονται για την εκπαίδευση των στελεχών τους η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και η Eurobank.

15 Σεπ 2025 | 11:20

Ξεκινά τον Οκτώβριο το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου "Εισαγωγή στη Χρηματοοικονομική Διαχείριση Εταιρειών"

Πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα στην Ελλάδα που εστιάζει στο Corporate Treasury, έναν καίριο τομέα για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ 15 Σεπ 2025 | 00:01

Βασίλης Κικίλιας: Η ναυτιλία είναι η ψυχή του ελληνισμού - Το όραμα για το μέλλον

Το στοίχημα της εποχής είναι να διατηρήσουμε την πρωτοκαθεδρία που με κόπο χτίσαμε και να οδηγήσουμε τη ναυτιλία μας σε ένα βιώσιμο μέλλον

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ 12 Σεπ 2025 | 15:23

Έρικα Ξηρουχάκη (Eλληνικός Χρυσός): Η επένδυση στα Μεταλλεία Κασσάνδρας έχει στρατηγική σημασία για την Ελλάδα

Η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά και στις τοπικές κοινωνίες, με έργα τοπικής ανάπτυξης ύψους 26 εκατ. ευρώ, ενώ σχεδιάζει πρόγραμμα κοινωνικών επενδύσεων.

12 Σεπ 2025 | 13:12

Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές στο Santorini Experience 2025

Ντρισμπιώτη, Μάλτση, Παπανικολάου, Ιακωβάκης, Καρνάζης, Σίσκος, Στάμου δίνουν δυναμικό "παρών"

11 Σεπ 2025 | 13:02

Ενα διαμέρισμα της δεκαετίας του’ 60 στη Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια των αρχιτεκτόνων με "αστική ψυχή"

Πρόκειται για τη ριζική ανακαίνιση ενός τυπικού διαμερίσματος της δεκαετίας του ’60, πάνω στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

10 Σεπ 2025 | 11:14

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ Μ.Κ.Ν. Α.Ε.: Έσοδα άνω των 700.000 δολαρίων σε διάστημα 50 ημερών από την πρώτη ναύλωση πλοίου ξηρού φορτίου

Για την προγραμματισμένη περίοδο χρονοναύλωσης, η εταιρεία εκτιμά ότι το πλοίο θα αποφέρει στην ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ακαθάριστα έσοδα άνω των 700.000 δολαρίων ΗΠΑ.

10 Σεπ 2025 | 10:37

Η Ελλάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον Διεθνή Τελικό της Οικονομικής Ολυμπιάδας

Οι Έλληνες μαθητές διέπρεψαν με πλήθος ατομικών και ομαδικών διακρίσεων ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους από 28 χώρες.

09 Σεπ 2025 | 17:02

Όταν το design δουλεύει υπέρ της εμπειρίας: Πώς στήνεις έναν χώρο που μιλάει στον επισκέπτη σύμφωνα με τη JT Home Design

Πώς μπορείς να φτιάξεις έναν χώρο με λειτουργικότητα και αισθητική; Αυτά είναι τα "μυστικά" της JT Home Design.

09 Σεπ 2025 | 10:30

Η παραδοσιακή "πρακτική" της "πεζούλας" επιστρέφει στην Πάρο

Το έργο Pezoules House, σχεδιασμένο από τον Κωνσταντίνο Πίττα και το γραφείο KP Office, αποτελεί εξαιρετικό δείγμα σύγχρονης κατοικίας που εναρμονίζεται με το τοπίο της Πάρου.

08 Σεπ 2025 | 14:52

H Range Rover στον Πύργο Πειραιά: Ένα από τα κορυφαία luxury brands παγκοσμίως "δημιουργεί" τον απόλυτο αστικό ψηφιακό καμβά

Φουτουριστική σύζευξη ανάμεσα στον luxury χαρακτήρα της Range Rover και το δυναμικό μέλλον του αστικού τοπίου.

06 Σεπ 2025 | 13:27

Πώς ένα παλιό καφενείο της Σερίφου μετατράπηκε σε πανέμορφη εξοχική κατοικία

Ένα από τα πλέον πρόσφατα έργα του γραφείου Mold architects που εκτός από την Αθήνα, έχει ως έδρα και τη Σέριφο, είναι η μετατροπή ενός παλιού καφενείου του προαναφερθέντος νησιού, σε εξοχική κατοικία, αποκαλούμενη από τους Mold, ως CBO.

05 Σεπ 2025 | 14:43

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Καινοτομία και Ποιότητα στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

To Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος προσφέρει εξ αποστάσεως σπουδές υψηλού επιπέδου, διατηρώντας την ίδια ακαδημαϊκή ποιότητα και επιστημονική εγκυρότητα

04 Σεπ 2025 | 14:35

Τα Public υποδέχονται τους δικαιούχους της ΔΥΠΑ και ενισχύουν σχολεία της Αθήνας με δωρεά κλιματιστικών

Τα Public συνεχίζουν να καλλιεργούν τη γνώση και να στηρίζουν τις σχολικές κοινότητες

OMNIVIEW DESIGN 04 Σεπ 2025 | 13:07
04 Σεπ 2025 | 12:26

Ελληνικός Χρυσός και Μεταλλεία Θράκης στην 89η ΔΕΘ: Μια διαδραστική εμπειρία στο μέλλον της μεταλλευτικής δραστηριότητας

Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό περίπτερο, αναδεικνύοντας τη στρατηγική και την πρόοδο των επενδυτικών έργων τους στη Βόρεια Ελλάδα

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ POINT SUPREME 02 Σεπ 2025 | 12:46

Διαμέρισμα στο Παγκράτι: Τόσο μικρό που προκαλεί το ενδιαφέρον - Μόλις 22 τετραγωνικά

Πως ένα διαμέρισμα μόλις 22 τετραγωνικών μέτρων στο Παγκράτι έγινε "καμβάς" δημιουργίας για τους αρχιτέκτονες του (Point Supreme).

01 Σεπ 2025 | 13:37

E-Learning ΕΚΠΑ: Πλήθος Προγραμμάτων Επιμόρφωσης στην Τεχνητή Νοημοσύνη σε διάφορους τομείς

H ανάπτυξη της ΤΝ δημιουργεί νέες ευκαιρίες, αλλά απαιτεί επίσης εξειδικευμένες δεξιότητες

30 Αυγ 2025 | 15:43

Το γκαράζ που κάνει την επιστροφή στο κέντρο της Αθήνας ομορφότερη

Η αντίθεση των υλικών - λευκό για όλο τον χώρο κυκλοφορίας και στάθμευσης, έντονο μαύρο μάρμαρο για το κέντρο- δημιουργεί μια εντυπωσιακή αίσθηση

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Α31 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ & ΔΟΜΗΣΗ 28 Αυγ 2025 | 13:29

Μια Μυκονιάτικη κατοικία που παραπέμπει στη γλυπτική

Η "Κατοικία Λατύπη" στη Μύκονο μοιάζει με γλυπτό που έχει προκύψει μέσα από το τοπίο

25 Αυγ 2025 | 11:36

Απόβλητα στα νησιά: Από πρόβλημα σε πόρο – Η νέα κυκλική πραγματικότητα

Πώς θα μεταβούμε από το κόστος και τις περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις, σε ένα μοντέλο τοπικής κυκλικής οικονομίας, με έμφαση στην αναγέννηση του περιβάλλοντος.

21 Αυγ 2025 | 12:25

Βίλες στην διαρκώς αναπτυσσόμενη Μεσσηνία

Από μια περιοχή που βρισκόταν στο περιθώριο των μεγάλων τουριστικών ροών, η Μεσσηνία μεταμορφώθηκε σε τόπο-προορισμό, προσελκύοντας όχι μόνο επισκέπτες αλλά και σημαντικές επενδύσεις.

19 Αυγ 2025 | 09:37

Κατοικίες κάτω από το έδαφος, στην Αντίπαρο

Η υπόσκαφη αρχιτεκτονική στα νησιά των Κυκλάδων δεν αποτελεί μόνο μια αισθητική επιλογή, αλλά μια στρατηγική που απαντά στις ιδιαιτερότητες του τοπίου και του κλίματος.

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ 17 Σεπ 2025 | 19:10
17 Σεπ 2025 | 18:30

Στις Αττικές Εκδόσεις η διαφημιστική εκμετάλλευση των όψεων του πύργου Πειραιά

Η Αττικές Εκδόσεις Α.Ε. επεκτείνεται σε έναν νέο τομέα με σημαντικές προοπτικές και εξελίσσει δυναμικά τις προσφερόμενες λύσεις στους διαφημιζόμενους πελάτες

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ 17 Σεπ 2025 | 15:40

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Προτείνει εμπορικές κυρώσεις κατά του Ισραήλ και ορισμένων υπουργών της κυβέρνησης Νετανιάχου

"Ο στόχος δεν είναι να τιμωρηθεί το Ισραήλ. Ο στόχος είναι να βελτιωθεί η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα", ανέφερε Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ, Κάγια Κάλας

17 Σεπ 2025 | 14:44

efood x Make-A-Wish Ελλάδος: Ενώνουμε δυνάμεις για να εκπληρωθούν περισσότερες ευχές

Το efood συνεχίζει να υλοποιεί τη δέσμευσή του για ουσιαστική κοινωνική προσφορά

17 Σεπ 2025 | 13:33

Η VITEX Α.Ε. στηρίζει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με χορηγία υλικών

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη δωρεάν διάθεση χρωμάτων για τη συντήρηση και αναβάθμιση των τοιχοποιιών της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 17 Σεπ 2025 | 12:54

Ο μεικτός μισθός μου είναι 1.400 ευρώ: Πόσα θα παίρνω καθαρά από το 2026 - Οι 4 εκδοχές

Αυξήσεις από 0,9% έως και 11% στον "καθαρό" μέσο μισθό της χώρας – Ποιοι θα πάρουν τα λίγα και ποιοι τα πολλά.

17 Σεπ 2025 | 12:16

Γ. Περιστέρης: Yποδομές και ενεργειακή αυτονομία "κλειδί" για τα logistics

"Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι μία από τις εταιρείες με τις οποίες οι διεθνείς επενδυτές θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφερόμενοι να συνεργαστούν."

ΤΟ 60% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 17 Σεπ 2025 | 12:09

Κηφισιά: Ελληνες οι αγοραστές της κατοικίας της Ασπασίας Μάνου - Ο απαγορευμένος έρωτας και o γάμος με τον Βασιλιά Αλέξανδρο

Τέσσερα από τα επτά σπίτια έχουν ήδη πουληθεί, αυξημένο το ενδιαφέρον από ξένους αγοραστές για τα υπόλοιπα.

17 Σεπ 2025 | 12:09

Γιατί τα πιλοτικά προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης αποτυγχάνουν;

Η ΑΙ δεν είναι εργαλείο ερωταπαντήσεων. Είναι πλατφόρμα επίλυσης σύνθετων προβλημάτων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 17 Σεπ 2025 | 09:27

Τάσεις και προβλέψεις στην ελληνική αγορά επαγγελματικών ακινήτων - Οι κατηγορίες

Οι προοπτικές της ελληνικής αγοράς επαγγελματικών ακινήτων, όπως καταγράφηκαν από τις απόψεις των ειδικών, είναι αισιόδοξες.

ΣΤΑ 3 ΑΠΟ ΤΑ 4 17 Σεπ 2025 | 09:26

Επιχείρηση "Κρουαζιέρα θα σε πάω" στην Κω: Ελεγκτές της ΑΑΔΕ ντύθηκαν τουρίστες και βρήκαν φοροδιαφυγή σε ημερόπλοια

Μετά τη Σαντορίνη, σειρά είχε η Κως, όπου πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων από κλιμάκια της ΑΑΔΕ με την υποστήριξη και συνεργασία της Λιμενικής Αρχής του νησιού.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 17 Σεπ 2025 | 08:25

Πότε συμφέρει η αναγνώριση πλασματικών ετών για μεγαλύτερη σύνταξη

Κέρδος που ξεπερνά και τα 500 ευρώ στη μηνιαία σύνταξη με 5 επιπλέον έτη ασφάλισης βγάζει για τους ασφαλισμένους ο τελικός λογαριασμός από την εξαγορά πλασματικού χρόνου ασφάλισης.

17 Σεπ 2025 | 00:01

Accelleron: Η περιβαλλοντική βιωσιµότητα καθοδηγεί την τεχνολογική καινοτοµία

Η εκτεταμένη παρουσία της Accelleron εξασφαλίζει άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη στους πελάτες της παγκοσμίως,

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 16 Σεπ 2025 | 23:16

Χατζηδάκης για εξαγορά HSBC Μάλτας από Credia Bank: "Σημαντικά οφέλη για το Δημόσιο και την ελληνική οικονομία"

"Ήμουν αρμόδιος Υπουργός όταν φέραμε νομοσχέδιο για την υπέρβαση των ζητημάτων που αντιμετώπιζε η Τράπεζα και θυμάμαι τις έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση"

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤ 16 Σεπ 2025 | 16:13
16 Σεπ 2025 | 15:45

Η Haleon Ελλάς έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work™

Η διάκριση αυτή αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση της διαρκούς προσπάθειας της Haleon να επενδύει στην ανάπτυξη και την ευημερία των ανθρώπων της

16 Σεπ 2025 | 13:48

Το Πλαίσιο δίπλα στους μαθητές των Ιωαννίνων: Τεχνολογικός εξοπλισμός και γραφική ύλη σε 22 σχολεία του Δήμου

Σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών, η Πλαίσιο προχώρησε στην κάλυψη των τεχνολογικών αναγκών 22 σχολείων

ΧΡΗΜΑ 16 Σεπ 2025 | 13:32

Πόσο θα αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις το 2026: Πίνακες με παραδείγματα ανά επάγγελμα και αποδοχές

Μισθοί και συντάξεις θα αυξηθούν από τη μείωση του φόρου λόγω νέας φορολογικής κλίμακας αλλά και από τις αυξήσεις σε συντάξεις και μισθούς

16 Σεπ 2025 | 12:54

"Ανοιχτά Ζυθοποιεία" σε όλη την Ελλάδα: Ζήσε την εμπειρία της μπύρας από …μέσα!

H Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών και τα μέλη της υποδέχονται το κοινό στις εγκαταστάσεις τους το Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 16 Σεπ 2025 | 11:56

Reuters: Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι του Πειραιά - Θέλουν να περιορίσουν την επιρροή της Κίνας

Όπως αναφέρει το Reuters, η προσπάθεια αυτή στοχεύει στην αντιμετώπιση των αυξανόμενων φόβων στην Ουάσιγκτον ότι οι ΗΠΑ θα βρεθούν σε μειονεκτική θέση απέναντι στην Κίνα σε περίπτωση σύγκρουσης.

"ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΤΕΓΟΙ" 16 Σεπ 2025 | 10:35

Ερευνα σοκ για τη στεγαστική κρίση: Ένας στους δύο Έλληνες αδυνατεί να πληρώσει ενοίκιο ή δόσεις δανείου

Για τους νέους 18 έως 34 ετών η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη, καθώς το 72% όχι μόνο δε μπορούν να ενοικάσουν το δικό τους σπίτι, αλλά εξακολουθούν να ζουν με τους γονείς τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 16 Σεπ 2025 | 08:00

Ποιοι θα δουν τριπλή οικονομική ενίσχυση και επιστροφή ενοικίου από τον Νοέμβριο - Κριτήρια και παγίδες

Από τον Ιανουάριο του 2026, οι ενοικιαστές θα πρέπει να καταβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω τραπεζών το ενοίκιο στους ιδιοκτήτες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 16 Σεπ 2025 | 06:59

Μασούτης: Πότε αλλάζουν ταμπέλες τα καταστήματα Κρητικός - Το mega project στις Τρεις Γέφυρες

Πανελλαδικά η Κρητικός διαθέτει 404 καταστήματα - εκ των οποίων τα 61 μέσω franchise - καθώς και 6 κέντρα διανομής.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 16 Σεπ 2025 | 06:44

Ερχεται νέα αύξηση στα τιμολόγια ρεύματος τον Οκτώβριο - Καταφύγιο τα μπλε τιμολόγια

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον αβεβαιότητας, καταφύγιο για τους καταναλωτές παραμένουν τα σταθερά μπλε τιμολόγια.

16 Σεπ 2025 | 00:01

ABS - Βeyond the horizon: Η ψηφιοποίηση της ναυτιλίας αλλάζει επίπεδο

Ο ABS στηρίζει τους πλοιοκτήτες στην υιοθέτηση έξυπνων τεχνολογιών και στην κατανόηση του αντίκτυπου των αποφάσεών τους

ΖΗΤΗΜΑ ΗΜΕΡΩΝ 15 Σεπ 2025 | 18:45

AKTOR: Το πράσινο φως έδωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την εξαγορά της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις

Με τον συνδυασμό των δύο χαρτοφυλακίων, ο Όμιλος AKTOR αποκτά συμμετοχές σε 15 έργα ΣΔΙΤ και Παραχώρησης και πρόσβαση σε περισσότερες ευκαιρίες της αγοράς

15 Σεπ 2025 | 15:21

Η νέα γενιά μηχανικών ξεκινά από τη METLEN – 9ΟΣ κύκλος "Μηχανικοί στην Πράξη"

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής εργασίας της METLEN για νέες και νέους μηχανικούς.

15 Σεπ 2025 | 15:20

Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Υπευθυνότητας 2024

Στο επίκεντρο το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και η κοινωνική υπευθυνότητα

ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΧΟΥ 4,929 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ 15 Σεπ 2025 | 13:52

Προϋπολογισμός 2025: Πρωτογενές πλεόνασμα 8,696 δισ. ευρώ στο 8μηνο

Την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2025, το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 48,459 δισ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 185 εκατ. ευρώ

15 Σεπ 2025 | 13:29

To "πράσινο" Energy Observer στον "πράσινο" Πρίνο για την αποθήκευση CO2

Η αποστολή αυτή, η οποία αποτελεί το πρώτο μέρος ενός ταξιδιού 9 ετών, ξεκινά από τον Πρίνο και τη χώρα μας

15 Σεπ 2025 | 11:21

Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου: Το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα για τα Κρυπτονομίσματα και τα Οικονομικά του Blockchain στην Ελλάδα

Το Πρόγραμμα διανύει ήδη τον 5ο χρόνο λειτουργίας του και το εμπιστεύονται για την εκπαίδευση των στελεχών τους η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και η Eurobank.

15 Σεπ 2025 | 11:20

Ξεκινά τον Οκτώβριο το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου "Εισαγωγή στη Χρηματοοικονομική Διαχείριση Εταιρειών"

Πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα στην Ελλάδα που εστιάζει στο Corporate Treasury, έναν καίριο τομέα για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ 15 Σεπ 2025 | 08:43

Έρχεται νέα αύξηση στα τιμολόγια ρεύματος τον Οκτώβριο - "Καταφύγιο" τα μπλε τιμολόγια

Η αύξηση της χονδρικής, αν επιβεβαιωθεί ως τάση και στο υπόλοιπο του μήνα, θα μετακυλιστεί αυτόματα στα πράσινα τιμολόγια λιανικής που διαμορφώνονται κάθε μήνα με βάση την πορεία της αγοράς.

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ 15 Σεπ 2025 | 07:00

Eπιστροφή ενοικίου: Πώς θα ξεκλειδώσει η επιδότηση – Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου η προθεσμία

Ο υπολογισμός του ποσού επιστροφής γίνεται αυτόματα με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του μισθωτή για το προηγούμενο φορολογικό έτος.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 15 Σεπ 2025 | 06:38

Η ανεργία του 18% στους νέους, οι μισθοί που δηλώνουν και τα "φορο-δώρα" ως 3.300 ευρώ

Μαζί με την Ιταλία, την Βουλγαρία και την Ρουμανία βρισκόμαστε στα κατώτερα επίπεδα της ευρωπαϊκής κατάταξης.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ 15 Σεπ 2025 | 00:01

Βασίλης Κικίλιας: Η ναυτιλία είναι η ψυχή του ελληνισμού - Το όραμα για το μέλλον

Το στοίχημα της εποχής είναι να διατηρήσουμε την πρωτοκαθεδρία που με κόπο χτίσαμε και να οδηγήσουμε τη ναυτιλία μας σε ένα βιώσιμο μέλλον

ΠΟΜΙΔΑ 14 Σεπ 2025 | 13:55

Τι αλλάζει στα μισθωτήρια από το 2026 – Αναλυτικές οδηγίες για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές

Πότε κινδυνεύουν με κυρώσεις ιδιοκτήτες όσο και ενοικιαστές

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ 14 Σεπ 2025 | 12:53

"Καλπάζει" ο χρυσός: Η τιμή του έχει 14πλασιαστεί από το 2000 - Τα "μυστικά" για τις συναλλαγές με χρυσές λίρες

'Ανοδο πάνω από 30% από την αρχή του έτους καταγράφει η τιμή στους χρυσού, απόδοση που ξεπερνά κατά πολύ τους χρηματιστηριακούς δείκτες

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 14 Σεπ 2025 | 12:32

Όλες οι αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο - Τι προβλέπει για το 13ωρο

Την παράσταση στο εργασιακό νομοσχέδιο που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση έκλεψε η διάταξη για το 13ωρο

ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ 14 Σεπ 2025 | 08:50

Γιατί έρχεται ταχεία μείωση του δημοσίου χρέους

Το χρέος μειώθηκε το 2024 κατά 10,3 % του ΑΕΠ αλλά και κατά 5 δισ. ευρώ ως απόλυτο μέγεθος σε σχέση με το 2023.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ 14 Σεπ 2025 | 08:25

Υδρογονάνθρακες: Νέα σελίδα στην Κρήτη μετά το ενδιαφέρον της Chevron - Πιθανοί πόροι 200 δισεκ. κυβικά μέτρα στο Ιόνιο

H εγχώρια παραγωγή υδρογονανθράκων θα αναδείξει τη χώρα μας σε πυλώνα ενεργειακής ασφάλειας για την ΕΕ, όχι μόνο στο επίπεδο της διαμετακόμισης ενεργειακών πόρων αλλά και της τροφοδοσίας.

ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ 13 Σεπ 2025 | 11:09

Η σκληρή μάχη των ζυμαρικών - Melissa, Barilla, ΜΑΚΒΕΛ και ΗΛΙΟΣ

Σε μια αγορά που βιώνει έντονη αναδιάταξη, οι παραδοσιακές ισορροπίες αμφισβητούνται στον τομέα των ζυμαρικών

ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ 13 Σεπ 2025 | 08:26

Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων – Αντίστροφη μέτρηση για τις αποφάσεις της κυβέρνησης

Το επόμενο μέτωπο παρεμβάσεων θα είναι αυτό της κοινωνικής αντιπαροχής καθώς και ρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στους servicers να ρίξουν στην αγορά σπίτια που έχουν στην κατοχή τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ 12 Σεπ 2025 | 15:23

Έρικα Ξηρουχάκη (Eλληνικός Χρυσός): Η επένδυση στα Μεταλλεία Κασσάνδρας έχει στρατηγική σημασία για την Ελλάδα

Η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά και στις τοπικές κοινωνίες, με έργα τοπικής ανάπτυξης ύψους 26 εκατ. ευρώ, ενώ σχεδιάζει πρόγραμμα κοινωνικών επενδύσεων.

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 12 Σεπ 2025 | 14:47

Εξάρχου (AKTOR): Λιγότερο ριψοκίνδυνοι οι αυτοκινητόδρομοι, οι μαρίνες και τα ΑΠΕ από το Real Estate

Τι είπε για την κατάληξη του Deal με την Prodea. Εξετάζει σύντομα την εξαγορά νέου αυτοκινητόδρομου

12 Σεπ 2025 | 13:12

Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές στο Santorini Experience 2025

Ντρισμπιώτη, Μάλτση, Παπανικολάου, Ιακωβάκης, Καρνάζης, Σίσκος, Στάμου δίνουν δυναμικό "παρών"

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΑΣΟΚ 12 Σεπ 2025 | 12:43

Μιλένα Αποστολάκη: Η κυβέρνηση υιοθετεί πλήρως την καταχρηστική πρακτική της Εθνικής Τράπεζας

Η κ. Αποστολάκη είπε ότι η διαδικασία εφαρμόζεται με την αποδοχή από τους καταναλωτές, σημειώνοντας ότι οι όροι θα έπρεπε να ισχύουν μόνο με τη συγκατάθεση τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ 12 Σεπ 2025 | 12:32

ΥΠΟΙΚ: Αυτοί είναι οι 83 φόροι που μείωσε η κυβέρνηση από το 2019 ως σήμερα [πίνακας]

Από τις 83 μειώσεις φόρων και εισφορών, οι 25 αφορούν σε έμμεση φορολογία.

ΑΝΑΛΥΣΗ 12 Σεπ 2025 | 12:24

Η μάχη της ακρίβειας: Ποιοι θα πάρουν αυξήσεις μεγαλύτερες από τον πληθωρισμό και ποιοι όχι - Με τα μέτρα της ΔΕΘ

Δύο παράμετροι καθορίζουν την αύξηση του καθαρού εισοδήματος: οι ονομαστικές αυξήσεις και οι κρατήσεις για φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

12 Σεπ 2025 | 11:44

Κάτι "μαγειρεύεται" στα καταστήματα ΙΚΕΑ

Φορέστε τις μαγειρικές σας ποδιές, ελάτε και διεκδικήστε μία μεγάλη κουζίνα IKEA!

12 Σεπ 2025 | 10:58

Ένα αυτόνομο ρομπότ δοκιμάστηκε στην Ολυμπία Οδό

Πιλοτικό πρόγραμμα καινοτομίας του ευρωπαϊκού προγράμματος HORIZON 2020.

ΑΠΟ 1Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 12 Σεπ 2025 | 08:09

Airbnb: Ερχονται σαρωτικοί έλεγχοι και τσουχτερά πρόστιμα για τους ιδιοκτήτες - Τι προβλέπουν οι νέοι κανόνες

Σφίγγει ο ελεγκτικός κλοιός γύρω από ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, μετά την ενεργοποίηση των νέων κανόνων που τίθενται σε ισχύ 1η Οκτωβρίου.

ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ 12.448 Τ.Μ. 12 Σεπ 2025 | 07:55

Σκλαβενίτης: Πότε και πού ανοίγει το μεγαλύτερο hypermarket της Ελλάδας - Θα εξυπηρετεί χιλιάδες πελάτες

Πώς ο Σκλαβενίτης έγινε κυρίαρχος στην αγορά των hypermarkets - Σήμερα η αλυσίδα Σκλαβενίτης διαθέτει 459 καταστήματα, απασχολώντας 35.101 εργαζομένους στην Ελλάδα.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 11 Σεπ 2025 | 17:09

Αμετάβλητα διατήρησε τα επιτόκιά της η ΕΚΤ: Σε καλό σημείο ο πληθωρισμός, επισήμανε η Κριστίν Λαγκάρντ

Η ΕΚΤ διατηρεί αμετάβλητα τα βασικά επιτόκια, με αποτέλεσμα το επιτόκιο αποδοχής καταθέσεων να παραμείνει στο 2%

11 Σεπ 2025 | 16:33

SEAJETS: Δίπλα στους κατοίκους των νησιών - Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην Αλόννησο

Με κοινό όραμα τη θωράκιση της υγείας στο νησί, με πνεύμα συνεργασίας και δράσης, η SEAJETS, ο Μάριος Ηλιόπουλος και ο Δήμος Αλοννήσου ένωσαν τις δυνάμεις τους

11 Σεπ 2025 | 14:49

Alpha Bank: Έως τα 83€ η μετοχή της METLEN το 2028- Στα 2 δισ. € ο κύκλος εργασιών

Τι αναφέρει η Alpha για την κομβική τριετία της METLEN

11 Σεπ 2025 | 14:39

Energean: Ρεκόρ παραγωγής τον Αύγουστο - Ενίσχυση καθαρής κερδοφορίας στο 6μηνο

Η Energean σε ετήσια βάση καλύπτει περίπου το 50% των αναγκών του Ισραήλ σε φυσικό αέριο, ενώ η συνολική παραγωγή του ομίλου υπερβαίνει την ετήσια κατανάλωση της Ελλάδας

11 Σεπ 2025 | 11:58

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ δεν παράγει λευκό τυρί

Ενημερώνει το κοινό πως ουδεμία σχέση έχει με διαφημιζόμενο προϊόν λευκού τυριού που φέρει την ονομασία "ΒΙΚΟΣ".

11 Σεπ 2025 | 11:45

Energean: Ρεκόρ παραγωγής τον Αύγουστο - Eνίσχυση καθαρής κερδοφορίας στο 6μηνο

Η Energean σε ετήσια βάση καλύπτει περίπου το 50% των αναγκών του Ισραήλ σε φυσικό αέριο, ενώ η συνολική παραγωγή του ομίλου υπερβαίνει την ετήσια κατανάλωση της Ελλάδας.