Η Άντζελα Στάθη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος του Reload Greece

Eχει δυναμικό υπόβαθρο στο χώρο της επιχειρηματικότητας και εκτεταμένη εμπειρία στην καθοδήγηση διεθνών ομάδων και προγραμμάτων

i-antzela-stathi-nea-dieuthunousa-sumboulos-tou-reload-greece
SHARE THIS
0
SHARES

Tο Reload Greece ανακοίνωσε πως η Άντζελα Στάθη αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου, με στόχο να οδηγήσει τον οργανισμό στο επόμενο στάδιο ανάπτυξής του.

Τη διέπει ένα δημιουργικό πνεύμα, πάθος για την εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία και την καινοτομία. Πριν της ανατεθεί ο ρόλος της Διευθύνουσας Συμβούλου στο Reload Greece, η Άντζελα Στάθη είχε αναλάβει υψηλόβαθμες θέσεις στον οικονομικό κλάδο σε τομείς, όπως ανάπτυξη στρατηγικής και μάρκετινγκ, διαχείριση σχέσεων και επιχειρηματική ανάπτυξη καθώς και ανάπτυξη νέων προϊόντων στο Παρίσι και στο Λονδίνο. Παράλληλα με τα καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου, η Άντζελα ολοκληρώνει το πτυχίο Executive MBA στο πανεπιστήμιο London Business School του Λονδίνου. Η Άντζελα είναι μεγάλη υποστηρίκτρια της διαφορετικότητας, της πολυπολιτισμικότητας και της ένταξης των γυναικών, ενώ έχει εκτενή εθελοντική εμπειρία.

Μετά την ένταξή της στο Reload Greece, η Άντζελα Στάθη δήλωσε:

«Αισθάνομαι τιμή και ενθουσιασμό για την ένταξή μου στο δυναμικό του Reload Greece και ανυπομονώ να συνεχίσω το επιτυχημένο έργο του οργανισμού με τη ενεργή κοινότητα των επιχειρηματιών, εθελοντών, μεντόρων, επενδυτών και υποστηρικτών. Το επιχειρείν είναι το πάθος μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και γι’ αυτό δεσμεύομαι στην εκπαίδευση και την ενδυνάμωση νέων επιχειρηματιών με σκοπό να χτίσουν βιώσιμες επιχειρήσεις με θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα, συμβάλλοντας παράλληλα στην εξέλιξη και ανάπτυξη του οργανισμού».

 

Το Reload Greece έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα 4 τελευταία χρόνια σε έναν αναγνωρίσιμο οργανισμό, ο οποίος έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ‘επανεκκίνηση’ της ελληνικής οικονομίας μέσα από το επιχειρείν, κινητοποιώντας τα ελληνικά ταλέντα που βρίσκονται μακριά από την Ελλάδα. Τα επιχειρηματικά προγράμματα και οι εκδηλώσεις του οργανισμού αναπτύσσονται σταθερά, ενώ ο αντίκτυπός τους αυξάνεται συνεχώς. Σχεδόν 5.000 νέοι έχουν εκπαιδευτεί μέσα από τα προγράμματα του Reload, περισσότερα από 5€ εκ. έχουν επενδυθεί σε startups, ενώ έχουν δημιουργηθεί πάνω από 200 θέσεις εργασίας μέχρι σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook