Νικητής στο Digital Technology των European Business Awards η MINETTA

Διακρίθηκε για άλλη μία χρονιά στον διαγωνισμό, ενώ διεκδικεί και πανευρωπαϊκή πρωτιά

SHARE THIS
0
SHARES

National Winner στην κατηγορία “Digital Technology”, ανάμεσα σε 2.753 εταιρείες που είχαν επιλεγεί ως “Ones to Watch”, ανακηρύχθηκε η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, κερδίζοντας ταυτόχρονα και την συμμετοχή της στην τελική φάση του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στην Πολωνία τον Δεκέμβριο.

 

 Ο Μανόλης Γκατζόφλιας Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing δήλωσε: «Η βράβευσή μας ως National Winner μας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση, ιδιαίτερα μάλιστα αφού αφορά σε έναν τομέα στον οποίο έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία τα τελευταία χρόνια. Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ψηφιακής εποχής αποτελεί έναν στόχο που υπηρετούμε με προσήλωση, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες μας».

 

Παράλληλα, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να διακριθεί ως European Public Winner, εφόσον το βίντεο με τη συμμετοχή της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, το οποίο είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο, ψηφισθεί από το κοινό.

https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/36/28037

 

Τα European Business Awards διοργανώνονται τα τελευταία 12 χρόνια με πρωταρχικό στόχο τους να υποστηρίξουν την επιχειρηματική δραστηριότητα στον Ευρωπαϊκό χώρο. Στον φετινό διαγωνισμό εξετάστηκαν πάνω από 120.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook