Follow us

Η κληρονομιά του (ξεχασμένου) Πάνου Καμμένου

Αν κάτι έχει μείνει ως μνήμη, είναι - εκτός από κάποια μεθυσμένα tweets-οι χυδαίες εξάρσεις του εντός του Κοινοβουλίου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΟΛΗς ΚΑΨΗς
Καψής

Δεν ασχολούμαι κανονικά με "απολίτιστους αγροίκους" έγραφε προ ημερών στα Νέα ο φίλος μου Γιάννης Πρετεντέρης για τον Παύλο Πολάκη, αναφερόμενος σε μια ακόμα έκρηξη του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και στα όσα χυδαία εκτόξευσε εναντίον της συναδέλφου του κ. Συρεγγέλα. Και συνέχιζε γράφοντας, ότι το πρόβλημα δεν είναι οι ιδέες και οι απόψεις που υποστηρίζει, αλλά η αδυναμία αυτού του είδους του πολιτικού προσωπικού να αντιληφθεί, ότι η συνύπαρξη στην πολιτική προϋποθέτει μια στοιχειωδώς κόσμια συμπεριφορά. Αλλά και για το πρόβλημα που δημιουργεί η συμπεριφορά Πολάκη τόσο στο κόμμα του, όσο και στην ευρύτερη πολιτική αντιπαράθεση.

Πολιτική αντιπαράθεση που όταν δεν τηρούνται οι κανόνες του αλληλοσεβασμού και της αυτοσυγκράτησης, εκπίπτει σε ένα είδος εμφύλιας διαμάχης, που μπορεί να φθάσει ακόμα και στην ωμή βία. Βία που θέτει σε δοκιμασία και την ίδια τη Δημοκρατία. Το είδαμε και εκτός Ελλάδας- εμείς που το ζήσαμε πολύ νωρίτερα και οδυνηρά, με τους Αγανακτισμένους της οικονομικής κρίσης- με την απόπειρα κατάληψης του Καπιτωλίου από τους εξοργισμένους τραμπιστές.

Πριν κοπάσουν δε οι αντιδράσεις για την σεξιστική επίθεση του Παύλου Πολάκη- για την οποία ο πρόεδρος του κόμματος αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει προσωπικά συγνώμη, όχι όμως και να επαναφέρει στην τάξη τον υβριστή- ήρθε η αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ του Γιάννη Δραγασάκη, την οποία ο βουλευτής σχολίασε αφήνοντας εξίσου χυδαία υπονοούμενα, για την αριστερή ταυτότητα και την ηθική συγκρότηση του ιστορικού στελέχους και πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης Τσίπρα.

Δεν συμφώνησαν όλοι με τη συγνώμη, ούτε ενοχλήθηκαν όλοι με το βορβορώδες ύφος του βουλευτή. Από το βάθος της γαλαρίας ακούστηκαν και φωνές υπεράσπισης του Πολάκη, με το επιχείρημα ότι δεν υπήρχε τίποτα το σεξιστικό στην επίθεση. Λες και το πρόβλημα ήταν μόνο το σεξιστικό του πράγματος, όχι η χυδαιότητα. Αυτό το ξεσαλωμένο "Βούλωσέ το και τράβα να κάνεις και καμία δουλειά"- μια αντι-συστημική εκδοχή του οι γυναίκες να μαζευτούν και να περιοριστούν στα οικιακά καθήκοντά τους και να μην βγάζουν γλώσσα…- θα μπορούσε, υποστήριξαν, να απευθυνθεί στον οποιοδήποτε. Και σε κάποιον άνδρα.

Αλλά φυσικά αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν υπάρχει κανείς στο απυρόβλητο για το απύλωτο στόμα του βουλευτή Πολάκη και των συντρόφων του. Δεν υπάρχει μέτρο, δεν υπάρχει όριο, τα επιχειρήματα είναι περιττά. Υπάρχει μόνο ματσίλα, απειλές και τοξικότητα. Και αυτή η άποψη περί πολιτικής έχει και κοινό και φανατικούς οπαδούς. Μια βόλτα στα social media αρκεί.

Τα φαινόμενο της τοξικής πόλωσης δεν είναι μόνο ελληνικό. Μια πρόσφατη έρευνα που δημοσίευσε ο Economist έδειχνε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα ανησυχητικό 10% περίπου των ψηφοφόρων των Ρεπουμπλικάνων, θεωρούσε ότι η βία θα ήταν δικαιολογημένη, αν είναι να κερδίσει τις εκλογές ο Τράμπ, ενώ ένα εξίσου μεγάλο ποσοστό των Δημοκρατικών, θεωρούσε ότι ίσως η βία ήταν ενδεδειγμένη, αν το διακύβευμα ήταν- ακριβώς- να μην επικρατήσει ο Τράμπ.

Αλλά στην Ελλάδα, είναι απορίας άξιο το πώς αυτού του είδους η λυσσαλέα πολιτική αντιπαράθεση, ταυτίζεται και υπηρετείται πλέον από ένα κομμάτι της ελληνικής αριστεράς, ύστερα από την πικρή εμπειρία που είχαμε με την Χρυσή Αυγή και τους οπαδούς του Μιχαλολιάκου.

Πώς μεταλλάχθηκαν οι απόγονοι του Λεωνίδα Κύρκου και του Ηλία Ηλιού, με ποιες ιδέες και αντιλήψεις "μπολιάστηκαν" οι άλλοτε εκπρόσωποι της ανανεωτικής αριστεράς, πώς μεταμορφώθηκαν οι οπαδοί της "σκληρής νομιμότητας", ώστε να μοιάζουν σήμερα περισσότερο με ακτιβιστές της ψεκασμένης άκρας δεξιάς;

Αν η συνάντηση της liberal αριστεράς με την woke κουλτούρα, είναι πιθανώς η ερμηνεία για τα νέα κινήματα που εμφανίστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού, στην Ελλάδα το σημείο αναφοράς είναι μάλλον η μετατροπή από τον Αλέκο Αλαβάνο του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου, σε Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, και η συνεργασία της παραδοσιακής αριστεράς με ακτιβιστικά γκρουπούσκουλα όπως η "Διεθνιστική Εργατική Αριστερά". Η έμφαση δεν είναι πλέον στην εδραίωση της δημοκρατίας και στην διεύρυνση των δικαιωμάτων, αλλά στον αγώνα κατά της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης.

Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη από εκείνη την εποχή, ο Λεωνίδας Κύρκος, ο μόνος επιζών από την παλαιά φρουρά της ιστορικής αριστερής ηγεσίας, διαχωρίζει τη θέση του και δεν κρύβει τη διαφωνία του με τις εξελίξεις. Δεν θέλει να έχει καμία επαφή και καμία σχέση με το κόμμα που διαμορφώνεται.

Και το σημείο καμπής θα είναι η συνάντηση αυτής της αριστεράς, με τις αντισυστημικές δυνάμεις της λαϊκής δεξιάς που κάνουν την εμφάνισή τους την εποχή της χρεοκοπίας στις πλατείες, με κατάληξη τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.

Η συνεργασία (με δέλεαρ την εξουσία) φέρνει την όσμωση, οι δυο χώροι αλληλοτροφοδοτούνται και τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι τυχαία, θα αφομοιώσει πλήρως τους βουλευτές του Πάνου Καμμένου. Στο μεταξύ έχουν αλλάξει και οι κώδικες επικοινωνίας. Η πολιτική επικοινωνία γίνεται πλέον μέσω των social média που με τη σειρά τους έχουν αλλάξει και το ύφος της γλώσσας που χρησιμοποιούμε.

Σήμερα ο Πάνος Καμμένος είναι ξεχασμένος και εκτός πολιτικής. Αν κάτι έχει μείνει ως μνήμη, είναι - εκτός από κάποια μεθυσμένα tweets-οι χυδαίες εξάρσεις του εντός του Κοινοβουλίου. Εκείνα τα απίθανα "στα 4" που εκτόξευε εναντίον των αντιπάλων του. Εκείνος είναι ξεχασμένος και εκτός πολιτικής, το ύφος του όμως επιζεί. Ορισμένοι εναπομείναντες στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι μαθητές του και απόγονοί του.

Πηγή: Capital.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Το υπεραιωνόβιο εστιατόριο που συγκινεί με τη θαλασσινή του κουζίνα

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.

ΤΙ ΕΙΠΕ 14 Νοε 2025 | 08:45

Καραχάλιος κατά Καμμένου: Έχει μία ροπή προς τη μυθολογία – Η εμπλοκή του επηρέασε τη στάση της Καρυστιανού

Ο Νίκος Καραχάλιος υποστήριξε ότι η εμπλοκή του Πάνου Καμμένου στην υπόθεση των Τεμπών φαίνεται να επηρέασε τη στάση της Μαρίας Καρυστιανού.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 13 Νοε 2025 | 07:08

Tα υπονοούμενα Καμμένου για Σαμαρά και μια φωτογραφία από τα παλιά: "Ξέρεις εσύ..."

Μία ανάρτηση στο X με μια φωτογραφία από το παρελθόν και... υπονοούμενα, έκανε ο Πάνος Καμμένος., για τον Αντώνη Σαμαρά.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΕΛ 12 Νοε 2025 | 09:56

Σκληρή επίθεση Καμμένου σε Σαμαρά: Αποτελεί την "πολιτική εκδοχή του αρχαιότερου επαγγέλματος του κόσμου" [βίντεο]

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στην τελευταία συνέντευξη του κ. Σαμαρά, λέγοντας πως "ούτε ο Φιντέλ Κάστρο στο τηλεοπτικό κανάλι της Κούβας δεν είχε δώσει συνέντευξη διάρκειας δύο ωρών".

12 Νοε 2025 | 08:23

Ο θυμωμένος Αντώνης Σαμαράς

Το υπό διαμόρφωση κόμμα Σαμαρά, θα κάνει αναμφίβολα ζημιά στη Νέα Δημοκρατία και θα περιορίσει τις πιθανότητες μιας νέας θητείας Μητσοτάκη.

10 Νοε 2025 | 07:53

Μήπως είμαστε απατεώνες;

Άλλοι κοροϊδεύουν τις υπηρεσίες, βάζουν ψεύτικα στοιχεία, μερικοί δεν έχουν κάνει καν φορολογική δήλωση στη ζωή τους.

05 Νοε 2025 | 12:52

Τα συμπεράσματα από το "δράμα" των ΕΛΤΑ

Ποια είναι τα συμπεράσματα από το πολιτικό μελόδραμα που παίχτηκε με τα ΕΛΤΑ;

03 Νοε 2025 | 07:02

Η Χρυσή Ζωή

Αν κατάλαβα καλά από τα πρακτικά της Βουλής, τα δημοκρατικά εύσημα που διεκδικεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι οι αγώνες επί χούντας των γονέων της.

25 Οκτ 2025 | 08:50

Το μνημείο του άγνωστου ακτιβιστή

Αν υπάρχει μια απορία, είναι ποια ακριβώς ήταν η στόχευση του ΠΑΣΟΚ και γιατί συστρατεύθηκε ξανά, μαζί με τις δυνάμεις του αντισυστημισμού.

22 Οκτ 2025 | 09:30

Η προκλητική δήλωση του προκλητικού Τούρκου ΥΠΕΞ

Οι δηλώσεις ή καλύτερα η συνέντευξη του Χακάν Φιντάν έγινε δεκτή από τα Μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, όπως συνήθως καταναλώνονται οι δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 17 Οκτ 2025 | 15:47

Καμμένος: Θα ψήφιζα την Καρυστιανού, μου αποπνέει ένα αίσθημα δικαιοσύνης - Δεν θα πάω με τον Τσίπρα

Ο Πάνος Καμμένος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πολιτική, με ή χωρίς τη σύζυγο του.

15 Οκτ 2025 | 09:45

Η κατάληψη του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη

Ο μόνος που δεν θέλησε να μετάσχει στον αχταρμά των έξαλλων αντιδράσεων ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.

10 Οκτ 2025 | 11:58

Ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει 62 κιλά

Ο Πάνος Καμμένος μιλά για την τεράστια αλλαγή στο σώμα του - Διάβασε όσα δήλωσε

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 10 Οκτ 2025 | 10:45

Πάνος Καμμένος: "Ο μόνος που μπορεί να εμπνεύσει είναι ο Αλέξης Τσίπρας - Καλώς εισέβαλε η Ρωσία στην Ουκρανία"

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι έχει ακόμα επαφές με τον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο δήλωσε μάλιστα πως είναι "ο μόνος που μπορεί να εμπνεύσει δίνοντας και κυβερνητική προοπτική".

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ 09 Οκτ 2025 | 15:49

Ο Πάνος Καμμένος επιστρέφει σε κόμμα που θα ιδρύσει η σύζυγός του Τζούλη- "Ναι το σκέφτεται, έχει τα φόντα"

Ο Πάνος Καμμένος είναι καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή της "Αυτοψίας" και τον Αντώνη Σρόιτερ

08 Οκτ 2025 | 08:51

Θέλει να αφουγκραστεί την κοινωνία;

Παρά τις ήττες και τα χρόνια στην αντιπολίτευση, παρά το rebranding που υποτίθεται του σχεδίασε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων που προσέλαβε, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται στο κοινό του ίδιος και απαράλλαχτος.

04 Οκτ 2025 | 09:16

Τι πήρε ακριβώς ο Ερντογάν;

Δεν έχω το ρεπορτάζ του Τούρκου συναδέλφου και δεν μπορώ να πάρω θέση, ούτως ή άλλως δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία για την αντιπολίτευση στην Αθήνα, ο δικός μας δυσκολεύεται ακόμα και να βγάλει φωτογραφία δίπλα-δίπλα με τον πλανητάρχη, σιγά μην τον δεχτεί στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 01 Οκτ 2025 | 06:49

Τα ήρεμα νερά και τα "νεύρα" Σαμαρά

Η Ελλάδα δεν υπέγραψε φιλία με την Τουρκία, αυτό φαίνεται άλλωστε επί του πεδίου, αλλά αποδέχθηκε όντως ένα μορατόριουμ στην αντιπαράθεση.

29 Σεπ 2025 | 06:28

Πότε θα πάει ο Μητσοτάκης στον Λευκό Οίκο

Λήξη συναγερμού; Όχι βέβαια. Τώρα θα αρχίσει η "μίρλα" για το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης δεν έχει πάρει ακόμα πρόσκληση για τον Λευκό Οίκο, θα αρχίσει η γκρίνια για τα F35 που ο Τραμπ θέλει φαίνεται πάση θυσία να δώσει στον Ερντογάν.

24 Σεπ 2025 | 07:52

Η "κατάληψη" στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Υποθέτω έχει να κάνει και με την αδυναμία της αντιπολίτευσης να δημιουργήσει ένα αντικυβερνητικό ρεύμα και κίνημα και να δώσει μορφή και περιερχόμενο στον αγώνα τους. Στον αγώνα τους να φύγει επιτέλους ο Μητσοτάκης.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 20 Σεπ 2025 | 13:26

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στο ΚΚΜ

Το ερώτημα παραμένει: Γιατί όλοι φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ και δεν έχουμε ούτε έναν να έκανε την αντίστροφη πορεία;

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 17 Σεπ 2025 | 08:03

Πλέον δεν είναι ούτε δημοκράτης ούτε απλά δεξιός

Η αλήθεια είναι ότι τώρα πλέον είναι απλά νεκρός. Ούτε δημοκράτης, ούτε απλά δεξιός. Μακαρίτης.

10 Σεπ 2025 | 07:52

Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης

O Γεωργιάδης ήταν προκλητικός. Προκλητικός που ακύρωσε την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Δράμας, προκλητικός και με τα όσα είπε μετά για τα επεισόδια στην είσοδο του νοσοκομείου πριν από την άφιξή του.

ΝΕΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ 08 Σεπ 2025 | 08:28

Κρητική μαφία: Πιθανή η κλήση του Πάνου Καμμένου από τον ανακριτή μετά τις συνομιλίες φωτιά

Για αυτές τις συνομιλίες, που έχουν ενταχθεί στη δεύτερη δικογραφία και απασχολούν ήδη τη Δικαιοσύνη, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι έκανε πλάκα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 07 Σεπ 2025 | 15:45

Αιχμές Μητσοτάκη: "Επιχειρηματίες χρυσοί χορηγοί του κ. Τσίπρα – Καλές οι σχέσεις με Τραμπ αλλά όχι τόσο όσο του… Καμμένου"

"Υπάρχουν κάποια συμφέροντα, κάποια μέσα, κάποιοι επιχειρηματίες που έχουν αναλάβει το ρόλο του χρυσού χορηγού του κ. Τσίπρα", τόνισε ο πρωθυπουργός.

06 Σεπ 2025 | 09:44

Δημογραφικό: Να ξυπνήσουμε γιατί χανόμαστε (Τάσος Γιαννίτσης)

Διαβάζοντας την εισήγηση για το δημογραφικό πρόβλημα που έκανε ο Τάσος Γιαννίτσης στην επετειακή εκδήλωση για τα 51 χρόνια του ΠΑΣΟΚ (και μπράβο τους για την ιδέα), σε πιάνει η ψυχή σου.

«ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ» 05 Σεπ 2025 | 12:44

Ο Καμμένος για τους νέους διαλόγους με τον αρχιμαφιόζο της Κρήτης: "Εκανα πλάκα - Αν συνεχίσουν θα κατέβω στην πολιτική"

Ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα και "επιλεκτική διαρροή" συνομιλιών από την δικογραφία της υπόθεσης της μαφίας της Κρήτης.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΤΙ ΛΕΝΕ 04 Σεπ 2025 | 20:05

Μαφία Κρήτης: Νέες συνομιλίες Καμμένου με τον "αρχηγό" - "Το έδωσα στο επιτελείο του Τραμπ, μη σε νοιάζει τίποτα" [βίντεο]

Σε νέους ηχογραφημένους διαλόγους ο Πάνος Καμμένος ακούγεται να έχει οικειότητα με τον αρχιμαφιόζο και να τον διαβεβαιώνει ότι μεσολάβησε για την προώθηση του Μελχισεδέκ για τη θέση του Μητροπολίτη

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ... 04 Σεπ 2025 | 14:33

Μιχάλης Ιγνατίου: Διαψεύδει η Γκίλφοϊλ ότι συνάντησε και συζήτησε με τον Πάνο Καμμένο οποιοδήποτε θέμα

Ο Πάνος Καμμένος υπερηφανευόταν ότι ελέγχει τους Αμερικανούς και θα καθαρίσει…

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 04 Σεπ 2025 | 07:10

Σκιές στην επανεμφάνιση Τσίπρα από τις συνομιλίες του "συγκυβερνήτη" Καμμένου με τον αρχιμαφιόζο της Κρήτης

"Δώρο" χαρακτηρίζουν κυβερνητικά στελέχη τους σχεδιασμούς του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται προ των πυλών της επανόδου του στην πολιτική σκηνή.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 03 Σεπ 2025 | 13:08

Μαρινάκης κατά Τσίπρα για τους διαλόγους Καμμένου με τη μαφία της Κρήτης: "Ο ορισμός του rebranding"

"Ο κ. Καμμένος ήταν εταίρος σε κυβέρνηση, κάποιος τον επέλεξε", είπε με νόημα ο κ. Μαρινάκης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 03 Σεπ 2025 | 11:56

Ο απίστευτος διάλογος του Πάνου Καμμένου με τον μαφιόζο της Κρήτης: "Το καθαρίζω με τους Αμερικανούς"

Ο πρώην υπουργός Αμυνας φέρεται να δηλώνει ότι μπορεί να τοποθετήσει τον Μητροπολίτη αν εξαρτάται από τους Αμερικανούς

ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ 03 Σεπ 2025 | 07:33

Κρητική μαφία: Πώς εκβίαζαν τον ηγούμενο για το φιλέτο του 1,5 εκατ. ευρώ - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τον Καμμένο

Μέσα από το κελί των φυλακών, ο "Πατομπούκαλος", ένας από τους κρητικούς μαφιόζους ομολογεί ότι έβαλε βόμβα στο σπίτι του αστυνομικού που τον είχε συλλάβει. Πώς αποκαλύφθηκε η δράστη της μαφίας των Χανίων.

03 Σεπ 2025 | 07:15

Στην Αξιώτισσα στη Νάξο

Όποτε βλέπω σε ταβέρνα ή εστιατόριο, πανό, αφίσες και λοιπά πολιτικά μηνύματα, τα οποία "μοστράρει" ο ιδιοκτήτης πιστεύοντας προφανώς ότι με τον τρόπο αυτό επηρεάζει πεινασμένες συνειδήσεις, απλώς αποχωρώ.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ 02 Σεπ 2025 | 20:26

"Αν εξαρτάται από τους Αμερικανούς, το καθαρίζω": Ο Καμμένος έδινε εγγυήσεις στον Κρητικό μαφιόζο για την εκλογή Μητροπολίτη

"Oύτε μίλησα με τον αρχιμανδρίτη, ούτε τον βοήθησα, ούτε σήκωσα ξανά τηλέφωνο" λέει ο Πάνος Καμμένος για τη συνομιλία που κατέγραψε ο "κοριός" της ΕΛΑΣ με τον αρχηγό της μαφίας στην Κρήτη

ΜΕΣΑΖΩΝ 02 Σεπ 2025 | 18:29

Οι μαφιόζοι της Κρήτης είχαν μιλήσει και με τον Πάνο Καμμένο- Για να μεσολαβήσει για την εκλογή του δεσπότη Χανίων

Στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ΕΛΑΣ υπάρχει και τηλεφωνική επικοινωνία του ξενοδόχου με τον Πάνο Καμμένο

01 Σεπ 2025 | 07:21

Εκλογολογίες και κομματικοί σχεδιασμοί

Ακόμα και η αναμενόμενη εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με τις γνωστές παροχές του Σεπτεμβρίου εντάσσεται πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε μια εκλογική στρατηγική.

27 Αυγ 2025 | 07:28

Διαβάζοντας Τσίπρα μαζί με το croissant

Πώς να το κάνουμε, σου δίνει ένα prestige μια συνέντευξη στην Monde. (Επίτηδες βάζω συνέχεια ξένες λέξεις στο κείμενο, αν τυχόν το διαβάσει ο ίδιος, να ταλαιπωρηθεί να τις ψάχνει στο λεξικό. Μια αθώα εκδίκηση, θα μου τη συγχωρέσετε.)

23 Αυγ 2025 | 12:02

Η αφιέρωση της Μαρίας Φαραντούρη στη Λίνα Μενδώνη

Διάφοροι κοινωνικοί αγωνιστές του πληκτρολογίου, εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το γεγονός ότι η τραγουδίστρια – σύμβολο της αντίστασης – συμβιβάστηκε με την εξουσία.

20 Αυγ 2025 | 07:50

Τα χαρτιά της Ελλάδας και ο Τραμπ

Τι θα συνέβαινε αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ καλούνταν να μεσολαβήσει στη διένεξη ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία;

18 Αυγ 2025 | 07:50

Τα γαλλικά για τη Βούλτεψη

Υποθέτω μπορείς, σαν τη Βούλτεψη, να αποφανθείς ότι για τις πυρκαγιές και την ευαλωτότητά μας, δεν φταίει άλλος, αλλά φταίει το ότι δεν έχουμε αρκετούς εθελοντές. Πώς δεν το είχαμε σκεφτεί τόσα χρόνια βρε αδελφέ;

13 Αυγ 2025 | 09:01

Εγκώμιον της ξαπλώστρας

Και μπορεί στις καλοκαιρινές διακοπές και στις συνθήκες καύσωνα, οι πρωινοί περίπατοι να προσαρμόζονται στις συνθήκες της κλιματικής αλλαγής, αλλά στην επιλογή της παραλίας, η θεωρία μου ισχύει στο ακέραιο.

30 Ιουλ 2025 | 07:27

Αυτά είναι τα χαμένα πρακτικά της σύσκεψης

Τα απομαγνητοφωνημένα αυτά πρακτικά, από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της 6ης Ιουλίου, την επομένη δηλαδή του δημοψηφίσματος, βρέθηκαν σε ένα συρτάρι στην προεδρία της Δημοκρατίας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ΄ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ 27 Ιουλ 2025 | 08:37

Πάνος Καμμένος στο TheTOC: Αν ο Μητσοτάκης εφαρμόσει ατζέντα Τραμπ, είμαι 100% μαζί του - Αριστερός πατριώτης ο Τσίπρας

Ο Πάνος Καμμένος εκπλήσσει λέγοντας πως είναι απαραίτητη η επιστροφή του Γρηγόρη Δημητριάδη στην κυβέρνηση.

23 Ιουλ 2025 | 07:54

Ψηφιακή κάρτα εργασίας στο ΕΜΠ; Όχι φυσικά

Οι συνδικαλιστές διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, δεν θέλουν να δηλώνουν ψηφιακά την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης από την εργασία τους, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 16 Ιουλ 2025 | 09:44

Καμμένος: Να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας με ατζέντα Τραμπ - Ο Τσίπρας είναι ο Καραμανλής της Αριστεράς

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα του 2015, τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο επιτέθηκε με σφοδρότητα.

ΣΧΟΛΙΟ 16 Ιουλ 2025 | 08:25

Γεωργιάδης: Να μην ανησυχεί ο φίλος μου ο Πάνος Καμμένος - Εκλογές θα γίνουν το 2027 [βίντεο]

"Θέλω να πω στον φίλο μου τον Πάνο Καμμένο ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Βουλής".

16 Ιουλ 2025 | 07:25

Το χαμένο ηχητικό και το rebranding του Προκόπη Παυλόπουλου

Αλλά φυσικά, ποιος είχε ψευδαισθήσεις για την αντιληπτική ικανότητα του Πάνου Καμμένου για να εκπλαγεί με τη στάση του; Κάποια στιγμή δεν άντεξε και ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε από τους πρακτικογράφους να αποχωρήσουν.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 05 Ιουλ 2025 | 10:34

Αυτό που όλοι ήξεραν…

Ποιος ήξερε; Όλοι το ήξεραν. Ακόμα κι εμείς, ακόμα κι αν δεν το ξέραμε με σιγουριά, υποψιαζόμασταν πώς έπαιρναν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι τις επιδοτήσεις.

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ Χ 03 Ιουλ 2025 | 17:38

"Με βγάζουν από τη σιωπή μου", λέει ο Πάνος Καμμένος για το 2015 - "Η Μέρκελ λέει τη μισή αλήθεια"

Ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι θα μιλήσει "για ό,τι έγινε το 2015 με ντοκουμέντα"

02 Ιουλ 2025 | 06:57

Ο αδιόρθωτος Αλέξης Τσίπρας

Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο του δημοψηφίσματος περίμενα μια ισχυρή δόση αρλούμπας από τους πάντα πρόθυμους να μας τις προσφέρουν, αλλά ότι θα βρισκόταν κάποιος να παρομοιάσει την Ηγέτη Τσίπρα ως το "τζίνι που ξεγλιστρά για να επιστρέψει στο μέλλον" δεν το περίμενα ομολογώ.

26 Ιουν 2025 | 07:41

Ποιος θυμάται τον Γιαχία Σινουάρ

Αν ο Σινουάρ έβλεπε τι προκάλεσε η φοβερή ιδέα του να εξαπολύσει μια φριχτή τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Ισραήλ, υποθέτω ότι θα το σκεφτόταν δυο φορές (ίσως και τρεις), πριν δώσει το πράσινο φως.

14 Ιουν 2025 | 11:02

Η "ολιστική επανεμφάνιση" Τσίπρα και το νέο κόμμα

Αν πιστέψω τους συναδέλφους μου, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε "μια προωθημένη βολή, επικύρωσε τον σχεδιασμό του και έκανε μια ολιστική τοποθέτηση στην εκδήλωση του Ινστιτούτου του, που είναι ένα βήμα μπροστά για τον ίδιο" (βλ. Τα Νέα). Πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Και βολή και βήμα μπροστά και ολιστική τοποθέτηση;

11 Ιουν 2025 | 08:26

Ζωή, Stefanos και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις

Πώς ακριβώς βρέθηκαν στο ίδιο μετερίζι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Νατσιός και ο Stefanos;

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 07 Ιουν 2025 | 10:47

Η εσχάτη προδοσία

Στο άκουσμα της ποινής που επέβαλε το Εφετείο, οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Ήταν μια μικρή δικαίωση. Επιτέλους κάποιοι θα πάνε φυλακή. Κάποιοι αναλαμβάνουν την ευθύνη.

04 Ιουν 2025 | 10:03

Η σημαία της Παλαιστίνης και η ΕΣΗΕΑ

Με την ίδια ιερή οργή αντέδρασε και ένας (πρώην) βουλευτής της Νίκης, όταν έκρινε ότι προσβάλλεται βάναυσα και προκλητικά η χριστιανική πίστη και τα σύμβολα.

02 Ιουν 2025 | 07:58

Η μονή του Σινά, το ΥΠΕΞ και η Τουρκία

Ξέρουμε ότι γίνεται συστηματικά προσπάθεια να αφαιρεθεί η ιδιοκτησία της Μονής από τους ελληνορθόδοξους μοναχούς και να περάσει το μοναστήρι στο αιγυπτιακό δημόσιο ως αρχαιολογικός χώρος.

28 Μαϊ 2025 | 07:46

Το νέο κόμμα Τσίπρα

Είναι προφανώς η είδηση της σαιζόν. Να μην σας πω ότι θα πιάσει και λίγο από το Φθινόπωρο. Τόσο μεγάλη είδηση είναι. Γιατί όχι; Λίγο είναι να ετοιμάζει κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας;

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ 23 Μαϊ 2025 | 15:39

H δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Πάνου Καμμένου στη σύζυγό του: "Μαζί και για πάντα"

Η ξεχωριστή ανάρτηση του Πάνου Καμμένου για τη γυναίκα της ζωής του

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ 21 Μαϊ 2025 | 11:38

Καρφιά Καμμένου κατά Σαμαρά για τα σενάρια περί νέου κόμματος: Είναι ο τελευταίος που μπορεί να ηγηθεί της ατζέντας Τραμπ

Ο Πάνος Καμμένος είναι τελείως αρνητικός στην ίδρυση νέου κόμματος από τον Σαμαρά.

21 Μαϊ 2025 | 08:26

Το στίγμα της συγκάλυψης

Τη "συγκάλυψη" για την τραγωδία των Τεμπών, που μαζί με το "δεν έχω οξυγόνο"- που έκαναν σλόγκαν οι αφανείς, αλλά ικανοί και δραστήριοι διοργανωτές των διαδηλώσεων- και το "μπάζωμα", ήταν τα συνθήματα που κινητοποίησαν χιλιάδες ανθρώπους.

19 Μαϊ 2025 | 08:37

Η δεξίωση στην ισραηλινή πρεσβεία

Πώς εκδηλώνεις τη συμπαράστασή σου στους αθώους Παλαιστινίους που υποφέρουν από τον πόλεμο στη Γάζα; Υπάρχουν πολλοί τρόποι.

14 Μαϊ 2025 | 10:43

Αυτόματος κόφτης για τη Ζωή

Στο μεταξύ δε κανείς δεν έχει σχολιάσει γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλάει ακατάπαυστα και όταν αρχίσει δεν τελειώνει. Υπάρχει κάποια εξήγηση;

10 Μαϊ 2025 | 12:56

Το ηρωικό Πολυτεχνείο και η βία

Οι ερμηνείες για τα κρούσματα βίας στα πανεπιστήμια είναι πολλές. Από τη μία είναι το "ηρωικό παράδειγμα" του Πολυτεχνείου, που στη συνέχεια ευτελίστηκε και εκφυλίστηκε από τις αντισυστημικές (θα λέγαμε σήμερα) παρατάξεις των φοιτητών και το αναρχικό κίνημα.

07 Μαϊ 2025 | 08:08

Το τηλεφώνημα Ερντογάν - Τραμπ

Δεν ξέρω αν εξέπληξε κάποιους και πόσους, αλλά πουθενά δεν αναφέρεται ότι οι δυο ηγέτες συζήτησαν τα θέματα της ανατολικής Μεσογείου ή τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα ή με άλλους γείτονές της.

04 Μαϊ 2025 | 15:43

Με αυτό το πανεπιστήμιο δεν πάμε πουθενά

Πού ήταν η πανεπιστημιακή αστυνομία στη Νομική και στο ΑΠΘ; Μάλλον εκεί που βρίσκεται και το έφιππο τμήμα της που ονειρεύτηκε κάποια στιγμή ο κ. Μηταράκης.

30 Απρ 2025 | 08:27

Υπήρξε μια απογοήτευση

Η ανάκριση για την τραγωδία των Τεμπών έχει λοιπόν την κατάληξη που όφειλε να έχει.

23 Απρ 2025 | 07:41

Τι θέλουν οι ψηφοφόροι της Ζωής

Ίσως για να απαντήσουμε στο ερώτημα "τι θέλουν οι ψηφοφόροι της Ζωής", θα πρέπει να προηγηθεί η ερώτηση "ποιοι είναι οι ψηφοφόροι της Ζωής", ή καλύτερα ποιοι είναι αυτοί που δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις ότι θα ψηφίσουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, γιατί αυτό μένει να αποδειχθεί.

19 Απρ 2025 | 12:49

Malleus Maleficarum - Το κυνήγι των μαγισσών

Είναι ένα οδηγός, με λεπτομέρειες, για το πώς οι πιστοί Χριστιανοί μπορούν να αποκαλύψουν μόνοι τους, την παγκόσμια συνωμοσία των μαγισσών, να ξεσκεπάσουν τις απαίσιες μάγισσες και να τις εξουδετερώσουν.

16 Απρ 2025 | 07:32

Στα Ζαγόρια στις αρχές του '50

Πώς να ήταν τα χωριά στα Ζαγόρια στις αρχές της δεκαετίας του 50, λίγο μετά τη λήξη του εμφυλίου; Πώς να ήταν η ζωή εκεί στα χωριά; Πώς ζούσαν τότε οι άνθρωποι εκεί;

13 Απρ 2025 | 18:35

Η Ζωή πρωθυπουργός

Όταν μιλάει για κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό της, σπανίως, αναφέρεται κυρίως στο παρελθόν -γιατί προφανώς δεν έχει κάτι να πει για το μέλλον- και στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα.

09 Απρ 2025 | 08:15

Η συνέντευξη στον Σρόιτερ

Γιατί έσπευσε ο πρωθυπουργός να δώσει εκείνη τη συνέντευξη στον Σρόιτερ, και να πιθανολογήσει ότι σε αντίθεση με τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις του στο παρελθόν, μπορεί και να υπήρχε παράνομο εύφλεκτο φορτίο, φορτωμένο στην εμπορική αμαξοστοιχία;

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 03 Απρ 2025 | 14:47

Τι συμβαίνει με τα αεροπλάνα "σαπάκια" του Ναυτικού- Η σκοτεινή σύμβαση Καμμένου και το σχόλιο του Γιώργου Παπαχρήστου

Πώς σχολίασε την (τουλάχιστον) περίεργη σύμβαση που υπεγράφη επί ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ 02 Απρ 2025 | 20:42

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε συγγνώμη από τον Νίκο Κοτζιά: Τέλος η δικαστική διαμάχη τους- "Δεν αμφισβήτησα την εντιμότητά του"

Ο Νίκος Κοτζιάς είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του Πάνου Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση και διάδοση ψευδών ειδήσεων

02 Απρ 2025 | 07:13

Όλα προβλέψιμα εκτός από το κύμα για τα Τέμπη

Αυτό που δεν είχαμε προβλέψει, ήταν ο τεράστιος θυμός και η οργή που θα προκαλούσε και μάλιστα με καθυστέρηση 2 ετών, η υπόθεση των Τεμπών.

30 Μαρ 2025 | 16:53

Καλά και κακά νέα από τη Ζωή

Τι σημαίνει η δημοσκοπική άνοδος της Πλεύσης Ελευθερίας και της Ζωής Κωνσταντοπούλου

22 Μαρ 2025 | 11:22

Η γκρίνια για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Γιατί λέει ζήτησε και πήρε και την υπογραφή της Ζωής ο Νίκος Ανδρουλάκης, όταν κατέθεσε την πρόταση για σύσταση προανακριτικής για το μπάζωμα;

19 Μαρ 2025 | 08:08

Η Ζωή έχει ρεύμα

Η Ζωή είναι αντισυστημική. Ποιος άλλος θα μπορούσε να ειρωνευτεί το σύστημα με πιο εκκωφαντικό τρόπο απ΄ όσο η Ζωή, όταν πρότεινε τον μπαμπά της για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

12 Μαρ 2025 | 07:44

Ο ανασχηματισμός και ο Κωστής Χατζηδάκης

Ο πρωθυπουργός ελπίζει σε ένα restart της κυβέρνησής του, μετά από την οδυνηρή εμπειρία των μεγάλων διαδηλώσεων διαμαρτυρίας για τους χειρισμούς στη διαλεύκανση της τραγωδίας των Τεμπών.

08 Μαρ 2025 | 10:33

Ο θάνατος του Βασίλη Καλογήρου

Ο Βασίλης Καλογήρου πέθανε από έναν συνδυασμό ασιτίας, αφυδάτωσης και εξάντλησης, που οδήγησαν στην υποθερμία και στην καρδιακή ανακοπή. Τελεία, αυτό είναι το πόρισμα των ιατροδικαστών και αυτή είναι και η άποψη της αστυνομίας.

05 Μαρ 2025 | 08:15

Ο Τριαντόπουλος, το μπάζωμα και το Ειδικό Δικαστήριο

Είναι η συγκρότηση της προανακριτικής για το "μπάζωμα", η απάντηση στο αίτημα του κόσμου για απόδοση Δικαιοσύνης στην τραγική ιστορία των Τεμπών;

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 26 Φεβ 2025 | 08:09

Πόσοι θα πάνε στη διαδήλωση;

Δεν ξέρω πόσοι θα πάνε στη διαδήλωση, εικάζω ότι θα είναι δεκάδες χιλιάδες και όσο και αν έχει άνοδο στις δημοσκοπήσεις η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν τους βλέπω όλους για οπαδούς της Πλεύσης, αδίκως ανησυχεί και διαμαρτύρεται ο Άδωνις.

19 Φεβ 2025 | 07:25

Τι ξέρει ο Βανς για τα ελληνοτουρκικά

Τι σημαίνει αυτή η ανατροπή των μεταπολεμικών δεδομένων για τα ελληνοτουρκικά; Μπορούμε να ελπίζουμε και να ποντάρουμε ακόμα στη συμμαχία μας με τις ΗΠΑ;

17 Φεβ 2025 | 07:33

Γιατί δεν "τσιμπάει" το ΠΑΣΟΚ

Φοβάμαι ότι το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι άλλης τάξεως. Είναι θέμα brand name.

12 Φεβ 2025 | 07:43

Το κράτος που δεν λειτουργεί

Το "κράτος που δεν λειτουργεί" είναι μια σταθερά που μας ακολουθεί και που εμφανίζεται σε κάθε κρίση.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ 09 Φεβ 2025 | 15:29

Ο Πάνος Καμμένος για come back στην πολιτική: "Δεν αποκλείω τίποτα - Αν το απαιτήσουν οι συνθήκες θα επιστρέψω" (βίντεο)

Αναφερόμενος στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υπεραμύνθηκε των αποφάσεων που ελήφθησαν, επισημαίνοντας ότι το τρίτο μνημόνιο ήταν αναγκαίο για να αποφευχθεί η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 07 Φεβ 2025 | 20:07
05 Φεβ 2025 | 10:47

"Μπαλαφάρες" και εκλογικές επέτειοι

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να κερδίσει 3 συνεχόμενες εθνικές εκλογές και κάτι ψιλά, είναι προφανώς και εξαιτίας της οδυνηρής εμπειρίας που προηγήθηκε.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ Χ 04 Φεβ 2025 | 12:57

Αινιγματική ανάρτηση Καμμένου για Τέμπη: Τι έκαναν οι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας με το σημειωματάριο;

Ο Πάνος Καμμένος αναρωτήθηκε για ποιο λόγο υπήρχαν οι συγκεκριμένοι αξιωματικοί στο σημείο της τραγωδίας, κρατώντας σημειωματάρια.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 01 Φεβ 2025 | 10:10

Πόσο έπεισε ο Μητσοτάκης

Δεν θα υπάρξει εκτόνωση, αν δεν αποδοθούν ποινικές ευθύνες και σε πολιτικά πρόσωπα.

29 Ιαν 2025 | 07:49

Τέμπη: Δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη

Υπάρχει μια υπόκωφη οργή για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη.

22 Ιαν 2025 | 07:50

Προοδευτική κυβέρνηση και άλλα μπερδεμένα

Η ερώτηση είναι αυτονόητη: Με ποιους θα σχηματιστεί κυβέρνηση όποτε γίνουν οι εκλογές, αν δεν έχει αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία;

21 Ιαν 2025 | 12:47

Η επική ατάκα του Γιώργου Παπαδάκη στον Πάνο Καμμένο για την εντυπωσιακή του αλλαγή

Το επικό σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για την εντυπωσιακή αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση του Πάνου Καμμένου.

ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 21 Ιαν 2025 | 09:45

Υπέρ Τραμπ ο Πάνος Καμμένος: "Τελειώνουν οι πόλεμοι και η woke ατζέντα -Τυχεροί που θα έχουμε πρέσβη την Γκίλφοϊλ"

Ο Πάνος Καμμένος επεσήμανε ότι ο ρόλος της Ελλάδας ως συμμάχου των ΗΠΑ στην περιοχή, μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω επί προεδρίας Τραμπ.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠ 20 Ιαν 2025 | 16:49

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην ελληνική ομογένεια: "Αγαπώ την κοινότητα, αγαπώ τη χώρα" - Εκεί ήταν και ο Πάνος Καμμένος

Η ελληνική ομογένεια υποδέχτηκε τη νέα πρέσβη, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πριν την ορκωμοσία Τραμπ

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ; 20 Ιαν 2025 | 13:31

Viral η μεταμόρφωση του Πάνου Καμμένου: Από την απώλεια κιλών στην... ξανθιά τούφα - "Δόντια Ψινάκη και μαλλί Φαραντούρη"

Ο Πάνος Καμμένος έχει μεταμορφωθεί από τότε που ήταν υπουργός Άμυνας του Αλέξη Τσίπρα και φροντίζει να μας το δείχνει σε κάθε ευκαιρία

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠ 20 Ιαν 2025 | 08:06

Αγνώριστος στην Ουάσινγκτον ο Πάνος Καμμένος - Φωτογραφήθηκε και με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Ο Πάνος Καμμένος από την Ουάσινγκτον ανήρτησε φωτογραφία με τη νέα Αμερικανίδα πρέσβειρα στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.