Follow us

Καλώς διεγράφη από την ΕΣΗΕΑ ο Άρης Πορτοσάλτε;

Γιατί ο 'Αρης Πορτοσάλτε διεγράφη οριστικά, ενώ άλλοι συνάδελφοι, που επίσης αρνήθηκαν να απεργήσουν, διεγράφησαν προσωρινά;

Μανόλης Καψής
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΟΛΗς ΚΑΨΗς
Καψής

Ο συνάδελφος δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Άρης Πορτοσάλτε, διεγράφη και μάλιστα οριστικά από την Ένωση Συντακτών, με αφορμή την άρνησή του να συμμετάσχει στην απεργία του σωματείου των δημοσιογράφων στις 10 Ιουνίου του 2021, σε ένδειξη αντίδρασης στο νομοσχέδιο τότε, νόμος σήμερα, του Κωστή Χατζηδάκη, για τα εργασιακά. Ήταν σωστή ή λάθος η απόφαση;

Μια πρώτη απορία είναι γιατί ο Άρης Πορτοσάλτε διεγράφη οριστικά, ενώ άλλοι συνάδελφοι, που επίσης αρνήθηκαν να απεργήσουν, διεγράφησαν προσωρινά. Να ήταν άραγε το γεγονός, ότι ο συνάδελφος- δημοσιογράφος, όχι μόνο αρνήθηκε να απεργήσει, αλλά επιχειρηματολόγησε μάλιστα σε διάφορες εκπομπές, γιατί δεν συμφωνεί με την απεργία και γιατί δεν προτίθεται να απεργήσει; Να ήταν ότι κατηγόρησε την ΕΣΗΕΑ ότι πολιτικολογεί και κάνει αντιπολίτευση; Η ακόμα και ότι έχει αλωθεί από την "αριστερίλα”, όπως είναι η αγαπημένη έκφραση του δημοσιογράφου;

Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει- γιατί το σκεπτικό της απόφασης παραμένει ακόμα απόρρητο, άγνωστο για πιο λόγο- η απόφαση, όχι απλώς είναι λάθος, αλλά δείχνει και μια εμπάθεια του πειθαρχικού οργάνου, γεγονός προφανώς απαράδεκτο. Όχι μόνο γιατί η κρίση οφείλει να είναι αμερόληπτη και να μην εμφιλοχωρούν συναισθήματα. Αλλά και γιατί δεν είναι δυνατόν ένα θεσμικό όργανο των δημοσιογράφων- των επαγγελματιών που αυτονόητα είναι οι πιο φανατικοί υπέρμαχοι της ανεξαρτησίας του λόγου και της ελεύθερης έκφρασης- να τιμωρούν έναν συνάδελφό τους για την παρρησία του. Αυτή είναι η άποψή του και αυτή υπερασπίζεται. Και πολύ καλά κάνει.

Να σημειώσουμε ότι η απεργία των δημοσιογράφων έγινε σε ένδειξη αντίδρασης για τις προβλέψεις του νόμου Χατζηδάκη για τα εργασιακά, αν και οι ρυθμίσεις του νόμου δεν αφορούν το επάγγελμα των δημοσιογράφων. Άλλωστε, ακόμα και αν κάποιος πιστεύει ότι ο νόμος "καταργεί το 8ωρο”, όπως ήταν η θέση των κομμάτων της αντιπολίτευσης και των συνδικάτων, όπως είναι γνωστό στη δημοσιογραφία δεν υπάρχει ωράριο, Συνεπώς η απεργία ήταν κατά βάση πολιτική, όπως άλλωστε το ομολογούσε και η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών:

"Τα Δ.Σ. των Ενώσεων, υπογραμμίζουν εν μέσω της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης, με την επιδείνωση των καθημερινών προβλημάτων και της αβεβαιότητας για κάθε εργαζόμενο, τη σημασία της συλλογικής αλληλεγγύης και της μάχιμης εγρήγορσης απέναντι στις συνέπειες που φέρνει αυτή η "χαριστική βολή" αποδόμησης των δικαιωμάτων μας.” Η απεργία ήταν δηλαδή σε ένδειξη αλληλεγγύης με τα άλλα συνδικάτα και τους άλλους εργαζόμενους, που θεωρούσαν καλώς ή κακώς, ότι πλήττονται τα δικαιώματά τους.

Είναι όμως η συμμετοχή σε μια απεργία και μάλιστα με πολιτικό περιεχόμενο και όχι αυστηρά συντεχνιακό, υποχρεωτική; Αυτό είναι το γενικότερο ερώτημα που θέτει η υπόθεση της διαγραφής του Άρη Πορτοσάλτε από την ΕΣΗΕΑ. Και η απάντηση είναι προφανώς και όχι.

Καμία απόφαση, κανενός συνδικάτου δεν μπορεί να υποχρεώσει έναν εργαζόμενο σε πολιτική στράτευση, που είναι ενάντια στις πεποιθήσεις του. Και το γεγονός ότι η απόφαση για απεργία ελήφθη με μεγάλη πλειοψηφία, δεν αλλάζει τα πράγματα.

Αλλά υπάρχει και ένα δεύτερο πρόβλημα. Η ΕΣΗΕΑ δε είναι ένα απλό σωματείο. Είναι το μοναδικό σωματείο των δημοσιογράφων και το θεσμικό όργανο το οποίο προασπίζεται το αγαθό της ελεύθερης διατύπωσης της γνώμης. Δεν υπάρχει πράσινη και γαλάζια ΕΣΗΕΑ, ούτε ΑΝΤΙ- ΕΣΗΕΑ, ώστε να μπορεί να γραφτεί εκεί και να είναι μέλος της, ένας δημοσιογράφος που διαφωνεί με τις θέσεις του σωματείου.

Συνεπώς όχι μόνο πρέπει το σωματείο να είναι προσεκτικό στη διατύπωση πολιτικών θέσεων, αφού αυτές μπορεί να μην απηχούν τις απόψεις όλων των μελών του, αλλά τίθεται και ένα σοβαρό θέμα, κατά πόσον μπορεί να αποφασίζει απεργιακές κινητοποιήσεις και να υποχρεώνει μάλιστα τα μέλη του σε συμμετοχή. Ακόμα χειρότερα να τα διαγραφεί, εάν διαφωνούν με τις αποφάσεις του. Τέτοιου είδους αποφάσεις κάνουν την ΕΣΗΕΑ να μοιάζει με κομματικό "γκρουπούσκολο" και δεν βοηθούν καθόλου στο κύρος της και στον θεσμικό της ρόλο ως υπερασπιστή της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.

Υ.Γ. Η επίκληση του καταστατικού του σωματείου και των προβλέψεών του περί "απόλυτης!!! πειθαρχίας των μελών του στις αποφάσεις για απεργιακές κινητοποιήσεις”, προφανώς και δεν απαντάει στο ερώτημα, αν ήταν σωστή ή λάθος η απόφαση. Η απόφαση ήταν λάθος, όπως είναι λάθος και η σχετική αναφορά στο καταστατικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Το υπεραιωνόβιο εστιατόριο που συγκινεί με τη θαλασσινή του κουζίνα

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.

10 Νοε 2025 | 07:53

Μήπως είμαστε απατεώνες;

Άλλοι κοροϊδεύουν τις υπηρεσίες, βάζουν ψεύτικα στοιχεία, μερικοί δεν έχουν κάνει καν φορολογική δήλωση στη ζωή τους.

05 Νοε 2025 | 12:52

Τα συμπεράσματα από το "δράμα" των ΕΛΤΑ

Ποια είναι τα συμπεράσματα από το πολιτικό μελόδραμα που παίχτηκε με τα ΕΛΤΑ;

ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 03 Νοε 2025 | 11:12

Ο Πορτοσάλτε ζητάει άμεση επιστροφή του Γρηγόρη Δημητριάδη στο Μαξίμου: "Κάποιος πρέπει να μαζέψει το σύστημα"

Ο Άρης Πορτοσάλτε δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει ανάγκη για έναν άνθρωπο που θα συντονίσει τους υπουργούς και τους βουλευτές

03 Νοε 2025 | 07:02

Η Χρυσή Ζωή

Αν κατάλαβα καλά από τα πρακτικά της Βουλής, τα δημοκρατικά εύσημα που διεκδικεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι οι αγώνες επί χούντας των γονέων της.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 30 Οκτ 2025 | 12:18

Πορτοσάλτε για το "Μητσοτάκης ή χάος": Οι σοβαροί άνθρωποι επιλέγουν Μητσοτάκη, υπάρχει και η βλαμενίαση

Ο Άρης Πορτοσάλτε λέει ότι το 30% που επιλέγει τον πρωθυπουργό δείχνει πως θα κερδίσει ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

25 Οκτ 2025 | 08:50

Το μνημείο του άγνωστου ακτιβιστή

Αν υπάρχει μια απορία, είναι ποια ακριβώς ήταν η στόχευση του ΠΑΣΟΚ και γιατί συστρατεύθηκε ξανά, μαζί με τις δυνάμεις του αντισυστημισμού.

22 Οκτ 2025 | 09:30

Η προκλητική δήλωση του προκλητικού Τούρκου ΥΠΕΞ

Οι δηλώσεις ή καλύτερα η συνέντευξη του Χακάν Φιντάν έγινε δεκτή από τα Μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, όπως συνήθως καταναλώνονται οι δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων.

15 Οκτ 2025 | 09:45

Η κατάληψη του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη

Ο μόνος που δεν θέλησε να μετάσχει στον αχταρμά των έξαλλων αντιδράσεων ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.

08 Οκτ 2025 | 08:51

Θέλει να αφουγκραστεί την κοινωνία;

Παρά τις ήττες και τα χρόνια στην αντιπολίτευση, παρά το rebranding που υποτίθεται του σχεδίασε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων που προσέλαβε, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται στο κοινό του ίδιος και απαράλλαχτος.

04 Οκτ 2025 | 09:16

Τι πήρε ακριβώς ο Ερντογάν;

Δεν έχω το ρεπορτάζ του Τούρκου συναδέλφου και δεν μπορώ να πάρω θέση, ούτως ή άλλως δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία για την αντιπολίτευση στην Αθήνα, ο δικός μας δυσκολεύεται ακόμα και να βγάλει φωτογραφία δίπλα-δίπλα με τον πλανητάρχη, σιγά μην τον δεχτεί στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 01 Οκτ 2025 | 06:49

Τα ήρεμα νερά και τα "νεύρα" Σαμαρά

Η Ελλάδα δεν υπέγραψε φιλία με την Τουρκία, αυτό φαίνεται άλλωστε επί του πεδίου, αλλά αποδέχθηκε όντως ένα μορατόριουμ στην αντιπαράθεση.

29 Σεπ 2025 | 06:28

Πότε θα πάει ο Μητσοτάκης στον Λευκό Οίκο

Λήξη συναγερμού; Όχι βέβαια. Τώρα θα αρχίσει η "μίρλα" για το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης δεν έχει πάρει ακόμα πρόσκληση για τον Λευκό Οίκο, θα αρχίσει η γκρίνια για τα F35 που ο Τραμπ θέλει φαίνεται πάση θυσία να δώσει στον Ερντογάν.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 08:25

Γεωργιάδης για Πάρι Ρούπο: "Οι υποκριτές αριστεροί μισούν καθετί ελληνικό - Από τη μικρασιατική εκστρατεία πάντα ίδιοι..."

Για "υποκρισία των αριστερών" κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την απόλυση του κωμικού Πάρι Ρούπου από την Pizza Fan.

24 Σεπ 2025 | 07:52

Η "κατάληψη" στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Υποθέτω έχει να κάνει και με την αδυναμία της αντιπολίτευσης να δημιουργήσει ένα αντικυβερνητικό ρεύμα και κίνημα και να δώσει μορφή και περιερχόμενο στον αγώνα τους. Στον αγώνα τους να φύγει επιτέλους ο Μητσοτάκης.

ΧΑΜΟΣ ON AIR 23 Σεπ 2025 | 10:40

"Ο Πορτοσάλτε θέλει φτύσιμο, είναι αλήτης": Ο Μικρούτσικος ξέσπασε και έφυγε από το στούντιο [βίντεο]

Εκτός εαυτού βγήκε στον αέρα της εκπομπής Buongiorno, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή όσα είπε ο Αρης Πορτοσάλτε για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι στο Σύνταγμα.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 22 Σεπ 2025 | 11:44

Πορτοσάλτε για απεργία πείνας Π. Ρούτσι: Κάνουν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη "τσαντιρομαχαλά για κάθε πικραμένο"

Ο Άρης Πορτοσάλτε είπε ότι το μνημείο "δεν είναι κανενός πολίτη, δεν ανήκει σε κανέναν αλληλέγγυο, πικραμένο και πονεμένο".

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 20 Σεπ 2025 | 13:26

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στο ΚΚΜ

Το ερώτημα παραμένει: Γιατί όλοι φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ και δεν έχουμε ούτε έναν να έκανε την αντίστροφη πορεία;

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 17 Σεπ 2025 | 08:03

Πλέον δεν είναι ούτε δημοκράτης ούτε απλά δεξιός

Η αλήθεια είναι ότι τώρα πλέον είναι απλά νεκρός. Ούτε δημοκράτης, ούτε απλά δεξιός. Μακαρίτης.

ΣΠΑΝΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΚ 16 Σεπ 2025 | 11:46

Στη συναυλία της Άννας Βίσση και ο Άρης Πορτοσάλτε με τη σύζυγό του [εικόνες]

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Άρης Πορτοσάλτε και η σύζυγός του έδωσαν το παρών στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο

10 Σεπ 2025 | 07:52

Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης

O Γεωργιάδης ήταν προκλητικός. Προκλητικός που ακύρωσε την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Δράμας, προκλητικός και με τα όσα είπε μετά για τα επεισόδια στην είσοδο του νοσοκομείου πριν από την άφιξή του.

06 Σεπ 2025 | 09:44

Δημογραφικό: Να ξυπνήσουμε γιατί χανόμαστε (Τάσος Γιαννίτσης)

Διαβάζοντας την εισήγηση για το δημογραφικό πρόβλημα που έκανε ο Τάσος Γιαννίτσης στην επετειακή εκδήλωση για τα 51 χρόνια του ΠΑΣΟΚ (και μπράβο τους για την ιδέα), σε πιάνει η ψυχή σου.

03 Σεπ 2025 | 07:15

Στην Αξιώτισσα στη Νάξο

Όποτε βλέπω σε ταβέρνα ή εστιατόριο, πανό, αφίσες και λοιπά πολιτικά μηνύματα, τα οποία "μοστράρει" ο ιδιοκτήτης πιστεύοντας προφανώς ότι με τον τρόπο αυτό επηρεάζει πεινασμένες συνειδήσεις, απλώς αποχωρώ.

01 Σεπ 2025 | 07:21

Εκλογολογίες και κομματικοί σχεδιασμοί

Ακόμα και η αναμενόμενη εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με τις γνωστές παροχές του Σεπτεμβρίου εντάσσεται πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε μια εκλογική στρατηγική.

27 Αυγ 2025 | 07:28

Διαβάζοντας Τσίπρα μαζί με το croissant

Πώς να το κάνουμε, σου δίνει ένα prestige μια συνέντευξη στην Monde. (Επίτηδες βάζω συνέχεια ξένες λέξεις στο κείμενο, αν τυχόν το διαβάσει ο ίδιος, να ταλαιπωρηθεί να τις ψάχνει στο λεξικό. Μια αθώα εκδίκηση, θα μου τη συγχωρέσετε.)

23 Αυγ 2025 | 12:02

Η αφιέρωση της Μαρίας Φαραντούρη στη Λίνα Μενδώνη

Διάφοροι κοινωνικοί αγωνιστές του πληκτρολογίου, εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το γεγονός ότι η τραγουδίστρια – σύμβολο της αντίστασης – συμβιβάστηκε με την εξουσία.

20 Αυγ 2025 | 07:50

Τα χαρτιά της Ελλάδας και ο Τραμπ

Τι θα συνέβαινε αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ καλούνταν να μεσολαβήσει στη διένεξη ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία;

18 Αυγ 2025 | 07:50

Τα γαλλικά για τη Βούλτεψη

Υποθέτω μπορείς, σαν τη Βούλτεψη, να αποφανθείς ότι για τις πυρκαγιές και την ευαλωτότητά μας, δεν φταίει άλλος, αλλά φταίει το ότι δεν έχουμε αρκετούς εθελοντές. Πώς δεν το είχαμε σκεφτεί τόσα χρόνια βρε αδελφέ;

13 Αυγ 2025 | 09:01

Εγκώμιον της ξαπλώστρας

Και μπορεί στις καλοκαιρινές διακοπές και στις συνθήκες καύσωνα, οι πρωινοί περίπατοι να προσαρμόζονται στις συνθήκες της κλιματικής αλλαγής, αλλά στην επιλογή της παραλίας, η θεωρία μου ισχύει στο ακέραιο.

30 Ιουλ 2025 | 07:27

Αυτά είναι τα χαμένα πρακτικά της σύσκεψης

Τα απομαγνητοφωνημένα αυτά πρακτικά, από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της 6ης Ιουλίου, την επομένη δηλαδή του δημοψηφίσματος, βρέθηκαν σε ένα συρτάρι στην προεδρία της Δημοκρατίας.

23 Ιουλ 2025 | 07:54

Ψηφιακή κάρτα εργασίας στο ΕΜΠ; Όχι φυσικά

Οι συνδικαλιστές διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, δεν θέλουν να δηλώνουν ψηφιακά την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης από την εργασία τους, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι.

16 Ιουλ 2025 | 07:25

Το χαμένο ηχητικό και το rebranding του Προκόπη Παυλόπουλου

Αλλά φυσικά, ποιος είχε ψευδαισθήσεις για την αντιληπτική ικανότητα του Πάνου Καμμένου για να εκπλαγεί με τη στάση του; Κάποια στιγμή δεν άντεξε και ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε από τους πρακτικογράφους να αποχωρήσουν.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 14 Ιουλ 2025 | 10:30

Πορτοσάλτε για Ρουβίκωνα: "Θύμισε τη Νύχτα των Κρυστάλλων στη ναζιστική Γερμανία - Και η ΚΝΕ έχει στρατιωτική δομή"

"Αν αυτό το έκαναν οι χρυσαυγίτες, η κοινωνία θα ήταν ξεσηκωμένη στο πόδι, θα γινόταν χαμός" είπε.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 05 Ιουλ 2025 | 10:34

Αυτό που όλοι ήξεραν…

Ποιος ήξερε; Όλοι το ήξεραν. Ακόμα κι εμείς, ακόμα κι αν δεν το ξέραμε με σιγουριά, υποψιαζόμασταν πώς έπαιρναν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι τις επιδοτήσεις.

02 Ιουλ 2025 | 06:57

Ο αδιόρθωτος Αλέξης Τσίπρας

Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο του δημοψηφίσματος περίμενα μια ισχυρή δόση αρλούμπας από τους πάντα πρόθυμους να μας τις προσφέρουν, αλλά ότι θα βρισκόταν κάποιος να παρομοιάσει την Ηγέτη Τσίπρα ως το "τζίνι που ξεγλιστρά για να επιστρέψει στο μέλλον" δεν το περίμενα ομολογώ.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 30 Ιουν 2025 | 09:43

Πορτοσάλτε για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: "Ο πρωθυπουργός πράγματι απέτυχε"

Για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ και το "αποτύχαμε" του Κυριάκου Μητσοτάκη, μίλησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε.

26 Ιουν 2025 | 07:41

Ποιος θυμάται τον Γιαχία Σινουάρ

Αν ο Σινουάρ έβλεπε τι προκάλεσε η φοβερή ιδέα του να εξαπολύσει μια φριχτή τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Ισραήλ, υποθέτω ότι θα το σκεφτόταν δυο φορές (ίσως και τρεις), πριν δώσει το πράσινο φως.

ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ 19 Ιουν 2025 | 23:24

Πλήθος υπουργών και κυβερνητικών βουλευτών στα γενέθλια της "Ομάδας Αλήθειας" [εικόνες]

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς και ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε

ΒΙΝΤΕΟ 17 Ιουν 2025 | 12:08

Μικρούτσικος και Χρανιώτης κατά Πορτοσάλτε: "Ανιστόρητη περίπτωση δημοσιογραφίας" - "Καραγκιοζιλίκια"

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και ξέσπασε μιλώντας για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.

14 Ιουν 2025 | 11:02

Η "ολιστική επανεμφάνιση" Τσίπρα και το νέο κόμμα

Αν πιστέψω τους συναδέλφους μου, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε "μια προωθημένη βολή, επικύρωσε τον σχεδιασμό του και έκανε μια ολιστική τοποθέτηση στην εκδήλωση του Ινστιτούτου του, που είναι ένα βήμα μπροστά για τον ίδιο" (βλ. Τα Νέα). Πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Και βολή και βήμα μπροστά και ολιστική τοποθέτηση;

ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ 13 Ιουν 2025 | 10:50

Νέα καρφιά Λαζόπουλου σε Πορτοσάλτε: Η πιο επιεικής φράση είναι εντεταλμένος και υποτακτικός

Τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος εναντίον του Άρη Πορτοσάλτε, με αφορμή τα σχόλια του δημοσιογράφου για τη σημαία της Παλαιστίνης

11 Ιουν 2025 | 08:26

Ζωή, Stefanos και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις

Πώς ακριβώς βρέθηκαν στο ίδιο μετερίζι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Νατσιός και ο Stefanos;

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 07 Ιουν 2025 | 10:47

Η εσχάτη προδοσία

Στο άκουσμα της ποινής που επέβαλε το Εφετείο, οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Ήταν μια μικρή δικαίωση. Επιτέλους κάποιοι θα πάνε φυλακή. Κάποιοι αναλαμβάνουν την ευθύνη.

04 Ιουν 2025 | 10:03

Η σημαία της Παλαιστίνης και η ΕΣΗΕΑ

Με την ίδια ιερή οργή αντέδρασε και ένας (πρώην) βουλευτής της Νίκης, όταν έκρινε ότι προσβάλλεται βάναυσα και προκλητικά η χριστιανική πίστη και τα σύμβολα.

ΣΚΑΙ 02 Ιουν 2025 | 12:48

Πορτοσάλτε: Δεν είπα "πατσαβούρα" τη σημαία της Παλαιστίνης - "Κοροϊδεύετε τη νοημοσύνη μας", σχολίασε η Σκορδά

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα λεγόμενα του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ για τη σημαία της Παλαιστίνης, την οποία αποκάλεσε "πατσαβούρα".

02 Ιουν 2025 | 07:58

Η μονή του Σινά, το ΥΠΕΞ και η Τουρκία

Ξέρουμε ότι γίνεται συστηματικά προσπάθεια να αφαιρεθεί η ιδιοκτησία της Μονής από τους ελληνορθόδοξους μοναχούς και να περάσει το μοναστήρι στο αιγυπτιακό δημόσιο ως αρχαιολογικός χώρος.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 30 Μαϊ 2025 | 16:34

Ο Πορτοσάλτε χαρακτήρισε "πατσαβούρα" τη σημαία της Παλαιστίνης - "Αποκρουστική περίπτωση" απαντά η ΕΣΗΕΑ

"Προσβάλει βάναυσα και προκλητικά με ευτελείς χαρακτηρισμούς την εθνική σημαία του χειμαζόμενου Παλαιστινιακού λαού" αναφέρει η ΕΣΗΕΑ για τον Πορτοσάλτε

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ 30 Μαϊ 2025 | 15:27

Μαρία Αναστασοπούλου: Χωρίς την παρουσιάστρια ο Άρης Πορτοσάλτε στο "Live You" – Το πένθος που την κράτησε εκτός εκπομπής

"Έτσι, η Μαρία έπρεπε σήμερα να είναι κάπου, για να συμπαρασταθεί σε δικούς της ανθρώπους και απουσιάζει εκτάκτως", εξήγησε ο Άρης Πορτοσάλτε

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ VIP 29 Μαϊ 2025 | 08:46

Η Ομάδα Αλήθειας γιορτάζει στο ΟΑΚΑ τα 13 χρόνια της με Αδωνι Γεωργιάδη, Παύλο Μαρινάκη και Αρη Πορτοσάλτε

Χαιρετισμό στην εκδήλωση της Ομάδας Αλήθειας θα απευθύνουν οι Άδωνις Γεωργιάδης, Άρης Πορτοσάλτε και Παύλος Μαρινάκης.

28 Μαϊ 2025 | 07:46

Το νέο κόμμα Τσίπρα

Είναι προφανώς η είδηση της σαιζόν. Να μην σας πω ότι θα πιάσει και λίγο από το Φθινόπωρο. Τόσο μεγάλη είδηση είναι. Γιατί όχι; Λίγο είναι να ετοιμάζει κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας;

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ 25 Μαϊ 2025 | 17:22

Μαρία Αναστασοπούλου: "Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Γιώργο Παπαδάκη"

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα έκανε ποτέ κάποια ψυχαγωγική εκπομπή απάντησε θετικά.

21 Μαϊ 2025 | 08:26

Το στίγμα της συγκάλυψης

Τη "συγκάλυψη" για την τραγωδία των Τεμπών, που μαζί με το "δεν έχω οξυγόνο"- που έκαναν σλόγκαν οι αφανείς, αλλά ικανοί και δραστήριοι διοργανωτές των διαδηλώσεων- και το "μπάζωμα", ήταν τα συνθήματα που κινητοποίησαν χιλιάδες ανθρώπους.

19 Μαϊ 2025 | 08:37

Η δεξίωση στην ισραηλινή πρεσβεία

Πώς εκδηλώνεις τη συμπαράστασή σου στους αθώους Παλαιστινίους που υποφέρουν από τον πόλεμο στη Γάζα; Υπάρχουν πολλοί τρόποι.

14 Μαϊ 2025 | 10:43

Αυτόματος κόφτης για τη Ζωή

Στο μεταξύ δε κανείς δεν έχει σχολιάσει γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλάει ακατάπαυστα και όταν αρχίσει δεν τελειώνει. Υπάρχει κάποια εξήγηση;

ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ 12 Μαϊ 2025 | 11:14

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι έκανε μεταμόσχευση μαλλιών: "Είχα μία αραίωση, είμαι ευχαριστημένος τώρα"

"Γενικά θεωρώ πως οι άνθρωποι πρέπει να προσπαθούν να βελτιώνονται εάν και εφόσον αυτό είναι εφικτό", ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

10 Μαϊ 2025 | 12:56

Το ηρωικό Πολυτεχνείο και η βία

Οι ερμηνείες για τα κρούσματα βίας στα πανεπιστήμια είναι πολλές. Από τη μία είναι το "ηρωικό παράδειγμα" του Πολυτεχνείου, που στη συνέχεια ευτελίστηκε και εκφυλίστηκε από τις αντισυστημικές (θα λέγαμε σήμερα) παρατάξεις των φοιτητών και το αναρχικό κίνημα.

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ 07 Μαϊ 2025 | 11:42

Ο ΣΚΑΪ έβαλε "κόφτη" στις εμφανίσεις του Πορτοσάλτε: "Ήταν απόφαση της διοίκησης, τα αντάρτικα δεν έχουν καμία σημασία"

Η διοίκηση του ΣΚΑΪ αποφάσισε να περιορίσει τις εμφανίσεις του Άρη Πορτοσάλτε στο πάνελ της πρωινής εκπομπής "Σήμερα".

07 Μαϊ 2025 | 08:08

Το τηλεφώνημα Ερντογάν - Τραμπ

Δεν ξέρω αν εξέπληξε κάποιους και πόσους, αλλά πουθενά δεν αναφέρεται ότι οι δυο ηγέτες συζήτησαν τα θέματα της ανατολικής Μεσογείου ή τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα ή με άλλους γείτονές της.

04 Μαϊ 2025 | 15:43

Με αυτό το πανεπιστήμιο δεν πάμε πουθενά

Πού ήταν η πανεπιστημιακή αστυνομία στη Νομική και στο ΑΠΘ; Μάλλον εκεί που βρίσκεται και το έφιππο τμήμα της που ονειρεύτηκε κάποια στιγμή ο κ. Μηταράκης.

30 Απρ 2025 | 08:27

Υπήρξε μια απογοήτευση

Η ανάκριση για την τραγωδία των Τεμπών έχει λοιπόν την κατάληξη που όφειλε να έχει.

23 Απρ 2025 | 07:41

Τι θέλουν οι ψηφοφόροι της Ζωής

Ίσως για να απαντήσουμε στο ερώτημα "τι θέλουν οι ψηφοφόροι της Ζωής", θα πρέπει να προηγηθεί η ερώτηση "ποιοι είναι οι ψηφοφόροι της Ζωής", ή καλύτερα ποιοι είναι αυτοί που δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις ότι θα ψηφίσουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, γιατί αυτό μένει να αποδειχθεί.

19 Απρ 2025 | 12:49

Malleus Maleficarum - Το κυνήγι των μαγισσών

Είναι ένα οδηγός, με λεπτομέρειες, για το πώς οι πιστοί Χριστιανοί μπορούν να αποκαλύψουν μόνοι τους, την παγκόσμια συνωμοσία των μαγισσών, να ξεσκεπάσουν τις απαίσιες μάγισσες και να τις εξουδετερώσουν.

ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ 17 Απρ 2025 | 13:00

Το ευχαριστώ της Ομάδας Αλήθειας στον Άρη Πορτοσάλτε: "Δεν είναι λαμόγια, είναι κανονικοί άνθρωποι, νεοδημοκράτες"

"Είναι κάποιοι Νεοδημοκράτες με πρόσωπο και ονοματεπώνυμο, κανονικοί άνθρωποι, κανονικότατοι, κανένα λαγούμι όπως αυτά που μας έμαθε ο ΣΥΡΙΖΑ", είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

16 Απρ 2025 | 07:32

Στα Ζαγόρια στις αρχές του '50

Πώς να ήταν τα χωριά στα Ζαγόρια στις αρχές της δεκαετίας του 50, λίγο μετά τη λήξη του εμφυλίου; Πώς να ήταν η ζωή εκεί στα χωριά; Πώς ζούσαν τότε οι άνθρωποι εκεί;

13 Απρ 2025 | 18:35

Η Ζωή πρωθυπουργός

Όταν μιλάει για κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό της, σπανίως, αναφέρεται κυρίως στο παρελθόν -γιατί προφανώς δεν έχει κάτι να πει για το μέλλον- και στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 09 Απρ 2025 | 18:38

Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει τον Πορτοσάλτε - Η δήλωση του δημοσιογράφου για την απεργία και την "Αλβανία του Χότζα" που ενόχλησε

Ο Άρης Πορτοσάλτε χαρακτήρισε κακή την δικαστική απόφαση που έκρινε νόμιμη την απεργία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας και μίλησε για "Αλβανία του Χότζα".

09 Απρ 2025 | 08:15

Η συνέντευξη στον Σρόιτερ

Γιατί έσπευσε ο πρωθυπουργός να δώσει εκείνη τη συνέντευξη στον Σρόιτερ, και να πιθανολογήσει ότι σε αντίθεση με τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις του στο παρελθόν, μπορεί και να υπήρχε παράνομο εύφλεκτο φορτίο, φορτωμένο στην εμπορική αμαξοστοιχία;

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 07 Απρ 2025 | 10:49

Πορτοσάλτε για Τέμπη: "Με μεγάλο κόστος η εκστρατεία ψεύδους - Ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ είπε ψέματα παρασυρμένος από τον κ. Λακαφώση"

"Δεν με ενδιαφέρει η κυβέρνηση, ούτε ο Μητσοτάκης, με ενδιαφέρει πως χειραγωγήθηκε το 75% της κοινωνίας", ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 04 Απρ 2025 | 08:28
02 Απρ 2025 | 07:13

Όλα προβλέψιμα εκτός από το κύμα για τα Τέμπη

Αυτό που δεν είχαμε προβλέψει, ήταν ο τεράστιος θυμός και η οργή που θα προκαλούσε και μάλιστα με καθυστέρηση 2 ετών, η υπόθεση των Τεμπών.

ΑΠΟ ΤΟ IN.GR 31 Μαρ 2025 | 10:14

Ο Πορτοσάλτε απαντά στο δημοσίευμα για τη σύζυγό του: "Αήθης επίθεση επειδή μίλησα για τη δολοφονία Λυγγερίδη"

"Αήθης επίθεση, είναι ντροπή". Οργισμένος ο Άρης Πορτοσάλτε για δημοσίευμα που αφορά στη σύζυγό του.

30 Μαρ 2025 | 16:53

Καλά και κακά νέα από τη Ζωή

Τι σημαίνει η δημοσκοπική άνοδος της Πλεύσης Ελευθερίας και της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 30 Μαρ 2025 | 14:48

Άγγελος Πυριόχος: Θα ήθελα ένα Big Brother με τον Άρη Πορτοσάλτε και άλλους 3-4 να σκοτώνονται κάθε μέρα για τα πολιτικά

Όπως δήλωσε ο Aγγελος Πυριόχος, βρίσκεται σε φάση απόσυρσης. Από το 2009 απέχει από την τηλεόραση και δεν πρόκειται να επιστρέψει.

ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ 29 Μαρ 2025 | 19:26

Απίστευτη επίθεση του In.gr στον Άρη Πορτοσάλτε

Ο ιστότοπος In.gr εξαπέλυσε επίθεση στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε και τη σύζυγό του

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ 28 Μαρ 2025 | 13:07

Η απάντηση Πορτοσάλτε στην Κωνσταντοπούλου: "Ήρθε φουντωμένη για να με συκοφαντήσει και να κάνει δολοφονία χαρακτήρα"

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε αναφέρει ότι ο Άρης Πορτοσάλτε δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά φερέφωνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 28 Μαρ 2025 | 11:15

Στο πλευρό του Πορτοσάλτε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την επίθεση της Κωνσταντοπούλου: "Γελοίο και ψευδές ότι γλείφει τη ΝΔ"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε τον Άρη Πορτοσάλτε, μετά την χθεσινή σκληρή επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 27 Μαρ 2025 | 13:30

Κωνσταντοπούλου κατά Πορτοσάλτε μέσα στον ΣΚΑΪ: "Δεν είναι δημοσιογράφος, είναι φερέφωνο σε εντεταλμένη υπηρεσία"

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 27 Μαρ 2025 | 11:35

Πορτοσάλτε: "Οταν αποχωρήσει ο Μητσοτάκης, Σαμαράς και Καραμανλής θα στηρίξουν Δένδια - Η ΝΔ δεν ειναι σταλινική στρούγκα"

Σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε, Σαμαράς και Καραμανλής θα στηρίξουν τον Νίκο Δένδια, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποσυρθεί από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

22 Μαρ 2025 | 11:22

Η γκρίνια για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Γιατί λέει ζήτησε και πήρε και την υπογραφή της Ζωής ο Νίκος Ανδρουλάκης, όταν κατέθεσε την πρόταση για σύσταση προανακριτικής για το μπάζωμα;

ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ 21 Μαρ 2025 | 10:04

Πορτοσάλτε: Η Κωνσταντοπούλου είναι ο Τσίπρας του 2025 - Πάλι απογοήτευση [βίντεο]

Ο Πορτοσάλτε σχολίασε την δημοσκοπική άνοδο της Πλεύσης Ελευθερίας και την συνέκρινε με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ πριν 10 χρόνια.

19 Μαρ 2025 | 08:08

Η Ζωή έχει ρεύμα

Η Ζωή είναι αντισυστημική. Ποιος άλλος θα μπορούσε να ειρωνευτεί το σύστημα με πιο εκκωφαντικό τρόπο απ΄ όσο η Ζωή, όταν πρότεινε τον μπαμπά της για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 14 Μαρ 2025 | 16:51

Πορτοσάλτε κατά Κωνσταντοπούλου: Έχει ενσωματώσει πλήρως ότι ο νόμος αποδίδεται στα πεζοδρόμια - Το κάνει πολιτικό εμπόριο

Για ακραίους του κοινοβουλίου που προσπαθούν "να κεφαλαιοποιήσουν την νεο-αγανάκτηση" μίλησε ο Άρης Πορτοσάλτε, φωτογραφίζοντας τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 12 Μαρ 2025 | 10:49

Ο Πορτοσάλτε θέλει παραμονή Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας: "Είναι μαχητής, βάζει πλάτη στα δύσκολα"

Ο Άρης Πορτοσάλτε προτιμά να μείνει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο υπουργείο Υγείας.

12 Μαρ 2025 | 07:44

Ο ανασχηματισμός και ο Κωστής Χατζηδάκης

Ο πρωθυπουργός ελπίζει σε ένα restart της κυβέρνησής του, μετά από την οδυνηρή εμπειρία των μεγάλων διαδηλώσεων διαμαρτυρίας για τους χειρισμούς στη διαλεύκανση της τραγωδίας των Τεμπών.

10 Μαρ 2025 | 17:03

Διαφώνησαν Αναστασοπούλου & Πορτοσάλτε - "Το λες και φεύγεις, περίμενε, κάτσε εδώ!"

Η διαφωνία της Μαρίας Αναστασοπούλου και του Άρη Πορτοσάλτε

08 Μαρ 2025 | 10:33

Ο θάνατος του Βασίλη Καλογήρου

Ο Βασίλης Καλογήρου πέθανε από έναν συνδυασμό ασιτίας, αφυδάτωσης και εξάντλησης, που οδήγησαν στην υποθερμία και στην καρδιακή ανακοπή. Τελεία, αυτό είναι το πόρισμα των ιατροδικαστών και αυτή είναι και η άποψη της αστυνομίας.

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ 07 Μαρ 2025 | 09:01

Πορτοσάλτε: "Ο κόσμος ετοιμάζεται για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο και εμείς ασχολούμαστε με το email μιας εφημερίδας"

"Γυρνάει ο κόσμος τούμπα και εμείς τώρα πάμε να ρίξουμε τον Μητσοτάκη γιατί το είπε εχθές καθαρά ο κραταιός Νικόλας" είπε ο κ. Πορτοσάλτε για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 06 Μαρ 2025 | 13:41

Πορτοσάλτε: Δεν έρχομαι εδώ ως εκπρόσωπος του Μητσοτάκη - Αν ήθελα να κάνω αυτή την δουλειά, θα πήγαινα να την κάνω

Ο Άρης Πορτοσάλτε ξεκαθάρισε πως αν ήθελε να είναι εκπρόσωπος του Μητσοτάκη, απλά θα πήγαινε να κάνει την συγκεκριμένη δουλειά.

«ΠΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;» 05 Μαρ 2025 | 14:26

Πορτοσάλτε για Τέμπη: "Ξεκίνησε ένας σταθμάρχης με έναν μηχανοδηγό να δολοφονήσουν 57 ανθρώπους;" [βίντεο]

Ο Άρης Πορτοσάλτε υποστήριξε ότι η αντίληψη περί συγκάλυψης στην υπόθεση των Τεμπών μπορεί να διαμορφωθεί εσφαλμένα

05 Μαρ 2025 | 08:15

Ο Τριαντόπουλος, το μπάζωμα και το Ειδικό Δικαστήριο

Είναι η συγκρότηση της προανακριτικής για το "μπάζωμα", η απάντηση στο αίτημα του κόσμου για απόδοση Δικαιοσύνης στην τραγική ιστορία των Τεμπών;

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 26 Φεβ 2025 | 09:22

Το ευχαριστώ του Κανάκη στον κόσμο: "Κοντεύουμε να αρρωστήσουμε από τη χυδαιότητα" - Νέο ξέσπασμα κατά Γεωργιάδη και Βορίδη

Το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα που είχε ο Αντώνης Κανάκης σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, συνεχίστηκε και χθες αλλά σε πιο ήπιους αλλά εξίσου αιχμηρούς τόνους.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 26 Φεβ 2025 | 08:09

Πόσοι θα πάνε στη διαδήλωση;

Δεν ξέρω πόσοι θα πάνε στη διαδήλωση, εικάζω ότι θα είναι δεκάδες χιλιάδες και όσο και αν έχει άνοδο στις δημοσκοπήσεις η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν τους βλέπω όλους για οπαδούς της Πλεύσης, αδίκως ανησυχεί και διαμαρτύρεται ο Άδωνις.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 25 Φεβ 2025 | 14:35

Πορτοσάλτε: Εξάρω τη στάση της Λατινοπούλου που δεν θα πάει στη συγκέντρωση των Τεμπών - Πιο σοβαρή από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο Άρης Πορτοσάλτε τόνισε πως "η κ. Λατινοπούλου θέλει να αρπάξει το κοινό του επιστολογράφου" και ότι "σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο σοβαρή".

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ 24 Φεβ 2025 | 10:42

Πορτοσάλτε για συγκεντρώσεις: "Θέλουν να κάψουν την Αθήνα, όπως το 2008 - Το σύνθημα είναι να πέσει ο Μητσοτάκης"

"Το σύνθημα είναι να πέσει ο Μητσοτάκης με κάθε τρόπο. Η προσπάθεια αναβίωσης της πλατείας έχει σκεπάσει το θέμα της τραγωδίας και του πένθους", είπε ο Αρης Πορτοσάλτε.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ 24 Φεβ 2025 | 08:56

Το ξέσπασμα του Νίκου Συρίγου για τον Αρη Πορτοσάλτε και η αμηχανία της Μαρίας Αναστασοπούλου [βίντεο]

Σε δύσκολη θέση η Μαρία Αναστασοπούλου όταν ο Νίκος Συρίγος αναφέρθηκε στον συμπαρουσιαστή της, Άρη Πορτοσάλτε.

ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΞΑΝΑ 22 Φεβ 2025 | 14:24

Μαρία Αναστασοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: "Προτιμώ να καθαρίζουμε τα πιάτα μας μπροστά στην κάμερα"

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε για τη συνεργασία της με τον Άρη Πορτοσάλτε

19 Φεβ 2025 | 07:25

Τι ξέρει ο Βανς για τα ελληνοτουρκικά

Τι σημαίνει αυτή η ανατροπή των μεταπολεμικών δεδομένων για τα ελληνοτουρκικά; Μπορούμε να ελπίζουμε και να ποντάρουμε ακόμα στη συμμαχία μας με τις ΗΠΑ;

17 Φεβ 2025 | 07:33

Γιατί δεν "τσιμπάει" το ΠΑΣΟΚ

Φοβάμαι ότι το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι άλλης τάξεως. Είναι θέμα brand name.