Follow us

Κάνει η ΕΥΠ "ιδιωτικές business"; Για ποιους;

Μήπως κάποιοι χρησιμοποίησαν την ΕΥΠ για προσωπικό όφελος; Μήπως η έρευνα και η επισύνδεση ήταν "ιδιωτικής χρήσης";

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΟΛΗς ΚΑΨΗς
Μανόλης Καψής

Με τον Ανδρουλάκη δεν ξέρω τι συμβαίνει και έχω ακόμα πολλές απορίες, αλλά συγκράτησα κάτι από τις ‘απόρρητες" εργασίες της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Συγκράτησα όσα φέρεται να δήλωσε την Πέμπτη στην επιτροπή, η αρμόδια Εισαγγελέας κ. Βλάχου. Που δίνουν άλλη διάσταση στην υπόθεση. Συγνώμη δηλαδή, αλλά παρακολούθηση πολιτικού αντιπάλου με εντολή Μητσοτάκη, που περνάει από την ιεραρχία της ΕΥΠ, κοτσάρουν από κάτω οι τμηματάρχες και 5-6 υπογραφές και ελέγχεται μετά η όλη υπόθεση από την Εισαγγελέα, δεν γίνεται. Απλά δεν γίνεται. Οπως υποστηρίζαμε και σε πρόσφατο κείμενο, αν ήθελε ο Μητσοτάκης να παρακολουθήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ- όσο αστείο και αν ακούγεται- θα είχε βρει άλλο τρόπο. Τον παραδοσιακό με τα ΚΑΦΑΟ βρε αδελφέ ή κάτι πιο μοντέρνο όπως έγινε το 2004 με τα κινητά της μισής κυβέρνησης Καραμανλή.

Πάντως τέτοιο σενάριο, με τις υπογραφές όλης της ιεραρχίας της ΕΥΠ απλά δεν παίζει. Για ποιο λόγο λοιπόν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ; Αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να το αποκαλύψει- αφού οι αρμόδιοι της ΕΥΠ επικαλούνται το απόρρητο- και οφείλει να σπεύσει να ενημερωθεί από τον νέο διοικητή της Υπηρεσίας και να μας ενημερώσει και εμάς. Τελεία. Και όσο καθυστερεί, τα ερωτήματα θα πληθαίνουν...Αναμένουμε.

Οι αποκαλύψεις για την "επισύνδεση” του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη έχουν- όπως είναι φυσικό- εξορίσει σε δεύτερη μοίρα την αποκάλυψη της παρακολούθησης του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη. Ενδεχομένως όμως η έρευνα αυτής της υπόθεσης να αποδειχθεί εξίσου αποκαλυπτική. Για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της υπηρεσίας.

Εξηγούμαι: Ο Θανάσης Κουκάκης, όπως προκύπτει από τις έρευνες, είχε τεθεί σε παρακολούθηση από το κακόβουλο λογισμικό predator και νωρίτερα και από την ΕΥΠ. Ενα το κρατούμενο. Ποιος ή ποιοί έκαναν την παρακολούθηση μέσω του predator δεν έχει γίνει γνωστό και μάλλον δεν θα γίνει. Η ΕΥΠ λέει ότι δεν διαθέτει το σύστημα. Η ΕΥΠ πάντως τον παρακολουθούσε. Αποδεδειγμένα.

Γιατί; Υπήρχαν λόγοι "εθνικής ασφαλείας” που επέβαλαν την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του δημοσιογράφου; Μάλλον απίθανο, αφού ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν ασχολείται με θέματα άμυνας ή ασφάλειας, ούτε καν με θέματα μετανάστευσης, που τα τελευταία χρόνια αποτελούν αντικείμενο των ερευνών της ΕΥΠ, αλλά με οικονομικά θέματα.

Για την ακρίβεια, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ του, ο Θανάσης Κουκάκης, ερευνούσε- μεταξύ άλλων- τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε μια μεγάλη Τράπεζα και έναν επιχειρηματικό όμιλο. Γιατί θα μπορούσε αυτή η υπόθεση να είναι θέμα ενδιαφέροντος της ΕΥΠ; Τι την ενδιέφερε την Υπηρεσία;

Ερώτημα: Μήπως κάποιοι χρησιμοποίησαν την ΕΥΠ για προσωπικό όφελος; Μήπως η έρευνα και η επισύνδεση ήταν "ιδιωτικής χρήσης”; Μήπως αυτοί οι κάποιοι, χρησιμοποίησαν τις επαφές τους στην μυστική υπηρεσία, για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα; Μήπως έκανε "ιδιωτική δουλειά” η ΕΥΠ, με τους υπαλλήλους που έκαναν τη βρώμικη δουλειά να αποκομίζουν φυσικά και τα ανάλογα οφέλη;

Αν όλα αυτά σας φαίνονται πολύ συνωμοσιολογικά, αντιγράφω από μια πρόσφατη ανάρτηση του ερευνητή- δημοσιογράφου Τάσσου Τέλογλου, που περιγράφει πώς αυτός και ένας γνωστός δημοσιογράφος του Reuters, είχαν τεθεί πριν από χρόνια υπό παρακολούθηση. Τότε "παραδόξως”, ο Τάσος Τέλλογλου και ο δημοσιογράφος του Reuters Στήβεν Γκρέυ, ερευνούσαν και αυτοί τις δραστηριότητες ενός "ολιγάρχη” και μιας Τράπεζας (σύμπτωση θα είναι…) και διαπίστωσαν ότι τους παρακολουθούν. Οπως γράφει ο Τάσος Τέλλογλου " συμφωνήσαμε με την ασφάλεια του Reuters να σκηνοθετήσουμε μια συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου ήρθαν και τους πιάσαμε. Ενας τουλάχιστον ήταν αστυνομικός σε δεύτερη απασχόληση. Μας είχε πει ότι το έκανε για 100 ευρώ και ότι έχει παιδιά να ζήσει”.

Αν είναι τόσο απλό για έναν ολιγάρχη να προσλάβει αστυνομικούς για να παρακολουθούν έναν δημοσιογράφο σαν δεύτερη δουλειά, μήπως είναι εξίσου απλό για τον ίδιο ολιγάρχη, να προσλάβει πράκτορες της ΕΥΠ για να κάνουν για λογαριασμό του "επισυνδέσεις”; Και αυτοί παιδιά έχουν να ζήσουν. Μήπως αυτός ο ολιγάρχης είναι σε θέση να αγοράσει και τo πανάκριβο predator, ώστε να έχει πλήρη εικόνα για τις έρευνες του δημοσιογράφου ή και λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή, που θα του δώσουν "πάτημα” για εκβιασμούς; Ερώτημα.

Σημειώστε ότι στην ίδια ανάρτηση ο Τάσος Τέλλογλου σημειώνει πώς στις επαφές του πριν από χρόνια με έναν Εισαγγελέα, βρέθηκε εκτεθειμένος, γιατί ο δικαστής χρησιμοποιούσε το δικό του, προσωπικό τηλέφωνο για να μιλάει μαζί του- παρά τις διαμαρτυρίες του δημοσιογράφου- αλλά το τηλέφωνο παρακολουθούνταν και έτσι ο δικαστής- επαφή του Τέλλογλου- βρέθηκε να περνάει πειθαρχικό, λόγω των διαρροών του προς τον τύπο.

Ετσι για την ιστορία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Το υπεραιωνόβιο εστιατόριο που συγκινεί με τη θαλασσινή του κουζίνα

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.

15 Νοε 2025 | 15:06

Το περιστέρι στο μπαλκόνι του Αλέξη Τσίπρα

Το βιβλίο ξεκινάει με την παραίτηση του κ. Τσίπρα από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την δραματική ήττα του στις εκλογές του 2023. Ο Αλέξης Τσίπρας ξυπνάει από έναν θόρυβο στο μπαλκόνι του λέει, και όταν βγαίνει έξω να δει τι συμβαίνει, ανακαλύπτει ότι ένα περιστέρι έχει εγκλωβιστεί εκεί και δεν μπορεί να φύγει.

12 Νοε 2025 | 08:23

Ο θυμωμένος Αντώνης Σαμαράς

Το υπό διαμόρφωση κόμμα Σαμαρά, θα κάνει αναμφίβολα ζημιά στη Νέα Δημοκρατία και θα περιορίσει τις πιθανότητες μιας νέας θητείας Μητσοτάκη.

10 Νοε 2025 | 07:53

Μήπως είμαστε απατεώνες;

Άλλοι κοροϊδεύουν τις υπηρεσίες, βάζουν ψεύτικα στοιχεία, μερικοί δεν έχουν κάνει καν φορολογική δήλωση στη ζωή τους.

05 Νοε 2025 | 12:52

Τα συμπεράσματα από το "δράμα" των ΕΛΤΑ

Ποια είναι τα συμπεράσματα από το πολιτικό μελόδραμα που παίχτηκε με τα ΕΛΤΑ;

ΟΣΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 03 Νοε 2025 | 18:17

Σπίρτζης στη δίκη για το Predator: Υπεύθυνος ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση για τις παρακολουθήσεις

Ανέφερε επίσης ότι εγκρίθηκαν εξαγωγικές άδειες του λογισμικού από το αρμόδιο υπουργείο, γεγονός που χαρακτήρισε "απαράδεκτο"

ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΠ 03 Νοε 2025 | 14:32

Δίκη για το predator: Στο βήμα πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ που παγιδεύτηκε με το λογισμικό - Ήταν σε διένεξη με την υπηρεσία της

Η μάρτυρας κατέθεσε στην δίκη των τεσσάρων εκπροσώπων των εταιριών που εμπλέκονται με το Predator που συνεχίζεται.

03 Νοε 2025 | 07:02

Η Χρυσή Ζωή

Αν κατάλαβα καλά από τα πρακτικά της Βουλής, τα δημοκρατικά εύσημα που διεκδικεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι οι αγώνες επί χούντας των γονέων της.

25 Οκτ 2025 | 08:50

Το μνημείο του άγνωστου ακτιβιστή

Αν υπάρχει μια απορία, είναι ποια ακριβώς ήταν η στόχευση του ΠΑΣΟΚ και γιατί συστρατεύθηκε ξανά, μαζί με τις δυνάμεις του αντισυστημισμού.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ 22 Οκτ 2025 | 16:20

Κατάθεση Ανδρουλάκη για Predator: "Θα πάμε την υπόθεση μέχρι τέλους - Να πληρώσουν όσοι έπαιξαν βρώμικο παιχνίδι"

Ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, η δίκη για την υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων με κατηγορουμένους γνωστούς επιχειρηματίες

22 Οκτ 2025 | 09:30

Η προκλητική δήλωση του προκλητικού Τούρκου ΥΠΕΞ

Οι δηλώσεις ή καλύτερα η συνέντευξη του Χακάν Φιντάν έγινε δεκτή από τα Μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, όπως συνήθως καταναλώνονται οι δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων.

ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ 15 Οκτ 2025 | 19:44

Σε εδώλιο οι τρεις Τούρκοι για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς κατά στελεχών της ΕΥΠ

Όλοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

15 Οκτ 2025 | 09:45

Η κατάληψη του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη

Ο μόνος που δεν θέλησε να μετάσχει στον αχταρμά των έξαλλων αντιδράσεων ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.

08 Οκτ 2025 | 08:51

Θέλει να αφουγκραστεί την κοινωνία;

Παρά τις ήττες και τα χρόνια στην αντιπολίτευση, παρά το rebranding που υποτίθεται του σχεδίασε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων που προσέλαβε, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται στο κοινό του ίδιος και απαράλλαχτος.

04 Οκτ 2025 | 09:16

Τι πήρε ακριβώς ο Ερντογάν;

Δεν έχω το ρεπορτάζ του Τούρκου συναδέλφου και δεν μπορώ να πάρω θέση, ούτως ή άλλως δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία για την αντιπολίτευση στην Αθήνα, ο δικός μας δυσκολεύεται ακόμα και να βγάλει φωτογραφία δίπλα-δίπλα με τον πλανητάρχη, σιγά μην τον δεχτεί στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 01 Οκτ 2025 | 06:49

Τα ήρεμα νερά και τα "νεύρα" Σαμαρά

Η Ελλάδα δεν υπέγραψε φιλία με την Τουρκία, αυτό φαίνεται άλλωστε επί του πεδίου, αλλά αποδέχθηκε όντως ένα μορατόριουμ στην αντιπαράθεση.

29 Σεπ 2025 | 06:28

Πότε θα πάει ο Μητσοτάκης στον Λευκό Οίκο

Λήξη συναγερμού; Όχι βέβαια. Τώρα θα αρχίσει η "μίρλα" για το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης δεν έχει πάρει ακόμα πρόσκληση για τον Λευκό Οίκο, θα αρχίσει η γκρίνια για τα F35 που ο Τραμπ θέλει φαίνεται πάση θυσία να δώσει στον Ερντογάν.

24 Σεπ 2025 | 07:52

Η "κατάληψη" στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Υποθέτω έχει να κάνει και με την αδυναμία της αντιπολίτευσης να δημιουργήσει ένα αντικυβερνητικό ρεύμα και κίνημα και να δώσει μορφή και περιερχόμενο στον αγώνα τους. Στον αγώνα τους να φύγει επιτέλους ο Μητσοτάκης.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 20 Σεπ 2025 | 13:26

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στο ΚΚΜ

Το ερώτημα παραμένει: Γιατί όλοι φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ και δεν έχουμε ούτε έναν να έκανε την αντίστροφη πορεία;

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 17 Σεπ 2025 | 08:03

Πλέον δεν είναι ούτε δημοκράτης ούτε απλά δεξιός

Η αλήθεια είναι ότι τώρα πλέον είναι απλά νεκρός. Ούτε δημοκράτης, ούτε απλά δεξιός. Μακαρίτης.

ΕΥΠ 16 Σεπ 2025 | 07:11

Αποκαλύψεις για τον Τούρκο με τα 12.500 κινητά που συνελήφθη στη Χίο - Οι σχέσεις με την τουρκική μαφία και κυκλώματα μεταναστών

Τα συνολικά 12.500 κινητά τηλέφωνα, δεν έφεραν νόμιμα παραστατικά αγοράς, ούτε άδεια από τις τελωνειακές αρχές για την εξαγωγή τους στην Τουρκία.

10 Σεπ 2025 | 07:52

Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης

O Γεωργιάδης ήταν προκλητικός. Προκλητικός που ακύρωσε την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Δράμας, προκλητικός και με τα όσα είπε μετά για τα επεισόδια στην είσοδο του νοσοκομείου πριν από την άφιξή του.

06 Σεπ 2025 | 09:44

Δημογραφικό: Να ξυπνήσουμε γιατί χανόμαστε (Τάσος Γιαννίτσης)

Διαβάζοντας την εισήγηση για το δημογραφικό πρόβλημα που έκανε ο Τάσος Γιαννίτσης στην επετειακή εκδήλωση για τα 51 χρόνια του ΠΑΣΟΚ (και μπράβο τους για την ιδέα), σε πιάνει η ψυχή σου.

03 Σεπ 2025 | 07:15

Στην Αξιώτισσα στη Νάξο

Όποτε βλέπω σε ταβέρνα ή εστιατόριο, πανό, αφίσες και λοιπά πολιτικά μηνύματα, τα οποία "μοστράρει" ο ιδιοκτήτης πιστεύοντας προφανώς ότι με τον τρόπο αυτό επηρεάζει πεινασμένες συνειδήσεις, απλώς αποχωρώ.

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 02 Σεπ 2025 | 21:34

Σάλος στη Βόρεια Μακεδονία: Οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τον πρωθυπουργό Χρίστιαν Μιτσκόσκι

Ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι είναι ο ηγέτης του κόμματος VMRO-DPMNE, το οποίο είναι το κύριο συντηρητικό κόμμα στη Βόρεια Μακεδονία

01 Σεπ 2025 | 07:21

Εκλογολογίες και κομματικοί σχεδιασμοί

Ακόμα και η αναμενόμενη εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με τις γνωστές παροχές του Σεπτεμβρίου εντάσσεται πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε μια εκλογική στρατηγική.

27 Αυγ 2025 | 07:28

Διαβάζοντας Τσίπρα μαζί με το croissant

Πώς να το κάνουμε, σου δίνει ένα prestige μια συνέντευξη στην Monde. (Επίτηδες βάζω συνέχεια ξένες λέξεις στο κείμενο, αν τυχόν το διαβάσει ο ίδιος, να ταλαιπωρηθεί να τις ψάχνει στο λεξικό. Μια αθώα εκδίκηση, θα μου τη συγχωρέσετε.)

23 Αυγ 2025 | 12:02

Η αφιέρωση της Μαρίας Φαραντούρη στη Λίνα Μενδώνη

Διάφοροι κοινωνικοί αγωνιστές του πληκτρολογίου, εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το γεγονός ότι η τραγουδίστρια – σύμβολο της αντίστασης – συμβιβάστηκε με την εξουσία.

20 Αυγ 2025 | 07:50

Τα χαρτιά της Ελλάδας και ο Τραμπ

Τι θα συνέβαινε αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ καλούνταν να μεσολαβήσει στη διένεξη ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία;

18 Αυγ 2025 | 07:50

Τα γαλλικά για τη Βούλτεψη

Υποθέτω μπορείς, σαν τη Βούλτεψη, να αποφανθείς ότι για τις πυρκαγιές και την ευαλωτότητά μας, δεν φταίει άλλος, αλλά φταίει το ότι δεν έχουμε αρκετούς εθελοντές. Πώς δεν το είχαμε σκεφτεί τόσα χρόνια βρε αδελφέ;

13 Αυγ 2025 | 09:01

Εγκώμιον της ξαπλώστρας

Και μπορεί στις καλοκαιρινές διακοπές και στις συνθήκες καύσωνα, οι πρωινοί περίπατοι να προσαρμόζονται στις συνθήκες της κλιματικής αλλαγής, αλλά στην επιλογή της παραλίας, η θεωρία μου ισχύει στο ακέραιο.

30 Ιουλ 2025 | 07:27

Αυτά είναι τα χαμένα πρακτικά της σύσκεψης

Τα απομαγνητοφωνημένα αυτά πρακτικά, από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της 6ης Ιουλίου, την επομένη δηλαδή του δημοψηφίσματος, βρέθηκαν σε ένα συρτάρι στην προεδρία της Δημοκρατίας.

23 Ιουλ 2025 | 07:54

Ψηφιακή κάρτα εργασίας στο ΕΜΠ; Όχι φυσικά

Οι συνδικαλιστές διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, δεν θέλουν να δηλώνουν ψηφιακά την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης από την εργασία τους, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι.

16 Ιουλ 2025 | 07:25

Το χαμένο ηχητικό και το rebranding του Προκόπη Παυλόπουλου

Αλλά φυσικά, ποιος είχε ψευδαισθήσεις για την αντιληπτική ικανότητα του Πάνου Καμμένου για να εκπλαγεί με τη στάση του; Κάποια στιγμή δεν άντεξε και ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε από τους πρακτικογράφους να αποχωρήσουν.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 05 Ιουλ 2025 | 10:34

Αυτό που όλοι ήξεραν…

Ποιος ήξερε; Όλοι το ήξεραν. Ακόμα κι εμείς, ακόμα κι αν δεν το ξέραμε με σιγουριά, υποψιαζόμασταν πώς έπαιρναν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι τις επιδοτήσεις.

ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 03 Ιουλ 2025 | 16:06

Κόντρα Γεωργιάδη - Ανδρουλάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ: "Υποδύεστε τις αθώες περιστερές" - "Είστε ο Jimmy Jump της πολιτικής"

"Άναψαν τα αίματα" στη Βουλή ανάμεσα στο Νίκος Ανδρουλάκη και τον Αδωνι Γεωργιάδη

02 Ιουλ 2025 | 06:57

Ο αδιόρθωτος Αλέξης Τσίπρας

Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο του δημοψηφίσματος περίμενα μια ισχυρή δόση αρλούμπας από τους πάντα πρόθυμους να μας τις προσφέρουν, αλλά ότι θα βρισκόταν κάποιος να παρομοιάσει την Ηγέτη Τσίπρα ως το "τζίνι που ξεγλιστρά για να επιστρέψει στο μέλλον" δεν το περίμενα ομολογώ.

26 Ιουν 2025 | 07:41

Ποιος θυμάται τον Γιαχία Σινουάρ

Αν ο Σινουάρ έβλεπε τι προκάλεσε η φοβερή ιδέα του να εξαπολύσει μια φριχτή τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Ισραήλ, υποθέτω ότι θα το σκεφτόταν δυο φορές (ίσως και τρεις), πριν δώσει το πράσινο φως.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛ.ΑΣ. 24 Ιουν 2025 | 11:28

Κατασκοπεία στη Σούδα: Ο 26χρονος Αζέρος δεν μιλάει, δεν δίνει πληροφορίες και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες

"Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είχε καταφέρει να αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο αρχείο φωτογραφιών από το συγκεκριμένο σημείο, ουσιαστικά μέσα σε 2 μέρες", είπε.

5.000 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ… ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ 24 Ιουν 2025 | 07:40

Κατασκοπεία στη Σούδα: Η ΕΥΠ ψάχνει ποιος κρύβεται πίσω από τον 26χρονο Αζέρο - Πλήρωνε μόνο με μετρητά

Σε κάρτα μνήμης, κινητό, usb και laptop βρέθηκαν περισσότερες από 5.000 φωτογραφίες από τις κινήσεις πλοίων στη Σούδα.

23 ΚΑΙ 43 ΕΤΩΝ 23 Ιουν 2025 | 12:45

Εκδόθηκαν στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που πυροβόλησαν κατά στελεχών της ΕΥΠ - Είχαν συλληφθεί στη Βουλγαρία

Είχαν συλληφθεί λίγες μέρες μετά το επεισόδιο στη βουλγαρική πόλη Σβίλενγκραντ, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, όπου είχαν διαφύγει.

ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΑΣΗ 22 Ιουν 2025 | 16:07

Μέτρα ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή - Σε επιφυλακή για πιθανούς στόχους - Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να δοθούν νέες κατευθυντήριες γραμμές για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό.

14 Ιουν 2025 | 11:02

Η "ολιστική επανεμφάνιση" Τσίπρα και το νέο κόμμα

Αν πιστέψω τους συναδέλφους μου, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε "μια προωθημένη βολή, επικύρωσε τον σχεδιασμό του και έκανε μια ολιστική τοποθέτηση στην εκδήλωση του Ινστιτούτου του, που είναι ένα βήμα μπροστά για τον ίδιο" (βλ. Τα Νέα). Πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Και βολή και βήμα μπροστά και ολιστική τοποθέτηση;

11 Ιουν 2025 | 08:26

Ζωή, Stefanos και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις

Πώς ακριβώς βρέθηκαν στο ίδιο μετερίζι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Νατσιός και ο Stefanos;

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ 07 Ιουν 2025 | 10:47

Η εσχάτη προδοσία

Στο άκουσμα της ποινής που επέβαλε το Εφετείο, οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Ήταν μια μικρή δικαίωση. Επιτέλους κάποιοι θα πάνε φυλακή. Κάποιοι αναλαμβάνουν την ευθύνη.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 05 Ιουν 2025 | 14:56

Βρέθηκε το όπλο που χρησιμοποίησαν οι Τούρκοι κατά των πρακτόρων της ΕΥΠ

Το όπλο εντοπίστηκε κοντά στο σημείο, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι Τούρκοι μαφιόζοι, στη Γερακαρού Θεσσαλονίκης.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Ιουν 2025 | 04:49

Πώς το ελληνικό FBI συνέλαβε τους δύο Τούρκους "Ντάλτονς" στη Βουλγαρία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαδικασία αιτήματος έκδοσης των δύο Τούρκων "Ντάλτονς" που συνελήφθησαν στη Βουλγαρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 04 Ιουν 2025 | 16:31

Αυτοί είναι οι δύο Τούρκοι που συνελήφθησαν στη Βουλγαρία για τους πυροβολισμούς στους πράκτορες της ΕΥΠ

Μετά τη σύλληψή τους αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες έκδοσής τους στη χώρα μας

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 04 Ιουν 2025 | 16:18

Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος ο 49χρονος Τούρκος που πυροβόλησε εναντίον πρακτόρων της ΕΥΠ

Απολογούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι ενήργησε υπό το βάρος φόβου και πανικού, θεωρώντας ότι απειλείται από ανθρώπους που συνδέονται με τις μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας του.

04 Ιουν 2025 | 10:03

Η σημαία της Παλαιστίνης και η ΕΣΗΕΑ

Με την ίδια ιερή οργή αντέδρασε και ένας (πρώην) βουλευτής της Νίκης, όταν έκρινε ότι προσβάλλεται βάναυσα και προκλητικά η χριστιανική πίστη και τα σύμβολα.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 04 Ιουν 2025 | 09:13

Πώς ο εμφύλιος των Τούρκων μαφιόζων "Ντάλτονς" οδήγησε στη σύλληψή τους - Οι δύο είχαν πάρει... άσυλο

Η εσωτερική διαμάχη οδήγησε στη σύλληψη των τριών Τούρκων που εμπλέκονται στο περιστατικό πυροβολισμών εναντίον του στελέχους της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 03 Ιουν 2025 | 22:46

Πώς συνελήφθησαν οι δύο Τούρκοι που πυροβόλησαν τους πράκτορες της ΕΥΠ: Η ανακοίνωση των βουλγαρικών Αρχών

Οι βουλγαρικές Αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη των κατηγορούμενων Τούρκων για το επεισόδιο έξω από πρατήριο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 03 Ιουν 2025 | 14:12

Συνελήφθησαν στη Βουλγαρία και άλλοι δύο Τούρκοι μαφιόζοι που πυροβόλησαν πράκτορες της ΕΥΠ

Οι δύο Τούρκοι μαφιόζοι συνελήφθησαν στα σύνορα Βουλγαρίας με την Τουρκία, έπειτα από πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο 49ΧΡΟΝΟΣ 03 Ιουν 2025 | 09:11

Οι Τούρκοι μαφιόζοι "Ντάλτονς" τσακώθηκαν μεταξύ τους μετά τους πυροβολισμούς κατά των πρακτόρων της ΕΥΠ

Όταν οι τρεις "Ντάλτονς" εγκατέλειψαν το τζιπ στα Λαγκαδίκια έξω από τη Θεσσαλονίκη, απευθύνθηκαν σε κάποιο άτομο, το οποίο τους μετέφερε στην Κομοτηνή.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ 02 Ιουν 2025 | 08:17

"Είδα τον έναν δράστη να έρχεται προς το μέρος μου με πιστόλι" - Η κατάθεση του πράκτορα της ΕΥΠ για τους Τούρκους μαφιόζους

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο συνεργών του 49χρονου Τούρκου μαφιόζου που άνοιξε πυρ σε βάρος των στελεχών της ΕΥΠ, έχει διαβιβάσει στις αρχές της Βουλγαρίας η ΕΛ.ΑΣ.

02 Ιουν 2025 | 07:58

Η μονή του Σινά, το ΥΠΕΞ και η Τουρκία

Ξέρουμε ότι γίνεται συστηματικά προσπάθεια να αφαιρεθεί η ιδιοκτησία της Μονής από τους ελληνορθόδοξους μοναχούς και να περάσει το μοναστήρι στο αιγυπτιακό δημόσιο ως αρχαιολογικός χώρος.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΟΙ 01 Ιουν 2025 | 22:28

ΕΥΠ: "Ζητώ συγγνώμη για την πράξη μου" – Τι είπε ο Τούρκος μαφιόζος για τους πυροβολισμούς - Τι ερευνούν οι αρχές

Ο 49χρονος Τούρκος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον στελέχους της ΕΥΠ, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ 01 Ιουν 2025 | 11:56

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 49χρονος Τούρκος - Με ρεύμα, θέρμανση και προμήθειες το κρησφύγετο [βίντεο]

Πλήρως εργονομικό με ρεύμα, θέρμανση, τρία κρεβάτια και όλα τα απαραίτητα τρόφιμα το οίκημα όπου συνελήφθη ο 49χρονος - Φαίνεται πως οργάνωνε μια διαμονή πολλών ημερών

ΕΛΑΣ 01 Ιουν 2025 | 08:34

ΕΥΠ: Άλλες δύο φορές είχε συλληφθεί ο Τούρκος που πυροβόλησε τους πράκτορες - Πρόλαβαν να διαφύγουν οι άλλοι "Ντάλτονς"

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι συνεργοί του 49χρονου μαφιόζου πρόλαβαν να φύγουν από τη χώρα και βρίσκονται στη Βουλγαρία - Συνεργάσιμος ο 49χρονος, υπέδειξε πού πέταξε το όπλο, το κινητό και πού άφησε το τζιπ

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ 31 Μαϊ 2025 | 21:06

"Πυροβόλησα γιατί φοβήθηκα μη με σκοτώσουν από αντίπαλη ομάδα - Συγγνώμη, δεν ήξερα ότι ήταν αστυνομικοί", είπε ο Τούρκος μαφιόζος

"Εκεί που με βρήκατε ήμουν το τελευταίο 24ωρο και θα προσπαθούσα να περάσω στη Βουλγαρία", είπε ο Τούρκος μαφιόζος για τη σύλληψή του

ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΒΙ 31 Μαϊ 2025 | 18:52

Αυτό είναι το κρησφύγετο του Τούρκου μαφιόζου που πυροβόλησε τα στελέχη της ΕΥΠ [εικόνες - βίντεο]

Ο επικίνδυνος κακοποιός έχει ταυτοποιηθεί ως μέλος της διαβόητης τουρκικής εγκληματικής οργάνωσης "Daltons" και συνελήφθη σε καλύβι στο χωριό Κάτω Βυρσίνη Ροδόπης

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ 31 Μαϊ 2025 | 16:55

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον Τούρκο που πυροβόλησε εναντίον πρακτόρων της ΕΥΠ - Ψάχνουν τους δύο συνεργούς

Ο 49χρονος Τούρκος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στον ορεινό όγκο της Ροδόπης για τους πυροβολισμούς εναντίον στελεχών της ΕΥΠ

ΠΩΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ 31 Μαϊ 2025 | 11:42

ΕΥΠ: Σε ορεινό χωριό της Ροδόπης συνελήφθη ο Τούρκος μαφιόζος - Προσπαθούσε να διαφύγει στη Βουλγαρία - Βρέθηκε και το τζιπ

Ο 49χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από κοινή επιχείρηση της ΔΑΟΕ με την ΕΚΑΜ, στο ορεινό χωριό της Ροδόπης Κάτω Βυρσίνη, όπου είχε βρει καταφύγιο σε ένα παράπηγμα.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 31 Μαϊ 2025 | 08:30

Συνελήφθη ο Τούρκος μαφιόζος που πυροβόλησε τους πράκτορες της ΕΥΠ - Ήταν ο οδηγός του τζιπ

Ο άνδρας συνελήφθη σε ορεινό χωριό της Ροδόπης, τα ξημερώματα του Σαββάτου - Πρόκειται για τον οδηγό του τζιπ στο οποίο επέβαιναν τα μέλη της συμμορίας των "Ντάλτονς", που κρυβόταν σε σπίτι του χωριού

ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ 30 Μαϊ 2025 | 20:37

Θεσσαλονίκη: Μετά τους πυροβολισμούς, οι Τούρκοι μαφιόζοι καταδίωξαν τους πράκτορες της ΕΥΠ - Γιατί δεν έκαναν χρήση των όπλων

Στην κατάθεσή τους οι πράκτορες της ΕΥΠ περιέγραψαν το περιστατικό με τους πυροβολισμούς από τους Τούρκους "Ντάλτονς" - Τα λάθη και οι αστοχίες - Μπλόκο στα σύνορα για τον εντοπισμό των δραστών

30 Μαϊ 2025 | 07:41

"Γκιουλενιστές" ή μετανάστες: Τα κόλπα της τουρκικής μαφίας για να παίρνουν άσυλο στην Ελλάδα

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τους τρεις ένοπλους δράστες από το περιστατικό στη Θέρμη και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ 29 Μαϊ 2025 | 07:53

Το φιάσκο της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη: Πώς οι Τούρκοι μαφιόζοι "Ντάλτονς" κατάλαβαν ότι τους παρακολουθούν οι πράκτορες

Οι Τούρκοι μαφιόζοι φέρεται να εμπλέκονταν σε τουλάχιστον δύο συμβόλαια θανάτων αντιπάλων στην Αττική.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ 28 Μαϊ 2025 | 20:48

Θεσσαλονίκη: Οι πράκτορες της ΕΥΠ κάλεσαν το... 100 μετά τους πυροβολισμούς - Οι αστοχίες και η άγνοια του ελληνικού FBI

Προβληματισμός στην ΕΛΑΣ για την επιχείρηση από την ΕΥΠ καθώς δεν είχε ειδοποιηθεί το ελληνικό FBI που ασχολείται με τη δράση της τουρκικής μαφίας -

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 28 Μαϊ 2025 | 14:35

Από τη σκληρή συμμορία "Ντάλτονς" οι Τούρκοι μαφιόζοι που πυροβόλησαν τους πράκτορες της ΕΥΠ - Αυτό είναι το αυτοκίνητό τους

Έξι συλλήψεις Τούρκων σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή για τους πυροβολισμούς εναντίον των πρακτόρων της ΕΥΠ

ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ 28 Μαϊ 2025 | 11:07

Εξι προσαγωγές Τούρκων μετά την επίθεση στους πράκτορες της ΕΥΠ - Πώς έγινε το επεισόδιο με τους μαφιόζους στη Θεσσαλονίκη

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς Τούρκων μαφιόζων κατά στελεχών της ΕΥΠ σημειώθηκε στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

28 Μαϊ 2025 | 08:56

Αδίστακτοι Τούρκοι μαφιόζοι πυροβόλησαν πράκτορες της ΕΥΠ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά στελεχών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών σημειώθηκε στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης με τις Αρχές να ερευνούν εμπλοκή της τουρκικής μαφίας.

28 Μαϊ 2025 | 07:46

Το νέο κόμμα Τσίπρα

Είναι προφανώς η είδηση της σαιζόν. Να μην σας πω ότι θα πιάσει και λίγο από το Φθινόπωρο. Τόσο μεγάλη είδηση είναι. Γιατί όχι; Λίγο είναι να ετοιμάζει κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας;

21 Μαϊ 2025 | 08:26

Το στίγμα της συγκάλυψης

Τη "συγκάλυψη" για την τραγωδία των Τεμπών, που μαζί με το "δεν έχω οξυγόνο"- που έκαναν σλόγκαν οι αφανείς, αλλά ικανοί και δραστήριοι διοργανωτές των διαδηλώσεων- και το "μπάζωμα", ήταν τα συνθήματα που κινητοποίησαν χιλιάδες ανθρώπους.

«ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΡΙΟΣ» 20 Μαϊ 2025 | 15:05

Συνελήφθη ο Χρήστος Μαυρίκης για την απόπειρα δωροδοκίας του Αρεοπαγίτη - Γιατί τον αποκαλούσαν "εθνικό κοριό"

Ο "εθνικός κοριός" Χρήστος Μαυρίκης είχε απασχολήσει στο παρελθόν την επικαιρότητα...

19 Μαϊ 2025 | 08:37

Η δεξίωση στην ισραηλινή πρεσβεία

Πώς εκδηλώνεις τη συμπαράστασή σου στους αθώους Παλαιστινίους που υποφέρουν από τον πόλεμο στη Γάζα; Υπάρχουν πολλοί τρόποι.

14 Μαϊ 2025 | 10:43

Αυτόματος κόφτης για τη Ζωή

Στο μεταξύ δε κανείς δεν έχει σχολιάσει γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλάει ακατάπαυστα και όταν αρχίσει δεν τελειώνει. Υπάρχει κάποια εξήγηση;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 13 Μαϊ 2025 | 11:04

Αιχμές ΠΑΣΟΚ: Η πρώην εισαγγελέας της ΕΥΠ προάγεται στον Αρειο Πάγο - Προφανής κατάπτωση των θεσμών

"Η κατάπτωση των θεσμών είναι πρωτοφανής με τη σφραγίδα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

10 Μαϊ 2025 | 12:56

Το ηρωικό Πολυτεχνείο και η βία

Οι ερμηνείες για τα κρούσματα βίας στα πανεπιστήμια είναι πολλές. Από τη μία είναι το "ηρωικό παράδειγμα" του Πολυτεχνείου, που στη συνέχεια ευτελίστηκε και εκφυλίστηκε από τις αντισυστημικές (θα λέγαμε σήμερα) παρατάξεις των φοιτητών και το αναρχικό κίνημα.

07 Μαϊ 2025 | 08:08

Το τηλεφώνημα Ερντογάν - Τραμπ

Δεν ξέρω αν εξέπληξε κάποιους και πόσους, αλλά πουθενά δεν αναφέρεται ότι οι δυο ηγέτες συζήτησαν τα θέματα της ανατολικής Μεσογείου ή τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα ή με άλλους γείτονές της.

04 Μαϊ 2025 | 15:43

Με αυτό το πανεπιστήμιο δεν πάμε πουθενά

Πού ήταν η πανεπιστημιακή αστυνομία στη Νομική και στο ΑΠΘ; Μάλλον εκεί που βρίσκεται και το έφιππο τμήμα της που ονειρεύτηκε κάποια στιγμή ο κ. Μηταράκης.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ 02 Μαϊ 2025 | 07:08

"Πάρε και εξοπλισμό να φαίνεται ότι πας για ορειβασία" - Ποιος είναι ο καθοδηγητής του κατασκόπου στην Αλεξανδρούπολη

"Καθοδηγητής" του 59χρονου κατασκόπου, ήταν παλιός γνώριμος των αρχών και είχε απασχολήσει σε χώρες τις ανατολικής Ευρώπης, για ναρκωτικά, όπλα και δολοφονίες, ως μέλος διαφορετικών εγκληματικών ομάδων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 01 Μαϊ 2025 | 17:37

Αλεξανδρούπολη: Σε κόκκινο συναγερμό ΕΥΠ και ΕΛΑΣ για το θρίλερ κατασκοπείας με τη σύλληψη του 59χρονου "μπογιατζή"

Ο Έλληνας ομογενής από τη Γεωργία κατηγορείται ότι κατέγραφε με φωτογραφίες και βίντεο στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Αλεξανδρούπολης

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 01 Μαϊ 2025 | 09:01

Αλεξανδρούπολη: "Σήμερα είχαμε παραλαβή" - Ο κατάσκοπος-μπογιατζής έδινε πληροφορίες στον "στρατολογητή" για τουλάχιστον 6 μήνες

Ο 59χρονος φαίνεται να έχει στρατολογηθεί από έναν επίσης ομογενή από τη Γεωργία, μέλος εγκληματικών οργανώσεων, ο οποίος λειτουργούσε για λογαριασμό της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας GRU

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 30 Απρ 2025 | 18:05

"Θα το κάνω για τη μαμά Ρωσία": Πώς δρούσε ο κατάσκοπος στην Αλεξανδρούπολη - Έστελνε φωτογραφίες στον "στρατολογητή" του

Ομογενής από τη Γεωργία δρούσε για λογαριασμό της ρωσικής GRU - "Κρυβόταν" στην Αλεξανδρούπολη ως ελαιοχρωματιστής με σύζυγο - Μέσω κρυπτογραφημένης εφαρμογής έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον "στρατολογητή" του

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 30 Απρ 2025 | 17:33

Αλεξανδρούπολη: Η ΕΥΠ συνέλαβε 59χρονο για κατασκοπεία - Πληροφορίες για σχέδιο δολιοφθοράς σε στρατόπεδο και ρωσική εμπλοκή

Ο συλληφθείς φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε στρατιωτικό υλικό δρώντας για λογαριασμό άλλου ατόμου

30 Απρ 2025 | 08:27

Υπήρξε μια απογοήτευση

Η ανάκριση για την τραγωδία των Τεμπών έχει λοιπόν την κατάληξη που όφειλε να έχει.

23 Απρ 2025 | 07:41

Τι θέλουν οι ψηφοφόροι της Ζωής

Ίσως για να απαντήσουμε στο ερώτημα "τι θέλουν οι ψηφοφόροι της Ζωής", θα πρέπει να προηγηθεί η ερώτηση "ποιοι είναι οι ψηφοφόροι της Ζωής", ή καλύτερα ποιοι είναι αυτοί που δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις ότι θα ψηφίσουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, γιατί αυτό μένει να αποδειχθεί.

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 22 Απρ 2025 | 13:44

H ΕΥΠ θα προσλάβει 30 χάκερ- πράκτορες: Ποιες άλλες ειδικότητες ζητούνται

Συνολικά, η ΕΥΠ αναμένεται να προσλάβει τμηματικά 309 άτομα.

19 Απρ 2025 | 12:49

Malleus Maleficarum - Το κυνήγι των μαγισσών

Είναι ένα οδηγός, με λεπτομέρειες, για το πώς οι πιστοί Χριστιανοί μπορούν να αποκαλύψουν μόνοι τους, την παγκόσμια συνωμοσία των μαγισσών, να ξεσκεπάσουν τις απαίσιες μάγισσες και να τις εξουδετερώσουν.

16 Απρ 2025 | 07:32

Στα Ζαγόρια στις αρχές του '50

Πώς να ήταν τα χωριά στα Ζαγόρια στις αρχές της δεκαετίας του 50, λίγο μετά τη λήξη του εμφυλίου; Πώς να ήταν η ζωή εκεί στα χωριά; Πώς ζούσαν τότε οι άνθρωποι εκεί;

13 Απρ 2025 | 18:35

Η Ζωή πρωθυπουργός

Όταν μιλάει για κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό της, σπανίως, αναφέρεται κυρίως στο παρελθόν -γιατί προφανώς δεν έχει κάτι να πει για το μέλλον- και στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα.

09 Απρ 2025 | 08:15

Η συνέντευξη στον Σρόιτερ

Γιατί έσπευσε ο πρωθυπουργός να δώσει εκείνη τη συνέντευξη στον Σρόιτερ, και να πιθανολογήσει ότι σε αντίθεση με τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις του στο παρελθόν, μπορεί και να υπήρχε παράνομο εύφλεκτο φορτίο, φορτωμένο στην εμπορική αμαξοστοιχία;

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ 06 Απρ 2025 | 19:08

Η επέλαση του τουρκικού real estate σε Έβρο και Αιγαίο στο στόχαστρο της ΕΥΠ: Αγοράζονται δεκάδες ακίνητα ετησίως

Ετησίως δεκάδες ακίνητα αγοράζονται από Τούρκους υπηκόους κυρίως σε Έβρο και νησιά του Βορείου Αιγαίου προκαλώντας ακόμα και την έρευνα της ΕΥΠ.

ΣΤΟ ΦΕΚ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 02 Απρ 2025 | 07:37

Η ΕΥΠ ψάχνει χάκερ και... πράκτορες: Θα προσλάβει 309 άτομα - Αναλυτικά οι ειδικότητες

Οι θέσεις αφορούν χειριστές κυβερνοχώρου, νομικούς, οικονομολόγους, προγραμματιστές, τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων, διαχειριστές ανθρωπίνου δυναμικού.

02 Απρ 2025 | 07:13

Όλα προβλέψιμα εκτός από το κύμα για τα Τέμπη

Αυτό που δεν είχαμε προβλέψει, ήταν ο τεράστιος θυμός και η οργή που θα προκαλούσε και μάλιστα με καθυστέρηση 2 ετών, η υπόθεση των Τεμπών.

30 Μαρ 2025 | 16:53

Καλά και κακά νέα από τη Ζωή

Τι σημαίνει η δημοσκοπική άνοδος της Πλεύσης Ελευθερίας και της Ζωής Κωνσταντοπούλου

22 Μαρ 2025 | 11:22

Η γκρίνια για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Γιατί λέει ζήτησε και πήρε και την υπογραφή της Ζωής ο Νίκος Ανδρουλάκης, όταν κατέθεσε την πρόταση για σύσταση προανακριτικής για το μπάζωμα;

19 Μαρ 2025 | 08:08

Η Ζωή έχει ρεύμα

Η Ζωή είναι αντισυστημική. Ποιος άλλος θα μπορούσε να ειρωνευτεί το σύστημα με πιο εκκωφαντικό τρόπο απ΄ όσο η Ζωή, όταν πρότεινε τον μπαμπά της για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;