ΠοσειδωναΣ ΓιαννοπουλοΣ
ΠοσειδωναΣ ΓιαννοπουλοΣ

Ο Λάκης και ο Συνονόματος του…

Ο Λάκης ο συνονόματός του και το bullying.

SHARE THIS
0
SHARES

Ο Λάκης. Ο Λάκης σε πρόσφατη συνέντευξη του δηλώνει ότι έχει υποστεί bullying.

Προφανώς πρόκειται για συνονόματο του Λάκη που δικαιολογούσε το «λαϊκό μίσος» απ’ όπου κι αν προέρχονταν και έκανε επί χρόνια ατελείωτο, άγριο, τηλεοπτικό bullying σε όποιον δεν ήταν αρεστός στον ίδιο και τον πολιτικό-κομματικό χώρο που υποστήριζε. Bullying σε όποιον τα πρώτα χρόνια της κρίσης τολμούσε να ψελλίσει μισή κουβέντα λογικής περί «αναγκαίων θυσιών και μεταρρυθμίσεων προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα». Του Λάκη που εμμέσως είχε δείξει κατανόηση ακόμα και γι’ αυτούς που δεν έκαναν απλά bullying, αλλά λίντσαραν πετώντας γιαούρτια και καρέκλες στην σκηνή, τον Γιώργο Νταλάρα!

Ο Λάκης θεωρεί ότι υπάρχουν «ηλεκτρονικές συμμορίες» και μια «χούντα των social media».

Τώρα προέκυψαν. Είναι «New Entry». Αν υπάρχουν, δεν υπήρχαν από το 2010 και μετά, όταν ειδικά τρία συγκεκριμένα κόμματα -φαντάζεστε ποια…- ξεκίνησαν μέσω internet την εξόντωση όποιων επιθυμούσαν, συνήθως διαδίδοντας fake news και «hoax» και εκείνος ο άλλος, ο «συνονόματος Λάκης» από το τηλεοπτικό του τσαντίρι/απορριμματοφόρο μεγέθυνε και αναδείκνυε αμέσως όποια ανοησία πρόβαλαν ακραίοι και φανατικοί -αλλά «καλοί αντιμνημονιακοί» βρε- στo διαδίκτυο και τα social media εναντίον αμέτρητων -«κακών μνημονιακών» ντε- προσώπων.

Ο Λάκης που δεν βρίσκεται στην δύσκολη θέση να αναγκαστεί να κάνει ΚΑΙ ΤΩΡΑ την πολυσυζητημένη και αμφιλεγόμενη σάτιρα του, τώρα που κυβερνούν αυτοί για τους οποίους τα έδωσε ΟΛΑ προκειμένου να κυβερνήσουν, λέει ότι δεν κάνει πια τηλεόραση επειδή έχει υποστεί διωγμό από ένα τηλεοπτικό κανάλι και κάποια σκοτεινά Γερμανικά κέντρα που ήθελαν την σιωπή του. Τονίζει δε ότι του είπαν να μην χτυπάει τον Σόϊμπλε, του οποίου την πνευματική ικανότητα είχε συνδέσει τόσο χαριτωμένα και καθόλου ρατσιστικά με την αναπηρία και το «καροτσάκι» του.

Ο Λάκης τέλος, παλεύει να σταθεί όρθιος.

Αν εννοεί οικονομικά -με την αληθινή ευχή να μην εννοεί κάτι σοβαρότερο- είναι ο ίδιος Λάκης που δεν διέψευσε ποτέ -αντιθέτως αν θυμάμαι καλά το παραδέχτηκε- ότι διαθέτει κάποια εκατομμύρια στο εξωτερικό; Ή πρόκειται και πάλι για τον «άλλον», τον συνονόματο Λάκη;

Συνειδητή κοροϊδία; Ή, έλλειψη συνείδησης;

Επειδή ανήκω στους ανθρώπους που τον θαύμαζαν, σε αυτούς που γράφαμε «Μήτσους» στο βίντεο για να τους βλέπουμε ξανά μέχρι το επόμενο επεισόδιο, σε αυτούς που στέκονταν με χαρά στην ουρά και πλήρωναν εισιτήριο για να δουν κάθε του παράσταση, σε αυτούς που έπαθαν μεγάλο σοκ με την μετάλλαξη του στα χρεοκοπημένα, μνημονιακά χρόνια, θέλω να πιστεύω ότι ισχύει το δεύτερο κι ας φοβάμαι ότι συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες το πρώτο…

* O Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός 

 

-------

Στην ιστοσελίδα μας φιλοξενούνται όλες οι απόψεις που σέβονται τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον πολιτισμό και την αισθητική. Οι γνώμες των αρθρογράφων είναι ενυπόγραφες και προσωπικές και δεν ταυτίζονται απαραίτητα με την άποψη του TheToc.gr.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook