
Μπορεί οι "Άγριες Μέλισσες" να ρίχνουν αυλαία την επόμενη Πέμπτη (07/07), την Τετάρτη (29/06) το βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στους τηλεθεατές "Καλό Καλοκαίρι" με ένα εκτενές αφιέρωμα στη σειρά που καθήλωσε το κοινό τα τελευταία τρία χρόνια.
Στο τελευταίο επεισόδιο του "The 2Night Show" της σεζόν λοιπόν, καλεσμένος μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο σκηνοθέτης των "Άγριων Μελισσών", Λευτέρης Χαρίτος.
Εκεί, αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια της σειράς, όπως για τα πόσα κάστινγκ χρειάστηκε να κάνει στους ηθοποιούς, κάνοντας γνωστό παράλληλα, πως υπήρχαν ηθοποιοί που είπαν δημοσίως πως αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στις "Άγριες Μέλισσες", ενώ η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.
"Μπήκε μέσα και μιλάγαμε 40 λεπτά περί ανέμων και υδάτων. Του έδωσα ένα κείμενο και του είπα ότι έτσι όπως μιλήσαμε να μιλήσει και σαν Ζάχος. Ήταν συγκλονιστικός", είπε για το κάστινγκ του Νίκου Κουρή.
"Κάνει κάστινγκ με πολύ ωραίο τρόπο, έχει ταλέντο στο να σε κάνει να αισθάνεσαι συνδημιουργός ασχέτως αν θα σε πάρει στη δουλειά. Έχει φοβερό ταλέντο να τον αγαπούν οι άνθρωποι" είπε ο Νίκος Κουρής.
"Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αρνήθηκαν να παίξουν στις 'Μέλισσες' και είπαν ότι αρνήθηκαν. Υπήρχαν άνθρωποι στην πρώτη σεζόν, επώνυμοι που είπαν όχι στην πρώτη σεζόν γιατί είχαν πολλή δουλειά. Ο Τάσος Νούσιας ήταν χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου είπε όχι, γιατί φοβήθηκε καθημερινή σειρά εποχής και πολύ έντιμα βγήκε και είπε ότι το μετάνιωσε".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr