Αλιμόνου-Βαρδινογιάννης: η νέα απόφαση- Ορίστηκε το ποσό της διατροφής

Το τελευταίο επεισόδιο που ξέσπασε ανάμεσά τους εκτυλίχθηκε στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου ο επιχειρηματίας κινήθηκε

alimonou-bardinogiannis-i-nea-apofasi--oristike-to-poso-tis-diatrofis
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα όλες τις προστριβές τους και μοιάζει οι συναντήσεις τους στα δικαστήρια να έχουν ακόμα μέλλον. Το τελευταίο επεισόδιο που ξέσπασε ανάμεσά τους εκτυλίχθηκε στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων  στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου ο επιχειρηματίας κινήθηκε  κατά της ηθοποιού. Τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούσαν αποκλειστικά τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρσι το καλοκαίρι, που πέτυχε να μειωθεί προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ. Με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο Παύλος Βαρδινογιάννης, που βρίσκεται στην Αμερική, ζητούσε το ποσό των 18.000 ευρώ να μειωθεί ξανά, αυτή τη φορά κατά 11.000 ευρώ, δηλαδή να φτάσει στο τελικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, το δικαστήριο απέρριψε  το αίτημα για μείωση του ποσού της μηνιαίας διατροφής στο ποσό των 7.000 ευρώ, κι έτσι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να καταβάλλει στην Τζίνα Αλιμόνου 18.000 ευρώ μηνιαίως μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, όπου και θα συζητηθεί ξανά στο Εφετείο η υπόθεση.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης στις αρχές του επόμενου μήνα θα έρθει στην Ελλάδα για να πάρει τα τέσσερα παιδιά του για δύο εβδομάδες διακοπών. Τον Αύγουστο θα έχει άλλες 15 ημέρες μαζί τους, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη συνύπαρξη με τα παιδιά του.

Δεν είναι γνωστό αν κάποιες από αυτές τις μέρες των διακοπών θα βρεθεί μαζί τους και η Τζίνα Αλιμόνου.

Παρά τα όσα έχουν λάβει χώρα στη δικαστική τους διένεξη, αμφότεροι παραμένουν πολύ κοντά στα παιδιά τους, με τον Παύλο Βαρδινογιάννη να ταξιδεύει σχεδόν κάθε μήνα στην Αθήνα για να περάσει λίγες ώρες μαζί τους, κάτι που το θεωρεί απόλυτα απαραίτητο για να διατηρεί επαφή με τη μεγάλη του κόρη Αντριάννα και τα τρίδυμα, αφού πλέον δεν κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτοί που τον ξέρουν λένε ότι πρόκειται για έναν πολύ στοργικό και τρυφερό πατέρα που βρίσκει πάντα χρόνο προκειμένου να ασχοληθεί με τα παιδιά του.

Φωτογραφία: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook