Ένα ελληνικό γλέντι στήθηκε σε πολυτελές θέρετρο της Μεσσηνίας, με το οποίο η Αμαλία Κωστοπούλου και ο Τζέικ Μέντγουελ γιόρτασαν τον επικείμενο γάμο τους. Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού υποδέχτηκε τους καλεσμένους της, επιλέγοντας μία λευκή σατέν δημιουργία και ο γαμπρός για την ξεχωριστή βραδιά επέλεξε ένα λευκό παντελόνι που συνδύασε με ένα σκούρο μπλε πουκάμισο και μπλε εσπαντρίγιες.

Τα τραπέζια ήταν στρωμένα με μπλε καρό τραπεζομάντηλα και οι καρέκλες ήταν λευκές. Στη διακόσμηση τονίστηκε το ελληνικό στοιχείο και το μενού βασίστηκε σε αγνές ελληνικές πρώτες ύλες.


'Ηταν μία βραδιά κεφιού, κατά τη διάρκεια της οποίας οι καλεσμένοι έσυραν το χορό ενώ δεν έλειψε και το σπάσιμο πιάτων. Σε ένα στιγμιότυπο, ο Γιάννης Λάτσιος που ήταν ένας από τους καλεσμένους, φαίνεται να σπάει πιάτα μπροστά από το ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο γαμπρός χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο, με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον παππού της Αμαλίας, Βασίλη Μπαλατσινό να του χτυπούν παλαμάκια.




Η Τζένη Μπαλατσινού για την ξεχωριστή περίσταση, επέλεξε μία κίτρινη δημιουργία και ξεχώρισε με την ομορφιά της και την κομψότητα της. Δίπλα της είχε και τη μητέρα της, Σόνια.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr