Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποχωρίστηκε για λίγες ημέρες την καλοκαιρινή βάση του στη Μύκονο και ταξίδεψε στην πανέμορφη Σχοινούσα. Πριν λίγες ημέρες, ο πρώην εκδότης απόλαυσε ένα ποτό σε γνωστό στέκι του νησιού στο λιμάνι και μοιράστηκε μία φωτογραφία από την ειδυλλιακή βραδιά που απόλαυσε.

Αν και ο Πέτρος Κωστόπουλος τα τελευταία 24ωρα απολαμβάνει τις ομορφιές της Σχοινούσας, τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στο αγαπημένο του νησί που δεν είναι άλλο από τη Μύκονο.
Η Μύκονος είναι το νησί στο οποίο ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει κάθε καλοκαίρι και αγαπάει να επισκέπτεται τα αγαπημένα του στέκια αλλά και να ανακαλύπτει νέα.
Ο πρώην εκδότης μαζί με τον γιο του Μάξιμο που επέστρεψε στην Ελλάδα σε ένα διάλειμμα από τις σπουδές του στις ΗΠΑ, πραγματοποίησαν μία εξόρμηση μαζί σε εστιατόριο της Μυκόνου.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στο 19χρονο γιο του και σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής του: "Από το 1 στα 19 καλοκαίρια μαζί. Τίποτα καλύτερο;". Ο Μάξιμος Κωστόπουλος φορούσε ένα κομψό μαύρο σύνολο που συνδύασε με ένα jockey καπέλο και γκρι σνίκερς. Casual ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος.
Στη συνέχεια, ο πρώην εκδότης μοιράστηκε μία φωτογραφία από το δείπνο που είχαν και τα πιάτα με βάση τα θαλασσινά που έφτασαν στο τραπέζι τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr