Αντζελίνα Τζολί: «Ήρθα πιο κοντά με τις γυναίκες μετά τη μαστεκτομή»

Όταν ανακοίνωσε την απόφασή της να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή σχολιάστηκε από όλο τον κόσμο- Λίγους μήνες μετά εξηγεί γιατί το έκανε, πώς νιώθει και τι της πρόσφερε.

antzelina-tzoli-irtha-pio-konta-me-tis-gunaikes-meta-ti-mastektomi
|
SHARE THIS
0
SHARES

Λίγους μήνες μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε, η η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για την περιπέτειά της και την απόφασή της.

«Είμαι υπέροχα! Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα αυτή την απόφαση. Ημουν πολύ τυχερή που είχα καταπληκτικούς γιατρούς και πολύ, πολύ τυχερή που ανάρρωσα εύκολα και γρήγορα ώστε να προχωρήσω την ταινία μου Unbroken» ομολόγησε η Χολιγουντιανή ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Εκεί που έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα ήταν σχετικά με το πώς η επέμβαση της διπλής μαστεκτομής την έφερε κοντά με γυναίκες που πήραν ανάλογη απόφαση: «Νιώθω πάρα πολύ κοντά στις άλλες γυναίκες, και κυρίως στις γυναίκες που βίωσαν την ίδια κατάσταση. Οταν βγαίνω έξω, συνήθως πλέον πιάνω κουβέντα με άλλες γυναίκες για θέματα υγείας, για καρκίνο, για τέτοια ζητήματα. Και στους άντρες μιλάω για την υγεία των γυναικών τους και των κορών τους». 

Όσο για τους λόγους που την έκαναν να κοινοποιήσει το τι ακριβώς της συνέβαινε είπε: «Ο λόγος που κοινοποίησα την περιπέτειά μου ήταν για να προσπαθήσω να επικοινωνήσω και να συνδεθώ με άλλες γυναίκες και οικογένειες που πέρασαν το ίδιο πράγμα. Συγκινήθηκα πάρα πολύ από την υποστήριξη και την καλοσύνη που μου έδειξε ο κόσμος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook