Από τη βασίλισσα στη Μέγκαν: Ο Χάρι βρήκε νέο αφεντικό - πόσο θα αντέξει

Η νέα ζωή του Χάρι μόλις ξεκίνησε, έχοντας πια κοντά του μόνο τους φίλους της συζύγου του, την μητέρα της και φυσικά τον αξιολάτρευτο γιο τους.

apo-ti-basilissa-sti-megkan-o-xari-brike-neo-afentiko---poso-tha-anteksei
SHARE THIS
0
SHARES

Πίσω στους πρώτους μήνες του 2016, ενώ ο τυφώνας Μέγκαν δεν είχε εμφανιστεί στη ζωή του και δεν είχε «χτυπήσει» ακόμα το παλάτι, ο μικρότερος γιος του Κάρολου και της Νταϊάνα είχε πει κάτι καθόλου κολακευτικό για τη βασίλισσα που συμπλήρωνε τότε τα 90 της. 

REUTERS
REUTERS

Όλοι γνώριζαν την πάλη του πρίγκιπα με τους κανόνες του παλατιού και ο ίδιος ήταν αποφασισμένος να κάνει την επανάστασή του. Και την έκανε - στο μέτρο του δυνατού - μέσα από την άστατη ζωή του. Και ενώ ο Γουίλιαμ αποκαταστάθηκε από νωρίς και ήταν το καλό παιδί της οικογένειας, ο Χάρι δεν μπορούσε να συμβιβαστεί.  Έκανε σχέσεις, γλέντησε, έκανε κραιπάλες και ήταν το «κακό» παιδί της οικογένειας. 

Μάλιστα, ήταν και αρκετά ειλικρινής, αφού σε συνέντευξή του με αφορμή τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας είχε εξομολογηθεί ότι την έβλεπε ως αφεντικό και όχι ως γιαγιά του. 

Σίγουρα, αυτό δεν άρεσε καθόλου στη γιαγιά του και σε όλη αυτή την εικόνα της τελειότητας που η βασιλική οικογένεια ήθελε να βγάζει προς τα έξω.

Είχε πει συγκεκριμένα μιλώντας στο ντοκιμαντέρ:

«Εξακολουθώ να την βλέπω περισσότερο ως τη Βασίλισσα παρά ως τη γιαγιά μου. Οπως ο καθένας έχει αυτό τον τεράστιο σεβασμό για το αφεντικό του. Εγώ την βλέπω πάντα ως το αφεντικό μου. Και ελάχιστες φορές ως γιαγιά». 

REUTERS
REUTERS

Αργότερα την ίδια χρονιά, ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν, το 2017 αρραβωνιάστηκαν, το 2018 παντρεύτηκαν και το 2019 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Και το 2020 βρίσκει τον Χάρι σε άλλη ήπειρο, μακριά από το παλάτι όπου μεγάλωσε, μακριά από τις βασιλικές υποχρεώσεις που ήταν η δουλειά του, μακριά από τους συγγενείς του, μακριά από τη βασίλισσα αλλά με νέο «αφεντικό»: Τη σύζυγό του η οποία δίνει τις διαταγές και εκείνος ακολουθεί όπως σχολιάζουν πολλά βρετανικά ΜΜΕ. 

REUTERS
REUTERS

Αφού, λοιπόν, η Μέγκαν δεν άντεξε ούτε δύο χρόνια στη νέα ζωή που επέλεξε όταν ακολούθησε τον Χάρι στο παλάτι, έπρεπε εκείνος να κάνει την υποχώρηση και να φύγει από το σπίτι. 

REUTERS
REUTERS

Μετά από μια καλοστημένη επιχείρηση που είχαν βάλει σε εφαρμογή εδώ και αρκετούς μήνες, ο Χάρι τα βρόντηξε όλα κάτω, απαρνήθηκε τίτλους και αξιώματα και έφυγε για να ακολουθήσει τη σύζυγό του και να ζήσουν μια πιο ήρεμη ζωή με τον γιο τους. 

REUTERS
REUTERS

Η νέα ζωή του Χάρι μόλις ξεκίνησε μαζί με τη Μέγκαν, έχοντας πια κοντά του μόνο τους φίλους της συζύγου του, την μητέρα της και φυσικά τον αξιολάτρευτο γιο τους. 

ΕΡΑ
ΕΡΑ

Ένα σενάριο που φαντάζει ιδανικό για τον Χάρι που πάντα φαινόταν να ασφυκτιά μέσα στο παλάτι, ας μην ξεχνάμε όμως ότι εξακολουθούμε να μιλάμε για έναν άνθρωπο ατίθασο που δεν «υποτάσσεται»  εύκολα σε αφεντικά, όπως απέδειξε. 

 

Κεντρική φωτο: Reuters 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook