Απολογείται ο Άκης Πετρετζίκης: Σε καμία περίπτωση δεν απαξιώ τα 800 ευρώ

Η δήλωσή του ότι πληρωνόταν με 800 ευρώ τον μήνα όταν εργαζόταν στο πρωινό του Mega είχε κάνει αίσθηση.

apologeitai-o-akis-petretzikis-se-kamia-periptwsi-den-apaksiw-ta-800-eurw
SHARE THIS
0
SHARES

Πριν από ένα μήνα περίπου, ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε για την περίοδο που είχε κερδίσει το MasterChef και μαγείρευε στο Πρωινό mou, ενώ παράλληλα εργαζόταν και σε μαγαζιά παίρνοντας ως μισθό 800 ευρώ.

Σε νέα συνέντευξή του στο «Plan Be» του Ελεύθερου Τύπου, μίλησε για το Bake off, αλλά και την πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με τα 800 ευρώ με τα οποία ζούσε τότε. 

Έχεις περάσει κι εσύ αυτήν την αγωνία και το άγχος που περνούν τώρα οι διαγωνιζόμενοι του Bake off Greece. Η προηγούμενή σου εμπειρία επηρεάζει τον τρόπο που τους αντιμετωπίζεις ή την κριτική που τους κάνεις;

Κατανοώ το άγχος τους, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την κριτική μου. Στόχος μου, όπως έχω πει ξανά, είναι να τους βοηθήσω να το μετριάσουν και να μην το αφήσουν να επηρεάσει την απόδοσή τους.

Έχεις, επίσης, μιλήσει πρόσφατα για τα 800 ευρώ που έπαιρνες τότε στο Πρωινό mou, για το πιεστικό πρόγραμμα που είχες, ώστε να μπορέσεις να βρεις τα χρήματα για να «τρέξεις» τα projects που σχεδίαζες… Πέραν των δυσκολιών, τι νοσταλγείς από την εποχή που έκανες τα πρώτα σου τηλεοπτικά –και όχι μόνο– βήματα;

Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν απαξιώ τα 800 ευρώ. Ήταν μια ξεχωριστή περίοδος στη ζωή μου την οποία έζησα, πήρα τα θετικά της, έμαθα από τις δυσκολίες της και προχώρησα μπροστά. Το πάθος και η αγάπη μου για αυτό που κάνω παρέμειναν ίδια, ενώ προσωπικά εξελίχθηκα τόσο στη δουλειά μου, όσο και στον τρόπο σκέψης μου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) on

Ολόκληρη η δήλωση του Άκη στην Ελένη Μενεγάκη:

«Όταν ήμουν στο Πρωινό mou έπαιρνα 800 ευρώ τον μήνα και οι συνεργάτες που είχα για τα site και όλα τα υπόλοιπα μού στοίχιζαν 3.000. Έπρεπε να βρω λεφτά. Ξυπνούσα στις 05:30, πήγαινα στο Πρωινό, μετά έφευγα κατευθείαν για τη δουλειά και το βράδυ γυρνούσα σπίτι. Ουσιαστικά, τους συνεργάτες μου δεν τους έβλεπα, γιατί στην αρχή δούλευαν από το σπίτι, δεν είχα μαγαζί. Συνεννοούμασταν με μηνύματα, μου άφηναν χαρτάκια…».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook