Αρναούτη: "Έλεγα στον Παντελή μην τρέχεις αλλά αύξανε ταχύτητα"

Σε συνέντευξή της η Μίνα Αρναούτη, η οποία βρισκόταν στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, μίλησε για το βράδυ του δυστυχήματος, όταν έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής.

arnaouti-elega-ston-panteli-min-trexeis-alla-auksane-taxutita
SHARE THIS
0
SHARES

H Μίνα Αρναούτη, η οποία βρισκόταν στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ για το βράδυ του δυστυχήματος, όταν έχασε τη ζωή του ο γνωστός τραγουδιστής. Η ίδια τραυματίστηκε πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να μείνει σε καταστολή αλλά και να χρειαστεί πολύμηνη θεραπεία. Ακόμα δεν έχει πλήρως αποθεραπευτεί αν και υποβλήθηκε σε 13 χειρουργεία.

Μέτα το τροχαίο είχε συντριπτικά κατάγματα, σπασμένα κόκαλα σε θώρακα και άκρα, ενώ κομμάτια από τα οστά της είχαν διαλυθεί πλήρως. Η Μίνα Αρναούτη και η φίλη της Φρόσω συναντήθηκαν με τον Παντελίδη με τον τραγουδιστή να προτείνει να πάνε σε φιλικό σπίτι για να παίξουν χαρτιά.

"Πίστευα ότι θα είναι ένα σπίτι που θα μαζευόμασταν και όχι χώρος διαμορφωμένος ειδικά για αυτόν το σκοπό.  Χρειαζόσουν τουλάχιστον 5000 ευρώ για να μπεις στο παιχνίδι κι έτσι εμείς απλώς περιμέναμε πότε ο Παντελής θα τελειώσει για να φύγουμε," ανέφερε η κ. Αρναούτη.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στη στιγμή του δυστυχήματος και λέει πως δεν πρόλαβε να σκεφτεί κάτι. Αν και του έλεγε να μην τρέχει, ο τραγουδιστής αύξησε ταχύτητα. "Όταν συνειδητοποίησα ότι αυξάνει ταχύτητα, μετακινήθηκα από το κέντρο των πίσω καθισμάτων, που καθόμουν, στα δεξιά πίσω από το συνοδηγό και έβαλα ζώνη. Καταλάβαινα ότι πάμε για τον τοίχο, έχω υπάρξει ξανά θύμα τροχαίου στο παρελθόν και στιγμές πριν την σύγκρουση προσπάθησα να σκεφτώ σε ποια πλευρά του αυτοκινήτου να πάω για να χτυπήσω λιγότερο. Θυμάμαι ότι γύρναγε το αμάξι, άκουγα εκκωφαντικούς θορύβους από τις λαμαρίνες και τα χαλίκια που έμπαιναν στο αυτοκίνητο."

Η Μίνα Αρναούτη δεν θυμάται τι συνέβη μετά το τροχαίο. Είπε πως η Φρόσω της αποκάλυψε ότι καλούσε σε βοήθεια και φώναζε το όνομα του τραγουδιστή. "Το τζίπ διαπέρασαν 5 λαμαρίνες. Η μία σκότωσε τον Παντελή κι άλλη μου τρύπησε τον ώμο και τον πνεύμονα. Δεν πρόσεξα αν φορούσε ζώνη. Σιγά-σιγά μου έρχονται κάποιες εικόνες από εκείνες τις στιγμές, θυμάμαι ότι είδα τον Παντελή πεσμένο αλλά δεν μπορώ να περιγράψω σε ποια θέση ήταν." 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook