Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Λευτέρη Σουλτάτου

Ο γάμος του με την Ελένη Γρηγοράκη ήταν παραδοσιακός, ανοιχτός και έγινε τον Σεπτέμβριο του 2014.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας, το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας, το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτην». Η γαμήλια αναγγελία του ερωτευμένου ζευγαριού δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Εστία.
 

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Λευτέρη Σουλτάτου
 

Η εκπομπή "Ευτυχείτε", σε ρεπορτάζ της πρόβαλλε ότι ο γάμος τους θα γίνει στα μέσα Ιουλίου, θα είναι παραδοσιακός και θα τηρεί κατά γράμμα πολλά κρητικά έθιμα. Η τελετή μάλιστα θα πραγματοποιηθεί σε ιερό ναό της πόλης των Χανίων και όχι στο Ηράκλειο, απ΄όπου είναι η καταγωγή του Λευτέρη Σουλτάτου. 

Ο γοητευτικός σεφ με τη σύντροφό του, την αγαπημένη ηθοποιό, ξεκινούν μαζί τη νέα ζωή τους, αφήνοντας πίσω τους τους πρώτους τους γάμους και έχοντας αποκτήσει ο καθένας από ένα υπέροχο παιδί, με ανθρώπους που αγάπησαν πολύ.


Η πρώτη σύζυγος του Λευτέρη Σουλτάτου 

Ο γνωστός σεφ και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Κρήτης, όταν παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014, πραγματοποίησε έναν ανοιχτό γάμο με την τότε σύντροφό του  Ελένη Γρηγοράκη, που ήταν κοσμικό γεγονός για το νησί.

Δείτε τη δημοσίευση του Creta live για τον γάμο του:

 

Το δημοσίευμα ανέφερε:

"Την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Γρηγοράκη  παντρεύτηκε ο  Πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων – Ζαχαροπλαστών Ν. Ηρακλείου Λευτέρης Σουλτάτος την περασμένη Παρασκευή παρουσία συγγενών και καλών φίλων.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου! Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι με το ζευγάρι και τους καλεσμένους να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι νιόπαντροι πήραν ευχές για το νέο τους ξεκίνημα από το Δ.Σ του Σωματείου, να τους εύχεται να έχουν μια υπέροχη κοινή ζωή γεμάτη χαμόγελα και χαρές".      

 


Φωτο: NDP