


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
Ο οδηγός ενός οχήματος που βρισκόταν παράλληλα με τη μηχανή του, άλλαξε ξαφνικά πορεία και τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο Ρέθυμνο.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, επί της οδού Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη.
To παιδί βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα του
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος οδηγός της BMW βγήκε θετικός σε αλκοτέστ με 0,59, την ώρα που το όριο είναι 0,25 - Η κατάσταση των τραυματιών
Το διεθνές αποτύπωμα και την εξωστρέφεια της ΕΡΤ υπογράμμισε η παρουσία της δημόσιας τηλεόρασης στη Νάπολη της Ιταλίας.
Μετά τη σύγκρουση ακολούθησε πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο οδηγός του δίκυκλου.
Η φονική σύγκρουση σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα, στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών–Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ξημερώματα της Παρασκευής (17/10), όταν ο οδηγός μιας νταλίκας κινούμενος στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος Αντώνης Τάτσης, που υπηρετούσε στην Πολεμική Αεροπορία, συγκρούστηκε με φορτηγό λίγο πριν από την Αμερικανική Πρεσβεία, το πρωί της Πέμπτης 16/10
Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το TheTOC, φαίνεται η στιγμή που το ΙΧ πέφτει πάνω στην τζαμαρία των ΕΛΤΑ - Υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγούσε ο 24χρονος
Ο Κώστας Καρβέλης υπήρξε πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για πολλές δεκαετίες - Πώς έχασε τη ζωή του ο 77χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στην Ευρυτανία - Τα συλλυπητήρια του κόμματος
Όπως ανέφερε ο υπουργός, οι επικαιροποιημένες προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναθεωρούν προς τα πάνω τον ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.
Ενα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (16/10), στη Βασιλίσσης Σοφίας, με θύμα έναν 45χρονο.
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, περίπου στις 04:10, στη λεωφόρο Κηφισίας.
Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, με τον αναβάτη του δικύκλου να τραυματίζεται ελαφρά.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αττική Οδό λίγο μετά τις 6 το πρωί μετά τον κόμβο Παιανίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην περιοχή Πανόραμα Παλαιόχωρας, όταν ο 46χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής και σκοτώθηκε ακαριαία.
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Πανόραμα στην Παλαιόχωρα στον Δήμο Καντάνου Σελίνου, ένας 48χρονος μοτοσικλετιστής.
Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος ενός 14χρονου αγοριού στο χωριό Βώλακας στην Δράμα, που σκοτώθηκε σε ένα τραγικό τροχαίο.
Ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού περιέγραψε τον γιο του ως ένα ζωηρό, αλλά προκομμένο παιδί
Σε συγχωριανό του 14χρονου ανήκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε το παιδί όταν συνέβη το τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Κυριακής στη Δράμα στο οποίο έχασε τη ζωή του.
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 18χρονο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 12 Οκτωβρίου στον επαρχιακό δρόμο Ριζώματος – Ράξας στα Τρίκαλα .
Ήταν μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ηρακλής όταν ολοκληρώθηκαν τα μέτρα τάξης, και ο ταξίαρχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης μαζί με τον ανθυπαστυνόμο του ανέβηκαν στη μοτοσικλέτα για να κατευθυνθούν προς το κέντρο επιχειρήσεων
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο ποδηλάτης να εκτοξευθεί αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης
Σύμφωνα μάλιστα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο Πολωνός δεν φορούσε κράνος, ενώ φέρεται πως οδηγούσε ένα τρίτροχο Vanderhall Motor Works Santaros
Ο σύζυγος απευθύνει δημόσια έκκληση για πληροφορίες που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στις συνθήκες του δυστυχήματος.
Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας στη Λογγά, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών, ήταν ήδη αργά.
Ένα πολυτελές όχημα το οποίο οδηγούσε νεαρός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες χτύπησε την 64χρονη γυναίκα και την τραυμάτισε σοβαρά
Ο οδηγός του άλλου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, είναι ένας 18χρονος που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα
Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Δράμας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Εντοπίστηκε και συνελήφθη μεθυσμένος ο οδηγός ΙΧ που παρέσυρε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή στον Βόλο.
Καλά στην υγεία τους οι οδηγοί των οχημάτων στη διπλή καραμπόλα στη Λαμία.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην έξοδο της Λεωφόρου Ποσειδώνος προς τον Κηφισό, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στον δρόμο προς το Αυλωνάρι, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Με τον πιο απροσδόκητο τρόπο, εν μέσω διακοπών με τη μητέρα του στην Κέρκυρα, έπεσε πάνω σε έναν αγώνα κρίκετ - για πρώτη φορά από κοντά. Μπροστά του έπαιρνε σάρκα και οστά το πάθος του πατέρα του
Κρίθηκε ένοχος, δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό και του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 7 χιλιάδες ευρώ.
"Καλό ταξίδι, Άσπα…", το συγκινητικό αντίο στη 19χρονη που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο με μηχανή
Ο Βασίλης Μπισμπίκης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 7.000 ευρώ - "Δεν είχα πιει, χτύπησα δύο αυτοκίνητα λόγω κακού χειρισμού - Εγώ, ό,τι και να κάνω, πέφτουν να με φάνε", κατέθεσε - Τι είπε η συνεργάτιδά του
Η δίκη διεκόπη προκειμένου να κληθεί ο αστυνομικός, ο οποίος είχε σηκώσει το τηλέφωνο για να γίνει η καταγραφή του συμβάντος
Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος, το βράδυ της Τρίτης στο Μενίδι, μετά από τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία 46χρονη γυναίκα.
Τα δύο οχήματα εξετράπησαν της πορείας τους και ανατράπηκαν.
Ο κ. Μπισμπίκης συνοδευόταν από τον δικηγόρο του και δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.
Η οικογένεια της 19χρονης απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους τους παρευρισκόμενους στην κηδεία να φοράνε λευκά ρούχα.
Ενα ΙΧ αυτοκίνητο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του το άτομο που οδηγούσε.
Η γνωστή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ μετονομάστηκε εκ παραδρομής σε Γκρέτα Γκάρμπο
Και τα τρία άτομα διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου η 77χρονη κατέληξε.
Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη προσωρινά λόγω περιορισμένης ορατότητας από την ομίχλη, αλλά αποκαταστάθηκε πριν από λίγη ώρα.
Με το ξέσπασμα της φωτιάς διακόπηκε η παροχή ρεύματος στο Cybertruck, με αποτέλεσμα τα εγκλωβιστεί σε αυτό μία 19χρονη
Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ο 45χρονος και ο 21χρονος γιος τους είχε σταματήσει στη ΛΕΑ στο ύψους του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη
Μπορείτε να τις απολαύσετε όλες, έως τις 31 Οκτωβρίου, στο νέο αφιέρωμα και την ειδική κατηγορία, "Αληθινές Ιστορίες", μόνο στο ERTFLIX.
Οδηγός μοτοσυκλέτας συνελήφθη, ως εμπλεκόμενος στην παράσυρση και εγκατάλειψη ενός 44χρονου στην Πέτρου Ράλλη την Πέμπτη (3/10), ο οποίος επέβαινε σε πατίνι.
Η μοιραία σούζα του 21χρονου στην Αργυρούπολη.
Νεκρός 27χρονος σε σφοδρό τροχαίο στην Κάρυστο.
Όπως δήλωσε μάρτυρας, "από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς τα αυτοκίνητα ήταν άδεια εκείνη την ώρα".
Μοτοσικλέτα που κινούνταν επί της οδού Αργυρουπόλεως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Αμαλιάδα, την ώρα που η ηλικιωμένη επιχειρούσε να διασχίσει το δρόμο.
"Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία", λέει κάτοικος της περιοχής
Η μητέρα των δύο παιδιών υπόσχεται στα παιδιά της να βρει "δικαιοσύνη, πατώντας όλα τα εμπόδια που τόσο καιρό βρίσκονται μπροστά μου".
Στην παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ένα μικρό κορίτσι το οποίο είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατο.
Σε βάρος του οδηγού της μηχανής που παρέσυρε και εγκατέλειψε το αγοράκι στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου σχηματίστηκε δικογραφία
Ενας μαθητής και όχι η αστυνομία, εντόπισε το αυτοκίνητο του Βασίλη Μπισμπίκη, λίγες ώρες μετά το τροχαίο που προκάλεσε στη Φιλοθέη.
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον Άγιο Δημήτριο με μια μοτοσικλέτα να παρασέρνει ένα παιδάκι ηλικίας 2,5 ετών και με τον οδηγό αντί να σταματά, να εξαφανίζεται.
Ενα νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Πέτρου Ράλλη, όταν ένα πατίνι συγκρούστηκε με μηχανή.
Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση, που καθόρισε γενιές αναγνωστών, θα ζωντανέψει σύντομα στην ΕΡΤ1 και στο ERTFLIX, μέσα από μια τολμηρή και υψηλής αισθητικής τηλεοπτική μεταφορά έξι επεισοδίων.
Στις 8 Οκτωβρίου δικάζεται ο Βασίλης Μπισμπίκης για το τροχαίο που προκάλεσε στη Φιλοθέη, με φθορές σε τρία αυτοκίνητα, μία γκαραζόπορτα σπιτιού και μία μάντρα.
Νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και δείχνει τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη στο κρητικό γλέντι στη Μεταμόρφωση.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τρεις τραυματίες και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο
Ο Βασίλης Μπισμπίκης ισχυρίζεται ότι άφησε σημείωμα και ενημέρωσε την Αστυνομία για το ατύχημα που προκάλεσε μέσω... συνεργάτιδάς του την επόμενη μέρα
Ο αξιωματικός υπηρεσίας που φέρεται να μίλησε με τη συνεργάτιδα του Βασίλη Μπισμπίκη, αναφέρει ότι πράγματι μίλησε μαζί της, αλλά δεν του έδωσε την ακριβή εικόνα των γεγονότων - Τι υποστηρίζει η ίδια
Παρουσιάστηκε το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης για τη σεζόν 2025-2026- Οι παρουσίες που ξεχώρισαν
Η ίδια υπογράμμισε πως αν κάποιος εμπλακεί σε τροχαίο που έχει υλικές ζημιές, πρέπει να παραμείνει στο σημείο και να καλέσει το 100.
Η ταλαντούχα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της δημόσιας τηλεόρασης με τίτλο "Οι θάλασσες μας χώρισαν", που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ιφιγένειας Τέκου
Με σύνθημα "Η ΕΡΤ της νέας εποχής", η παρουσίαση έδωσε το στίγμα ενός σύγχρονου, πολυθεματικού και δυναμικού προγράμματος - Η Μιμή Ντενίση υπογράφει το σενάριο του ντοκιμαντέρ "Η γυναίκα πίσω από τον Έλγιν"
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέσπασε, τονίζοντας πως δε δέχεται από τον Β. Μπισμπίκη να του κουνάει το δάχτυλο και πως δε γίνεται να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ, στον Βασίλη Μπισμπίκη αναμένεται να επιβληθεί πρόστιμο 1.200 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος μετά το τροχαίο στη Φιλοθέη.
Μιλώντας για το τροχαίο του Βασίλη Μπισμπίκη ο Αντώνης Ρέμος, αναφέρθηκε και στη σχέση του 48χρονου ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή.
"Για μένα και η δήλωση του Βασίλη μετά το δικαστήριο ήταν λανθασμένη. Ήταν επιθετική δήλωση. Ήταν δήλωση που κούνησε το δάχτυλο στην κοινωνία", είπε ο Λιάγκας.
Ο Βασίλης Μπισμπίκης υποστηρίζει ότι δεν εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και ότι δεν ήταν μεθυσμένος.
Το νέο τηλεοπτικό της πρόγραμμα παρουσίασε η ΕΡΤ, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά.
Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του Βασίλη Μπισμπίκη και όσα έγιναν μετά το ατύχημα που προκάλεσε στη Φιλοθέη ο γνωστός ηθοποιός.
Από τη γιορτή τσικουδιάς στην Μεταμόρφωση, στην εισαγγελία με χειροπέδες, αλλά με καθυστέρηση 36 ωρών, βρέθηκε ο ηθοποιός, Βασίλης Μπισμπίκης.
Η Αστυνομία αναζήτησε τον οδηγό του αγροτικού που προκάλεσε το τροχαίο και κατάφερε να τον ταυτοποιήσει όταν ο ίδιος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο ΑΤ Κηφισιάς, μιάμιση ημέρα μετά, με αποτέλεσμα πλέον να είναι αδύνατη η διενέργεια αλκοτέστ...
Ο Βασίλης Μπισμπίκης αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του δικαστηρίου μέχρι τις 8/10 όταν θα γίνει η δίκη - Τι δήλωσε μπροστά στις κάμερες
Ο Βασίλης Μπισμπίκης αρνήθηκε την κατηγορία για εγκατάλειψη του σημείου του τροχαίου ατυχήματος.
Η θεία του Βασίλη Μπισμπίκη μιλάει για το τροχαίο στη Φιλοθέη και για τον χαρακτήρα του ηθοποιού.
Γιατί ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης αρνήθηκε την κατηγορία
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μία 40χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο χθες Κυριακή.
Την πόρτα της Ευελπίδων με χειροπέδες, πέρασε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι ο Βασίλης Μπισμπίκης.
Ένα πεντάχρονο παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο την Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να τοποθετηθεί για όσα έγιναν με το τροχαίο του Β. Μπισμπίκη, με τα λόγια του να προκαλούν την αντίδραση της Φαίης Σκορδά.
Σε κρητικό γλέντι βρισκόταν ο Βασίλης Μπισμπίκης λίγο πριν το σοκαριστικό τροχαίο που προκάλεσε στη Φιλοθέη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εγκατέλειψε το φορτηγάκι του κι έφυγε πεζός.
Για το πώς εξελίχθηκε το περιστατικό που οδήγησε τελικά στη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη, ενημέρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, κ. Δημογλίδου.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο ύψους του Σταφύλου όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του σε στροφή.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, το πρωί του Σαββάτου, όταν ξύπνησε ο ηθοποιός, το πρώτο τηλέφωνο που έκανε ήταν προς τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή.
Ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με σφοδρότητα με ένα φορτηγό, κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες.
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, έπεσε σε χαντάκι στο Πόρτο Ράφτη.
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγείται σήμερα, Δευτέρα, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, όπου θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα - Σοβαρές ζημιές σε 10 οχήματα.