


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
Ο οδηγός ενός οχήματος που βρισκόταν παράλληλα με τη μηχανή του, άλλαξε ξαφνικά πορεία και τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
Στην πανηγυρική επιστροφή του, ο σπουδαίος Αμερικανός σκηνοθέτης σκαρφίζεται τα πιο αστείρευτα κινηματογραφικά μπάχαλα.
Πώς γλίτωσε την τελευταία στιγμή ο οδηγός του ΙΧ
Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές είπαν το τελευταίο "αντίο" στον 11χρονο Μάξιμο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα - "Ξαφνικά ο μικρός πετάχτηκε μπροστά μου, δεν πρόλαβα να αντιδράσω" είπε η οδηγός
Το τροχαίο ατύχημα έγινε πολύ κοντά στο νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων, στη συμβολή της Αγίων Αναργύρων με την Ατλαντίδων, όπου συχνά καταγράφονται τέτοια περιστατικά λόγω παραβίασης του STOP.
Αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, από το ύψος του Ο.Α. 410, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
Η καραμπόλα συνέβη στο ρεύμα προς Πατησίων, στο ύψος της οδού Μπούσγου, στο Πεδίο του Άρεως - Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες
Σύμφωνα με την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star, η Αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο που δείχνει πώς έγινε η τραγωδία με θύμα τον 11χρονο Μάξιμο
Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα φορτηγό συγκρούστηκε με τέσσερα επιβατικά αυτοκίνητα - Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ένας άνδρας και μία γυναίκα
Ο θάνατος του 4χρονου αγοριού που παρασύρθηκε χθες από όχημα έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την τοπική κοινωνία.
Μία μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 35 ετών, εξετράπη της πορείας της Η κατάσταση και των δύο ανδρών χαρακτηρίζεται σοβαρή.
Υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από όχημα στην Κίσσαμο Χανίων
το παιδί, επιστρέφοντας στο σπίτι του από το σχολείο, επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο και παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά και λίγο αργότερα να καταλήξει
Ο 11χρονος μαθητής προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα στην Ηγουμενίτσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά
Η γυναίκα ήταν συνοδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε ο γιος της
Έξι μεγάλες παραγωγές, βασισμένες σε μυθιστορήματα που ξεχώρισαν και έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους αναγνώστες, συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό.
Η κίνηση στο ρεύμα προς Πειραιά, όπου έγινε το ατύχημα, είναι αυξημένη, καθώς έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με αγελάδα.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στη λεωφόρο Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας, στο ύψος της Αγίας Τριάδας.
Ο 87χρονος οδηγός ΙΧ επιχείρησε να εισέλθει στην Περιφερειακή οδό από το χωριό Δήμητρα και συγκρούστηκε με το όχημα του 61χρονου ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα
Ο άγνωστος οδηγός εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου στην Εκάλη και έφυγε
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένας οδηγός μετά από τροχαίο που είχε το πρωί της Δευτέρας στην Ποσειδώνος.
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας οδηγούσε μόνη της χωρίς αστυνομική συνοδεία, το βουλευτικό της όχημα.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στον Πειραιά με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 40χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό της 33χρονης συνοδηγού.
Μοιραίο τέλος είχε η βραδινή έξοδος δύο φίλων όταν, μετά από σύγκρουση, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε περίφραξη επιχείρησης και ανετράπη.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (20/9) στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Βούλας.
Ο Κώστας Παπανικολάου απασχόλησε τα παιδιά για να μην δουν την τραυματισμένη μητέρα τους, μετά το τροχαίο στη Νέα Αλικαρνασσό.
Ένα ΙΧ το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες οδηγούσε ανήλικος, πήρε σβάρνα δύο σταθμευμένα ΙΧ επί της οδού Μάνης, κάθετου στενού που οδηγεί στον παραλιακό της Πειραϊκής
Για την υπόθεση ο εισαγγελέας είχε απαγγείλει κακουργηματική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία
Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή της μια 64χρονη γυναίκα, ενώ τραυματίστηκαν 3 ακόμα άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό.
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν λίγο στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, στο 220ο χιλιόμετρο της ΠΑΘΕ, κοντά στη γέφυρα του Μαρτίνου.
Η σύγκρουση ήταν μοιραία για τον οδηγό του Ι.Χ., που ανασύρθηκε νεκρός από άνδρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής που έσπευσαν άμεσα στο σημείο
"Δεν ξέρω αν περίμενε στο φανάρι, αλλά δεν το "πατούσε" ποτέ. Είμαι βέβαιος ότι πήγαινε με φυσιολογική ταχύτητα", λέει συγγενής της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης μοτοσικλέτας - νταλίκας.
Ενας 21χρονος οδηγός, που κινούνταν με το όχημά του με κατεύθυνση από την Γλυφάδα προς Αθήνα, συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε η 64χρονη.
Μια 64χρονη έχασε τη ζωή της και τρία ακόμα άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Στο τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της πρώην Αμερικανικής Βάσης ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα, και συγκεκριμένα τρία ΙΧ και ένα ταξί.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 29χρονος οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου μεσημβρινές ώρες κατέληξε
Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο οδηγός να υπέστη ανακοπή καρδιάς εν κινήσει, γεγονός που οδήγησε στην πτώση του.
Θα διαγωνιστούν συνολικά έως και 28 τραγούδια σε δύο Ημιτελικούς, από τα οποία, τα 14 θα προκριθούν στον Εθνικό Τελικό της Eurovision.
Η ΕΡΤ, αποχαιρετά τον σπουδαίο Αμερικανό ηθοποιό Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες μέσα από το στόμα του άνδρα, καθώς από την έκρηξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου τα δόντια του θρυμματίστηκαν
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η καραμπόλα των πέντε οχημάτων έλαβε χώρα στο ύψος της οδού Ερυθρού Σταυρού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στο ERTFLIX, η σειρά μυστηρίου "Απαραίτητο φως" έρχεται στην ΕΡΤ1 από την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη, στις 22:45.
Η δημοσιογράφος Αδαμαντία Λιόλιου -που βρίσκεται στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΕΡΤnews κάθε Σαβ/κο- μιλά για την ευθύνη του να ενημερώνεις τους πολίτες, για τις προκλήσεις της νέας τηλεοπτικής εποχής και τις στιγμές που τη συγκλόνισαν.
Με δυνατές πρεμιέρες στην ψυχαγωγία και τη μυθοπλασία αρχίζει η νέα εβδομάδα στην ΕΡΤ1.
Σε βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που το ΙΧ αυτοκίνητο χτυπά τη 16χρονη στα Καμίνια πριν την εγκαταλείψει.
Η ανήλικη επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο από διάβαση πεζών.
Ο αδικοχαμένος 23χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν έχασε τον έλεγχό του και έπεσε στη θάλασσα.
Το τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Ζαγκλιβερίου – Καλαμωτού, του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.
Από την εκτροπή του οχήματος τραυματίστηκαν και οι δύο γυναίκες η μία πιο σοβαρά ενώ το όχημα έπιασε φωτιά
Συγγενής της 70χρονης τόνισε πως η γυναίκα είχε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να περπατάει καλά, με οικογενειακούς φίλους να της λένε ότι δεν θα έπρεπε να οδηγεί.
Ο άτυχος 54χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών από τον πρώτο του γάμο και θα πάντρευε σήμερα Παρασκευή το παιδί της συντρόφου του.
Παρά τα σήματα διερχόμενων οδηγών, που απέφυγαν τη σύγκρουση κάνοντας ελιγμούς, η γυναίκα δεν είχε αντιληφθεί πως πήγαινε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο.
Από 15 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου, μη χάσετε το αφιέρωμα και την ειδική κατηγορία με τίτλο "Συμπαραγωγές σε Πρώτη Προβολή" με ελληνικές ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, μόνο στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ.
Μία 20χρονη που φέρεται να προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε ένας 21χρονος.
Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα μεγάλου κυβισμού αγροτικό επιχείρησε να προσπεράσει Ι.Χ. και στην επαναφορά στην λωρίδα κυκλοφορίας του συγκρούστηκε μαζί του.
Δύο αυτοκίνητα, υπό συνθήκες που ερευνώνται, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα να πιάσει φωτιά και τον οδηγό να εντοπίζεται απανθρακωμένος
Νέες εικόνες από το σημείο του ατυχήματος, λεπτά μετά το συμβάν, αποκαλύπτουν τον πανικό που επικράτησε, καθώς σχεδόν 30 άνθρωποι ήταν εκτός των δύο οχημάτων χτυπημένοι
Η στιγμή του δυστυχήματος στα Μάλια καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και το βίντεο ντοκουμέντο της τραγωδίας είναι σοκαριστικό
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να χάσει ακαριαία τη ζωή της, παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος.
Νεκρή 23χρονη οδηγός δικύκλου σε τροχαίο στο Ηράκλειο.
Την τιμωρία των υπευθύνων του τροχαίου στο οποίο σκοτώθηκε η 19χρονη στην Καλαμάτα, ζητά η οικογένεια, με τον πατέρα της να λέει "δεν μου το σκότωσαν στον δρόμο, αλλά μέσα σε ένα αυτοκίνητο".
Ένα ακόμη τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 30 ελαφρά τραυματισμένοι, όλοι επιβάτες του λεωφορείου
Το ατύχημα έγινε επί της οδού Μικράς Ασίας πριν την έξοδο για τη Γρηγορίου Λαμπράκη - Το τραμ συγκρούστηκε με λεωφορείο την ώρα που αποβίβαζε επιβάτες
Το τροχαίο συνέβη στις 6:30 το πρωί της Τρίτης στη συμβολή των οδών Μαιάνδρου και Σωκράτους στον Εύοσμο.
Τις επόμενες ημέρες οι υπεύθυνοι του Αρκτούρου θα μεταφέρουν το αρκουδάκι στον μεγάλο περιφραγμένο χώρο δάσους, όπου θα ζήσει ώσπου να επανενταχθεί στη φύση"
Το ταξί που μετέφερε μία οικογένεια στα Χανιά, προσέκρουσε σε προπορευόμενο φορτηγό.
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της νταλίκας που κατέληξε στο τσιμεντένιο διάζωμα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της θείας της 19χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καλαμάτα, όταν το όχημα του 23χρονου προσέκρουσε σε δέντρα
Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Αυτήν την ώρα παρατηρείται δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του πρώτου τούνελ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Το όχημα ανήκε σε εταιρεία του αδελφού του και ο 17χρονος Γιώργος το είχε πάρει για να το μεταφέρει στο Ρέθυμνο - Πώς έγινε το τραγικό τροχαίο
Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε 29χρονος αλλοδαπός εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το φορτηγό που οδηγούσε ο 17χρονος εξετράπη της πορείας του και ντεραπάρισε, στην Κρήτη
Από τη σφοδρή σύγκρουση ξέσπασε φωτιά που τύλιξε το όχημα και απανθράκωσε τόσο την καμπίνα του οδηγού, όσο και το φορτίο.
Η σύγκρουση, που έγινε στο ύψος της οδού Κράτητος στον Νέο Κόσμο, δεν προκάλεσε τραυματισμούς ή σοβαρές υλικές ζημιές.
Τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, καθώς ένας 60χρονος Πολωνός τουρίστας παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Τροχαίο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς την παραλιακή.
Το ταξίδι ξεκινά: μια δυνατή ιστορία για την απώλεια, τον ξεριζωμό και την αστείρευτη δύναμη του ανθρώπου να συνεχίζει, ακόμα και μέσα από τις πιο σκοτεινές θάλασσες.
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Δερβενίου Θεσσαλονίκη, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.
Στον ανακριτή αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο 39χρονος οδηγός που κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση με συνέπεια το σοκαριστικό τροχαίο και τον θάνατο του 27χρονου Δημήτρη.
Η "ηρωίδα γιαγιά", που συγκίνησε με την αυτοθυσία της όλη την Ελλάδα, έσωσε την μικρή Μαρία βάζοντας το σώμα της μπροστά από την μηχανή.
"Χάσαμε το χαμογελαστό μας παιδί".
Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες
Το ατύχημα έγινε στο δεύτερο τούνελ, με ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του Νέου Φαλήρου. Τουλάχιστον ένα άτομο έχει τραυματιστεί.
Το τελευταίο θύμα που προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο είναι μια 25χρονη γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της το πρωί της Πέμπτης, σε τροχαίο στην περιοχή του Κιάτου Κορινθίας.
Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον 27χρονο Δημήτρη που "έφυγε" από τη ζωή μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.
Αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονη συγκρούστηκε με ΙΧ το οποίο οδηγούσε ζευγάρι, ηλικίας 70 ετών ο άνδρας και 61 ετών η γυναίκα.
Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την Πάτρα μετά τον θάνατο του 27χρονου Δημήτρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο 39χρονος οδηγός του ΙΧ είχε μαζί του τα δύο ανήλικα παιδιά του.
Με την ιστορία του Sam Bagshaw ασχολήθηκαν το πρωί της Τετάρτης η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Ο τραγικός θάνατος του 27χρονου στην Πάτρα, μετά από τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό, κοντά στην οδό Αμερικής, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.
Το αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή και την εκσφενδόνισε, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οι τρεις επιβαίνοντες του Ι.Χ αυτοκινήτου, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Ο νεαρός είναι πολυτραυματίας, με τραύματα σε ζωτικής σημασίας όργανα, αιμορραγία στον πνεύμονα και τους γιατρούς να προσπαθούν και χειρουργικά να τον σταθεροποιήσουν
"Ήμουν σε απόλυτο σοκ. Ήμουν τέσσερις μέρες έγκλειστη, δεν έχω φάει τίποτα, δεν έχω κοιμηθεί - Ήμουν στενοχωρημένη για τους ανθρώπους - Είμαι μία γυναίκα με ευγενική ψυχή" είπε η 45χρονη
Ο 46χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών. Για δύο χρόνια είχε εκτίσει την ποινή του στη φυλακή, ενώ το 2013 αποφυλακίστηκε.
Η 45χρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Το τραγούδι που ράγισε καρδιές στο τελευταίο αντίο στην 86χρονη Τιτίκα που έγινε ασπίδα για την 8χρονη στην Πάτρα.