Αυτός είναι ο άντρας που παντρεύεται η Λένα Παπαληγούρα

" Ήταν απρόσμενο και η έκπληξή µου ήταν μεγάλη". Η Λένα Παπαληγούρα μιλάει για τη μεγάλη στιγμή της προσωπικής της ζωής.

autos-einai-o-antras-pou-pantreuetai-i-lena-papaligoura
SHARE THIS
0
SHARES

Η ταλαντούχα ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσει στην προσωπική ζωή της και είπε το «ναι» στον αγαπημένο της, τον πολιτικό μηχανικό Άκη Πάντο.

Η ηθοποιός μίλησε στη Real Life για την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της. «Την έκανε σε ένα μικρό ταξίδι στο Μιλάνο. Είχαµε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι θα βρούμε µια ευκαιρία να αποδράσουµε για λίγες ημέρες στο Μιλάνο που αγαπάµε πολύ κι εκεί µου έκανε µια ρομαντική πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενο και η έκπληξή µου ήταν μεγάλη. Ήταν σαν παραμύθι, ειδικά, δε, καθώς ήμασταν σε αυτή την υπέροχη πόλη. Μένουµε µαζί εδώ και καιρό τρέχουμε κι οι δύο πολύ και το είχα αφήσει σε µια άκρη του μυαλού µου όλο αυτό, αλλά τελικά ήρθε».

Πότε θα γίνει ο γάμος τους; «Καλοκαίρι δεν µπορούµε λόγω της μεγάλης περιοδείας που θα κάνω µε την "Ηλέκτρα". Ή φθινόπωρο ή χειµώνα πάντως σίγουρα μέσα στο 2018, όταν βρούµε χρόνο. Ακόµα ψάχνουµε προσφορές, συζητάµε αν θα γίνει εδώ ή σε κάποιο νησί. Είµαστε πάρα πολύ χαρούµενοι, αλλά για την ώρα δεν έχουµε κλείσει λεπτομέρειες».

Οι κουμπάροι του ζευγαριού, σύμφωνα με τα όσα είπε, θα είναι: «Η καλή συνάδελφος και αγαπημένη μου φίλη Ιωάννα Παππά με τον σύντροφό της, αδερφό του Άκη, Κώστα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook