
Μπορεί οι περισσότερες εμφανίσεις της βασίλισσας Λετίσια στο παλάτι να είναι υπέλαμπρες, με μάξι πολυτελή φορέματα και πανάκριβα κοσμήματα, αλλά αυτή τη φορά κινήθηκε σε εντελώς διαφορετικό στιλ.
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας παρακολούθησαν τη δημόσια παρουσίαση της Ψηφιακής Πύλης Ισπανικής Ιστορίας, που δημιουργήθηκε από τη Βασιλική Ακαδημία της Ιστορίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό Παλάτι στη Μαδρίτη.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αποτελεί η μεγαλύτερη ψηφιακή πηγή πληροφοριών για την ισπανική ιστορία. Για την εμφάνισή της στην εκδήλωση η Λετίσια επέλεξε ένα casual chic look, δίνοντας έμπνευση για σικάτες χειμερινές εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα εφαρμοστό τοπ ζιβάγκο σε dusty pink απόχρωση το οποίο συνδύασε με την υπέροχη "Marlie" πλισέ οmbre μίντι φούστα από το brand Reiss, αξίας 265 ευρώ.

Ολοκλήρωσε το look με τη δερμάτινη μαύρη τσάντα Rosario από το brand Mauska Spain αξίας 335 ευρώ.

Στη μέση της φόρεσε μια φαρδιά δερμάτινη ζώνη ενώ οι σουέτ μαύρες μπότες της ήταν από το brand Latouche.

Αυτή ήταν μια αρκετά χειμερινή εμφάνιση από τη Λετίσια, η οποία λίγες μέρες νωρίτερα είχε φέρει την Άνοιξη με ένα ρομαντικό φλοράλ φόρεμα.
Η 50χρονη βασίλισσα της Ισπανίας ήταν όπως πάντα κομψή με ένα ρομαντικό κεντημένο φόρεμα σε απαλούς τόνους από το brand, Temperley London αξίας 1.700 ευρώ περίπου.

Μάλιστα, είχε βγει στον δρόμο χωρίς πανωφόρι.

Ωστόσο, η νέα της εμφάνιση ήταν επιστροφή στον χειμώνα που μπορεί να οδεύει στο τέλος του αλλά ακόμα είναι νωρίς για τόσο ανοιξιάτικες εμφανίσεις.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr