Βάνα Μπάρμπα: Η κόρη μου έχει έρθει σπίτι κλαίγοντας για όσα έμαθε για μένα

Για τις εκπτώσεις που έχει κάνει στις αξίες της μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, προσθέτοντας ότι η κόρη της έχει γυρίσει σπίτι κλαίγοντας για όσα έμαθε για εκείνη.

bana-mparmpa-i-kori-mou-exei-erthei-spiti-klaigontas-gia-osa-emathe-gia-mena
SHARE THIS
0
SHARES

Η Βάνα Μπάρμπα είναι απόψε το βράδυ καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξής της προβλήθηκε από τον Antenna.

Με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που την χαρακτηρίζει, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι υπήρξαν περίοδοι της ζωής της, όπου πούλησε τις αξίες της: «Ναι, τo έχω κάνει όταν ήμουν μικρή. Δεν είμαι άμεμπτη ευθυνών. Το έχω κάνει και το πλήρωσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.  

 

Σε ερώτηση αν η κόρη της Φαίδρα γύρισε ποτέ από το σχολείο κλαίγοντας έχοντας μάθει κάτι κακό για τη μητέρα της, εκείνη παραδέχτηκε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Οτι δηλαδή η κόρη της Φαίδρα έχει γυρίσει στο σπίτι της με δάκρυα, επειδή της είχαν δείξει όσα υπάρχουν στο internet για τη μητέρα της.

Η Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της Φαίδρα - Θεοδώρα Μαρασλή
Η Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της Φαίδρα - Θεοδώρα Μαρασλή

Πριν από λίγους μήνες, η ηθοποιός είχε πει ότι η κόρη της την έκανε να ντραπεί για το παρελθόν της:

«Μου τη λέει. Δεν αισθανόταν καλά στο σχολείο. Της έλεγα: Φαίδρα μου πολλές διάσημες μητέρες έχουν κάνει τολμηρές φωτογραφίσεις και εκείνη μου απαντούσε: " Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες, δεν μπορώ να βλέπω εσένα έτσι". Στα γεράματα πρώτη φορά ένιωσα ντροπή για τη σέξι εικόνα που είχα στα νιάτα μου κι έτσι με έκανε να αισθανθώ η κόρη μου.

 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Βάνα Μπάρμπα έχει παραδεχτεί ότι έχει μετανιώσει και ντρέπεται για τις γυμνές φωτογραφίσεις της:

«Αν η κόρη μου ήθελε να ακολουθήσει τη δουλειά μου θα πέθαινα. Αν μου έλεγε ότι θα κάνει γυμνή φωτογράφιση, θα πέθαινα...Ξέρω καλά ότι αισθησιακές φωτογραφίες που έχουν κάνει όλες οι ηθοποιοί, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Τώρα πια, στα 49 μου, ντρέπομαι για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έχω κάνει».

«Με ενοχλεί που μπορεί να τις δει το παιδί μου, παρόλο που ήταν κομμάτι της δουλειάς μου. Δεν είμαι πια το sex symbol των 80’s και των 90’s. Είμαι μια μητέρα που μεγαλώνει ένα παιδί. Τότε το έκανα με ευκολία και αγάπη».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook