Δεν θα πιστεύετε με ποιον πρώην της θα κάνει Πάσχα η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου, τελικά, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Power of love...

den-tha-pisteuete-me-poion-prwin-tis-tha-kanei-pasxa-i-maria-mpakodimou
SHARE THIS
0
SHARES

Η σχέση τους έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά όπως φαίνεται αυτό που εξακολουθεί να τους ενώνει είναι δυνατότερο από όλα. Και δεν είναι άλλο -και ισχυρότερο από τα πάντα- από τους δυό γιους τους, τους οποίους λατρεύουν και οι δυο όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο πρώην σύζυγός της Δημήτρης Αργυρόπουλος έφυγαν μαζί για Πασχαλινή εκδρομή και η παρουσιάστρια δεν έχασε την ευκαιρία να αναρτήσει φωτογραφίες της απόδρασής τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: τους δυο τους σε διθέσιο αμάξι.

 

«Οι παλιές αγάπες πάνε εκδρομή», ήταν η λεζάντα που έγραψε η Μαρία κάτω από τη φωτογραφία τους, επιβεβαιώνοντας με πράξη αυτά που είχε πει πέρσι σε συνέντευξή της για τη σχέση της με τον πρώην άντρα της: «Δεν είμαι φίλη με όλους τους πρώην μου. Τώρα είμαι φίλη, ας πούμε, με τον μπαμπά των παιδιών μου, τον Δημήτρη Αργυρόπουλου, είχαμε μια σχέση μέχρι πρότινος οριακά καλή γιατί είμαστε γονείς, στην πορεία όμως που μεγαλώσαμε και ωριμάσαμε μπορώ να πω ότι είμαστε πιο καλά από ποτέ. Νιώθω πιο ασφαλής μαζί του γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών και μπορώ εάν χρειαστεί να ζητήσω την βοήθεια του. Νομίζω πως ένα μεγάλο κομμάτι που χαλάει τις σχέσεις μας μόλις χαλάει το ερωτικό στοιχείο είναι ο εγωισμός και δεν πρέπει να τον αφήνεις να καταστρέφει τη σχέση με έναν άνθρωπο που πέρασες ένα μέρος στη ζωή σου. Τις σχέσεις που θέλεις στη ζωή σου εξάλλου τις προστατεύεις και χωρίς την ερωτική έλξη».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook