Αντίστροφα μετράει η Ελένη Μενεγάκη μέχρι να πει το οριστικό αντίο στον Alpha, αλλά και στην τηλεόραση.
Σήμερα και αύριο θα είναι οι τελευταίες της εκπομπές και η ίδια ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα στο instagram. Δεν ξέρουμε αν νιώθει ανακούφιση που θα σταματήσει τη δουλειά για κάποιο διάστημα, το σίγουρο είναι ότι νιώθει συγκίνηση.
Η παρουσιάστρια θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της αύριο το μεσημέρι και μετά από 30 συνεχόμενα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, θα μείνει εκτός τουλάχιστον για ένα χρόνο.
Με δύο εκπομπές να απομένουν, η Ελένη Μενεγάκη, έγραψε στο instagram με νόημα: "Δυο μέρες μόνο… που έλεγε και το τραγούδι!"
Την περασμένη εβδομάδα, άδειασε το καμαρίνι της ενώ μπήκε και στο μοντάζ για να ετοιμάσει ένα χορταστικό αφιέρωμα για τα 15 χρόνια της στον Alpha.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr