Για την επιθυμία της να κάνει παιδιά μίλησε για ακόμα μια φορά η Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα" το πρωί της Τετάρτης.
Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τη συνέντευξη της Τζένης Μπαλατσινού με αφορμή τη νέα σειρά παιδικών ρούχων της, η οποία μίλησε για το πώς νιώθει που περνάει ξανά τη φάση της νέας μαμάς λέγοντας μεταξύ άλλων πως "Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο". "Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο, όταν είσαι μια φορά, σου έρχονται μετά ξανά στο μυαλό".
Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο αναφέροντας πόσο την έχει συγκινήσει η προσπάθεια της Τζένης Μπαλατσινού να γίνει ξανά μητέρα. Η παρουσιάστρια μάλιστα αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια είδε τη ζωή της να κινδυνεύει κατά τη διάρκεια της γέννησης του τέταρτου παιδιού της.
Κάποια στιγμή η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα και είπε:
"Παιδιά, θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Συγκινούμαι κάθε φορά που βλέπω την Τζένη. Πριν τη γνωρίζω από κοντά δεν μου ήταν συμπαθής γιατί είχα την εντύπωση ότι ήταν μία γυναίκα αποστασιοποιημένη. Βλέποντάς την από κοντά και παρακολουθώντας τη ζωή της κατάλαβα ότι ίσως όλα αυτά τα χρόνια δεν έβγαζε την ευαισθησία της, την καλοσύνη της και αυτό που πραγματικά είναι".
"Τη θαυμάζω γιατί όταν μία γυναίκα θέλει να κάνει ένα παιδί δεν υπάρχει "δεν μπορείς”. Να ξέρετε ότι και το έχει πει και η ίδια παρόλο που είναι γυναίκα πολιτικού και βγήκε και δημόσια και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε" είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
Και φανερά συγκινημένη συνέχισε:
"Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι και τώρα που μεγαλώνω αναρωτιέμαι αν πολλά είναι μάταια και αν καθόμαστε και στενοχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου… Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…".
Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr