X

Έγκυος η Πίπα Μίντλετον, λίγο πριν γεννηθεί το τρίτο ανιψάκι της

Δεν προλαβαίνουν τα γεννητούρια στην οικογένεια Μίντλετον, αφού στην εκπνοή της εγκυμοσύνης της Κέιτ, έμεινε έγκυος η Πίπα.

Γράφει: TheToc team

Η Πίπα Μίντλετον περιμένει το πρώτο της παιδί ένα χρόνο μετά τον γάμο με τον τραπεζίτη Τζέιμς Μάθιους.

Η αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ φέρεται να είναι ενθουσιασμένη ενώ διανύει την 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

REUTERS

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κέιτ, η οποία είναι επίσης έγκυος, “δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευχαριστημένη” με αυτή την εξέλιξη.

REUTERS

Την είδηση μεταδίδει η Daily Mail αναφέροντας ως πηγή την κυριακάτικη The Sun.

O γάμος του ζευγαριού έγινε στις 20 Μαΐου του 2017 , και ήταν ένας πολυτελέστατος γάμος το κόστος του οποίου ξεπέρασε κατά πολύ τις εκτιμήσεις των βρετανικών μέσων.

REUTERS

Σύμφωνα με το Money Magazine, ο γάμος της Πίπα Μίντλετον και του Τζέιμς Μάθιους κόστισε συνολικά 318,171 χιλιάδες ευρώ, δεκαπέντε φορές περισσότερο από τον μέσο όρο των γάμων στη χώρα.

REUTERS

REUTERS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί η Σάρλοτ θα κερδίσει μια θέση στην ιστορία όταν γεννηθεί το αδελφάκι της

Tο μαγεμένο δάσος: Η ονειρεμένη διακόσμηση της δεξίωσης της Πίπα Μίντλετον