Ανένδοτη η Σ. Παυλίδου για την υπόθεση με τον Μ. Παπαγιάννη

Όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη εκείνη έδειξε να εκνευρίζεται και να ενοχλείται ιδιαίτερα.

eksalli-i-sofia-paulidou-gia-tin-upothesi-me-ton-mano-papagianni
SHARE THIS
0
SHARES

Καλεσμένη της Σάσας Σταμάτη, η Σοφία Παυλίδου δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη. Όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη εκείνη έδειξε να εκνευρίζεται και να ενοχλείται ιδιαίτερα. 

«Δεν απαντάω, δεν μου αρέσει καν που έφερες αυτή την αύρα εδώ μέσα για ότι έχει γίνει. Δικαστικά τρέχει αυτό και δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά στη Σάσα Σταμάτη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μάνος Παπαγιάννης είχε δηλώσει για το περιστατικό: «Δεν έχω σηκώσει ποτέ χέρι σε γυναίκα. Είναι κάτι μακριά από εμένα, κάτι που δεν έκανα και δεν θα το κάνω ποτέ. Αν είναι δυνατόν! Είναι τρομερό να πρέπει να αποδείξει κανείς πως δεν είναι ελέφαντας! Δεν θέλω να σταθούμε άλλο σε αυτό. Ούτε γενικά ούτε ειδικά. Όπως ξέρεις, δεν μου επιτρέπεται -λόγω του ότι η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια- να πω το παραμικρό γι’ αυτό. Και δεν θέλω».


ΦΩΤΟ: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook