Εξομολόγηση Ρέμου: «Γύρισα από την κόλαση!Θα διαλυόταν το σπίτι μου»

"Δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή".

eksomologisi-remou-gurisa-apo-tin-kolasitha-dialuotan-to-spiti-mou
SHARE THIS
0
SHARES

Μία συνάντηση τους είναι αρκετή για να έρθουν στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του Αντώνη Ρέμου και όσα βίωσε τα προηγούμενα χρόνια.  Ο Αντώνης Ρέμος και ο Αντώνης Σρόιτερ συζητούν στην Αυτοψία εφ’ όλης της ύλη,με τον τραγουδιστή να αποκαλύπτει τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που πέρασε. Ένα απόσπασμα λίγων λεπτών από τη συνέντευξή τους προβλήθηκε στο Happy Day.

Διαβάστε απόσπασμα από όσα είπε:

«Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι’ αυτό: «Ο Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια». Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε. Πήγα παντού. Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά.

Θεωρώ ότι η μεγάλη μου χαρά και η ευτυχία είναι ότι αυτές οι στιγμές δεν πήραν κάτι από τη ζωή μου, δεν μου πήραν την υγεία, δεν μου πήραν το μυαλό. Θα μπορούσα να έχω χάσει το μυαλό μου, θα μπορούσα να είχα μπλέξει με πάθη, με ναρκωτικά, να διαλυθεί το σπίτι μου, να διαλυθεί η μάνα μου, η αδερφή μου, η οικογένειά μου και στάθηκα όρθιος. Βέβαια, πιστεύω ότι ο Θεός, όταν σου φέρνει το πρόβλημα, σου φέρνει και κάποια παυσίπονα, κάποια ίαση, ένα φάρμακο, αντίδοτο. Έτσι, μου έφερε έναν άνθρωπο, την Υβόννη που παντρευτήκαμε και κάναμε την Ελενίτσα μας».

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγησή του:

 

Φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook