
Ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη οι οποίοι παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο Αθηνών, έκαναν μια κοινή βραδινή εμφάνιση.
Η υφυπουργός Τουρισμού και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ πήγαν στο Μέγαρο Μουσικής, όπου παρακολούθησαν τη συναυλία του Μίνου Μάτσα με τίτλο "Με μια Ιστορία".
Ο Μίνως Μάτσας, παρουσίασε τη συμφωνική του μουσική με έργα που έχει συνθέσει για τον κινηματογράφο και το θέατρο. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας και συμμετείχε η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη.
Για την εμφάνισή της στο Μέγαρο η πάντοτε κομψή Έλενα Ράπτη επέλεξε ένα μαύρο crochet φόρεμα σε midi μήκος με ιδιαίτερο σχέδιο στο μπούστο. Το συνδύασε με κόκκινες γόβες, κόκκινο τσαντάκι και κόκκινο κραγιόν.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr